- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar benim oğlan doğduğundan beti altı pek yanmamıştır ama bugün nasıl yanmış anlayamam zaten sürekli yıkıyorum altını sık degistiriyorum acaba ek gıdadan mi böyle oldu hiçte gecmiyo
Evet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateş
Boğazı hafif kızarıkmış reflüden dolayı da olabilirmiş ama önlem amaçlı boğaz kültürü
alındı
İdrar tahlili istendi ama henüz veremedik
Daha diğer ihtimal 6.hastalık olabilirmiş ateşin yanında ek bir bulgunun olmaması doktora bunu düşündürdü 3 gün ateş olurmuş sonra döküntü bekleyip göreceğiz
Tesekkurler, cok heyecanliyim. Gelsede parka gezmeye gitsekGüle güle kullanın canım
Dislikle basla biz halkasini aldıkAaaa hiç aklıma gelmedikuzuyu neylen örmüşki
Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan
Bizimde bugün 6.ay doktor kontrolü vardı. 7500 66.5 cm olmuşuz. Ek gıdaya meyvelerle başla dedi bana ama tamamen meyve başlamak bana hiç mantikli gelmediya. Ben sadece meyve verirsem sebzeleri reddetmezmi dedim. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım dedi. Birde yoğurt ver dedi. Kilosu iyi acele etmeye gerek yok dedi.
Kuzum bizimde bi oluyo bi geciyo sicaklardan bence 7 24 bezlilerKızlar benim oğlan doğduğundan beti altı pek yanmamıştır ama bugün nasıl yanmış anlayamam zaten sürekli yıkıyorum altını sık degistiriyorum acaba ek gıdadan mi böyle oldu hiçte gecmiyo
Yok cnim aynı bez.bende ek gıdaya bağlıyorum inşaa allerjik degildirCanım ek gıda nedeniyle pişik olmuştur sıcak havada etkiler bez değiştirdinmi
Cnim bizim hiç olmazdı şimdi yanmış gibi ben alerjiden korkuyorum.Kuzum bizimde bi oluyo bi geciyo sicaklardan bence 7 24 bezliler
Ay demee napak bi foto cekip koyariz yerineBiz de denize ilk kez bugün soktuk. Hava hafif esintiliydi 5 dk bile durmamistir cenesi titremeyr basladi Çünkü
Ne verdin ki canim ek gida olarkCnim bizim hiç olmazdı şimdi yanmış gibi ben alerjiden korkuyorum.
Onlardan var bende de beline kdr sokacagim agzina girme ihtimali olmasin diye sonucta zaten askeriyenin plajına girecegiz kimsecik olmaz ama deniz sonuctaCanım bizde 2 günlüğüne tatile gidiyoruz. Bugün doktora sordum denize sokabilirmiyim diye sokma dedi. Sadece ayaklarını sokmamı söyledi. Ağzına kaçma ihtimaline karşı. Benimde bi hevesim kursağımda kalmadı değil. Oturtmalı simitler var onlardan alayim diyorum bende.
Muz da armutta alerjik bisey degilki bence onla alakasi yok kuzmCnim meyve püresi tek verdim onuda karışık olarak çeyrek kayısı aynı oranda muz birde armut.birazcikta anne sütüyle silindirdim sütun tadını alsın tiksinmesin diye
Parol aldim gozumun agrisi gecti cok sukur ❤Canım nasılsın inşallah migren tutmamıştır
Iste amugurumi ipi diyosunveriyolsr kuzum tek bildigim buAaaa hiç aklıma gelmedikuzuyu neylen örmüşki
Naptın kuzum yaaa ben tavşandan başlayacağım hatta tavşancık yapayım diyorum:) 3-5 level atlayınca ancak örerim bunu:)) çok güzelmiş ama:) örgü biliyorum ama bunu ilk defa deneyeceğim arkadaşımda gördüm çok beğendim. Kartopunu gördümde gramajı düşük onun nako varmış kullanan var mı acep. İp iyi olursa benim hataları göstermez belki
@mevsiminegore sen böyle şeylerle uğraşmayı seviyordun örmedin mi bir tavşancık falan
İnşallah canım tesekkür ederim.Maşallah kızına canım ek gıda sureciniz sizinde güzel geçer inşallah
Aynen öyle yapacağım halka da alacağım çıngırak topu da en azından sesi falan çıkar bir işe yararDislikle basla biz halkasini aldıkdolapta bekliyor taliplisi cikarsa orecek bi talip ariyorum
Kuzum ben netten alacağım diğer malzemelerle birlikte:) google amcaya dedim amigurumi ipi ver diye milyon tane çeşit çıkardı önüme bir tane vermediIste amugurumi ipi diyosunveriyolsr kuzum tek bildigim buama sert oluyo bilgin olsun
Cok teşekkür ederiz ❤
Başka bir hastaneye de götürdük orda da genel anestezi dediler canım. Aslında çok rahat geçti. Açlığa dayanabilmesi beni cok şaşırttı hiç huysuzlanmadı yavrum. Anestezi de az vermişler, sonrasında da sorun yaşamadık çok şükür
Yok kuzum beslenme aynı aksine ter ile kayip da fazla hayırlısı artıkVermez cnm o hareketi arttıkça beslenmesi de artar merak etme:) bugün bir arkadaştaydık bizden 20 gün küçük bir bebiş daha vardı onunda kilo alımı az. Ama çok hareketli bir bebek ve çok sağlıklı görünüyor maşallah. Biz arkadaşı teselli ederken bebeği olmayan bir arkadaşımız zaten belli bir süre sonra kilo vermeleri gerekmiyor mu hep alcaklar mı dedi
Cok teşekkür ederiz ❤
Başka bir hastaneye de götürdük orda da genel anestezi dediler canım. Aslında çok rahat geçti. Açlığa dayanabilmesi beni cok şaşırttı hiç huysuzlanmadı yavrum. Anestezi de az vermişler, sonrasında da sorun yaşamadık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?