- Emoji Skoru
- 1.906
- Puanlar
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surttumu basliyordu hemn dudak bükmeye bizimkinazli pasa
bosver iste oldu bitti 2 güne hicbisey yok gibi takilirsinz
Dediğin gibi hazırladım uyansın koyacağım karton bardağı :)Yok kuzum bardağı yaridan kesip pipi boyunu gececk kdr iki ucuda acik olacak sonra ortasindan bukup uzunlamasina yuvarlakligini aliyordum yani tam yumurtaliklarla pipi bacak arasina sigack gibu sonra bezi kapatiyordum normal
Canım benim doğum sancılı geçti sonra farklı rrahatsizliklarim oldu o yüzden buralara ugrayamadim.
İnşallah geçer canım ilk baya ağladı ne yapacağımızı sasirdim uzunda ağladı zormus sünnet işin çok kolay anlatılıyordu hem :)
İnşallah canım hep o niyetle erkenden yaptıralım dedikAhh yaa sana da çok geçmiş olsun canım. Daha büyüdüklerinde daha da zor olacaktı öyle düşün. Birkac gune iyi olacak merak etme :)
Bende soracaktım maşallah bebise sizde atlattınız Allah'ın izniyle
Anti bize verilemedi sadece antibiyotik içeren krem ve kantaron yağı verildi iyileşme süreci için
Kızlar birşey daha soracağım bana yarın akşamdan itibaren günde 3 kere 10 dk ılık suya oturt sonra kremini sür ve bezini bağla dedi.sizede dediler mı ılık suya oturtun diye?
Cnim ben hazır hiç bişey kullanmak istemiyorum.90cc mamaya ne kadar irmik koysam? bide irmigin sindirimi nasıl senceArmut ver canım kabızlık için iyi gelir
Canım ben 2-2.5 tatlı kaşığın irmikle 120 CC mamaveya su ile yapıyorum muhallebi içine bir çay kaşığı keçiboynuzu pekmezi veya elma şeftali armut püresi koyuyorum
Hippin organik yulaflı kaşık maması var onuda kullanabilirsin
Sandalyede oturabiliyorsa kuzm bisey olmaz zaten tepki vermeyedebilirOldu bitti vallabizim pazar günü 6 ay doluyo. Napayım ne zaman başlayayım? Bugün pazardan kabak aldım da iyileşmesini bekliyim di mi
Kuzm bu arads bnada 5gun yok banyo dedilerDediğin gibi hazırladım uyansın koyacağım karton bardağı :)
Teşekkür ederim canım
Yok bize demediler hiç öyle bir şey3 gün de yıkanmayacak dedi doktor hatta
İlginç acaba bana neden öyle dediler acaba?Kuzm bu arads bnada 5gun yok banyo dediler
Sağol canımSen nasıl farketmedin hayırlı olsun dişleriniz
SimdikKızlar sadece meyve püresi yediriyorum oglana oda baya kabız yapıyor. Sizlerde kabız durumu var mi?
Birde muhallebi tarifi bilen annelerden rica ediyorum![]()
Kuzu size ek gıda listesi verildi mi? Varsa atarmisin?Simdikkabiz dedinmi bizi gosterirler herseye kabız oluyoru havadan. Nem kapıyoruz
Muhallebiyi ben annesutunden yaptım doktorun verdigi kagitta sudan tarif vardı muhallebi pistikten sonra 6 olcek devam sutu ekleyebilirsin yazıyordu ben mama kullanmadim
İcin direk kendi sutume pirinc unu ekleyip yaptim
Lazer le fln mi oldu canim kiİlginç acaba bana neden öyle dediler acaba?
Atarim kuzumKuzu size ek gıda listesi verildi mi? Varsa atarmisin?
Canım annemle babam girdi annem tam emin değil ama yanık kokusu oldu diyor.neyse kontrole gittiğimde sorarımLazer le fln mi oldu canim ki
O zaman farkli olabilir kuzum bizim klasik kesme dikme sen doktorların ne dediyse o sekilde yap canim bisey biliyolarki soyluyolarEvet lazerle yapmışlar canim
canım ben takmadım dr öyle dedi de 10. ayda gitmiştim olmalısın dedi ilacı kullanmadım 12. ayda oldum yine git için rahat etsinCiddi misin? Bi doktora gideyim ben de o zaman ama emzirdiğimiz için nasıl olacak ki? Doğumdan sonra gittiğim kontrolde doktor 7-8 ay sonra gelir demişti ama bekliyorum bakalım ne olacak..