Canım bazen görseler de büyüklere laf anlatamıyorsun. Esim rahatsiz oldugum seylere anlayis gösterir soyler bazı şeyler hariç tabi basit buluyor. Benim kv çok iyidir ama hep dipdibe olmak ister. İlk doğumdan sonra eve geldim herşeye koştu yalan değil ama gelini olduğumu unuttu. Bazı şeylerde kendisinden çekilebileceğini düşünmedi. Hani kızım gibi görüyorum deyip bendende onun yanında öyle rahat olmamı bekledi. Ama ne kadar öylede görse ben onun geliniyim yani annemin yanindaki rahatlığı göstermem mümkün değil. Ve biz evli ayrı bir aileyiz bunu anlamıyorlar.Cok yakin degil ama yakiniz. Hatta annesi ilk sogumdan sonra ne olacak boyle uzaksiniz demisti duymustum ben yokken ertesi gun esim bana ee bu ev isini ne yapicaz diye sordu direk. Dedim bisey yapmicaz sehre uzagim evim cok kucuk ama sirf kv oturu de tasinmak istemiyorum annem ve kv ayni yerde oturuyor bir de benim.ben hergun beraber olamam cunku adim kadar emijim yakin olsak hergun olacak ama bu durum. İcimde cok kaldi lohusayken 1kere istedigin bisey var mi diye sormadi bana ama oglum sever diye kac yemekler getirdi buraya... Seninde zor valla gercekten ve sinir bozucu bi durum. Ama erkeklerin bu ailelerini gormemesi ah ahh
Son düzenleme: