2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben baştan beri okuyorum senin yazdıklarını işin çok zor gerçekten. Bizim gündüz uykuları pek düzgün değil ama gece idare eder en azından. Gece dinlenince günduz daha dinç olabiliyorum.
Ben zombiye döndüm eskiden 6 7saatbuyurdu gece simdi maksimum 2saate bi kalkiyoruz meme bagimliligindan oldu bence meemsiz de uyumuo hareketten zaten sabit durmuo hani besige koyayim aglasin birakayim desem o bile yok yani. Hayirlisi ❤ insallah gundiz de duzene girer de komple rahatlarsib kuzum❤

Masallah 41kere kuzum insallah hic bozulmasin hep boyle devam etsin minis pasa ❤❤

bak hemende alıcı cıktı benimhalkaya

Benimkide done döne yer değiştiriyor bıraktığım yerde bulamıyorum aman dikkat edin geçen ben yanildim bıraktım yataktan düştü şimdi hep yere koyuyorum

Kanguru mi alsan acaba rahat edersin kuzum evde zaten bunlar bizi hep dusariya yalanci gosteriyor iyi yapmissimiz❤❤

Azramizda seni yormaz artik insallah en azından gece uyusa sen daha cok gezersin

Maşallah Yusuf pasama yarasın yedikleri

Ben uykusuz ve yorgunum. Ömer formunda uykusuz ve mızır mızır aglak ilgi hep onun üzerinde olacak
Oda da tek birakamiyorum abisi yemek yapana kadar oyalarsa aksama yemek oluyor

Yusuf paşayı götürdün mu kontrole sonra

Sende mi meme zedesin benimkide iki alt dişi ile kaç kere ısırdı hatırlamıyorum

Benim esim bir de evij en kucugu ve ablasi sehirdisinda okumus calismis abiside hep disarilarda evde tek kalan da esim olmus iyice anne ogul baglanmis vaziyetteler. Sehirden dahi ayrilmaz esim ailesi burada diye

Ctesi kuzum ya valla benziyor çok birbirine bizimkiler hareketi uykusu karajteri vs

Gecen I ISIK27 S Sevimlipanduf a gel bunlar birbirine çok benziyor baş göz edelim dedi çok güldüm

Gel bizde senle bu uykusuz prens ve prensesi beşik kertmesi yapalım bak babaları ailelere düşkün ikiside emzik almaz boy kilo alımları bile çok yakın birbirleri ile

Benim esim bir de evij en kucugu ve ablasi sehirdisinda okumus calismis abiside hep disarilarda evde tek kalan da esim olmus iyice anne ogul baglanmis vaziyetteler. Sehirden dahi ayrilmaz esim ailesi burada diye

Ve bir ortak özellik daha eslerimiz evin ennkucuk çocukları
Benimki de rotasyonla göreve atandıktan sonra ilk yıllarda annemi babam icin acaba gittiğimiz yerde kiralık ev mi tutsak bize yakın olsalar diyordu eğer ben de o ışığı görseydi her tayin olduğumuz yere anne ve babasını da getirecekti
şu an Yozgat'ta olmamızın nedeni de ailesi yıllarca ailemden uzak görev yaptım sende ailenden uzak görev yaptın gel bu sefer memleketlere yaklaşalım dedi ama gel gör ki Akdeniz çevresini istemedi orası kalabalık ve sıcak olur diye iç Anadolu'da memleketine yakın yerler yazdı Yozgat'ta bunlardan biriydi şu an kendisi de çok pişman ama iş işten geçti
vee son bomba kyvdenin kontrol zamanı geldi gelecek hafta bize geliyorlarmis izne çıkmadan sabır taşımı olmaz inşallah bende

Ohh siz wp dan da mi gorusuyosunuz ne hosss ❤❤ kalabaligi sevdi demek iyoce ❤

Evet canim ilk Yusuf doğduğunda enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma aldıklarında görüştük ama biz yıllardır forumdan birbirimizi tanıyoruz
Halada arada araşır mesajlaşırız

Yarın gunu birlik denize gidecegiz oglus ilk defa denizle tanisacak hava da mis yarin sizce ne kdr sokmaliyim dk olarak

Ben bu yıl sokmayacagim sanırım geçen termale de sokmadim denizde su yutar diye korkuyorum
Şimdiden size iyi eğlenceler canım dikkat et üşümesin kuzu

Olur bence de 24 saatin 18saatinde hayati yaşarlar doyasıya zaten hareket lilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…