- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hani sen 180gun dolunca ek gıda verecektinBnde ondan oldugunu dusnmuyorum sonucta blw dede bu tarz vrriliyor pişirilerek bnce sicaklardan olmus olabilir ama bna halam hala diyi dunde emiyorsa bosver ek gidayi ogun olarak daha verme halam diyip duruyor bnde hic ustelemiyorum zaten 3 gun 3 gun gidiyoruz hala
Benim elim ayagim valla kuzum fotoda da gozukuyor hayirli olsun insallahPapatyamaviss bugun kanguruyu aldim ergo 360 faturali 550 tl ikinci el. Hayirli olsun. Joker e gittim denedim. Bebek gayet rahat durdu.
Oyle kuzumburdayken kendime vakit ayirabiliyorum cok iyi geliyor o yuzdenEminim iyi gelmiştir benimde böyle bir şeye ihtiyacim var annelik işte aklindan çıkmaz kuzun
çok güzel bir kentte yaşıyorsun alsancak'ta gittiğinde Benim için de şöyle bir insan oldu muBen İzmirdeyim. Temizlik işini halledebiliyorum sıkıntı olmuyorda insanlar gelip gittikten sonraki dağınıklık bitiriyor beni.
Yook o bn degilimhani sen 180gun dolunca ek gıda verecektin
Naber canım nasılsınhani sen 180gun dolunca ek gıda verecektin
Benimki de kucak istiyor, ya da abisi onla ilgilensin istiyor hepMerhaba hanımlar
zaman nasıl akıyor anlamıyorum
oglan çok hareketlendi odada tek kaldimi başlıyor ağlamaya
sizler nasılsınız
Azıcık bi ortam olsa çok güzel arkadaşlıklar kuracağına eminim, seni kaçırmazlarhaklısın zaten sonradan düşününce o kiracı Ben kiracı o tayinci ben tayinci illaki Birgün ayrılacaktık sanırım burada arkadaş çevresi kuramamış olmam çevremin olmaması beni bunaltıyor geldim 1 ay çalıştım sonra izne ayrıldım iş arkadaşlarından bir çevre edinemedim tek komşumun da gidiyor olması beni sanırım etkiledi Ama şimdi daha iyiyim teşekkür ederim canım
Anaaa sende miNiye yalan soyleyim bende senden üçüncü gelir diye düşünüyorum öyle bir his var
Tekrar geçmiş olsun kuzum.. inşallah çıkmaz bir şey ..Evet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateş
Boğazı hafif kızarıkmış reflüden dolayı da olabilirmiş ama önlem amaçlı boğaz kültürü
alındı
İdrar tahlili istendi ama henüz veremedik
Daha diğer ihtimal 6.hastalık olabilirmiş ateşin yanında ek bir bulgunun olmaması doktora bunu düşündürdü 3 gün ateş olurmuş sonra döküntü bekleyip göreceğiz
Maşallah kuzuyaBizimde bugün 6.ay doktor kontrolü vardı. 7500 66.5 cm olmuşuz. Ek gıdaya meyvelerle başla dedi bana ama tamamen meyve başlamak bana hiç mantikli gelmediya. Ben sadece meyve verirsem sebzeleri reddetmezmi dedim. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım dedi. Birde yoğurt ver dedi. Kilosu iyi acele etmeye gerek yok dedi.
Merhaba cnm.. bizde yalnız kalmayı pek sevmiyoruz artık.. eskiden uyanıkken duşa girebiliyordum. Dönmeye başladığından beri uyumasını bekliyorum. Bazen kolunu kurtaramıyor bazen sehpa altına kaçıyor..vb. sonra anneww diye bağırmaya başlıyor..Merhaba hanımlar
sizler nasılsınız
ay benimki de abi karsısında sebeklik yapsa tüm gün dururBenimki de kucak istiyor, ya da abisi onla ilgilensin istiyor hep
Benimki de kucak istiyor, ya da abisi onla ilgilensin istiyor hep ☺
Ya yerim onlarıay benimki de abi karsısında sebeklik yapsa tüm gün durur
İnşallah canım sağol ❤ içim parcalanıyor ameliyathane falan ne bileyim. En azından görmeyecek diyorum
Canım neden baska dr düşünmedin açlığa nasıl dayansin o bebekGenel kuzum. Ya sorma ben de dedim doktora nasıl dayanacak diye. Hepsi dayanıyor merak etmeyin dedi. Gel de anasına sor onu nasıl ac bıraksıngece 3ten sonra su bile yok. Sabah 8.30 gibi yapılacak
Oh maşallah allah damatlığını da göstersin inşallah
Canım neden baska dr düşünmedin açlığa nasıl dayansin o bebek
Ben olsam baska dr bulurdum biz anestezi almadan hallettik 4 aylık iken
Nasıl geçti süreç şimdiden geçmiş olsun sağlıkla atlatin inşallah Allah damat olduğu günleri de göstersin inşallah
Merhaba hanımlar
sizler nasılsınız
Amin canım inşşşşş, hepimizin yavruları uyusun güzel güzel inşallahh41 kere maşallah maşallah yavruna inşallah tekrar eski düzenine döner tez zamanda
Evet canım başta zorlandım ama şimdiden keyifli kısımları görmeye başladık çok tatlılarYa yerim onlarıabi kardeş ne güzel arkadaş olacaklar sonra:) yorulduğunuza değecek kızlar:)))❤
Ama çok tatlılar demiiiii?? Kardeşlik çok özel bi duygu. Eğer çalışmıyor olsam 5-6 sene sonra 3. Yü yapardım kesinay benimki de abi karsısında sebeklik yapsa tüm gün durur
çok şükür cnim suanlik iyiyiz yavaştan ek gıdaya başladık meyve püresi veriyorum azardan.ama ilk çocuk kadar hevesli olunmuyor.Naber canım nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?