- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Geçmiş olsun. Allah damatliginida göstersin. Rahat geçmesine sevindim.
Amin inşallah. Çok teşekkür ederiz ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Allah damatliginida göstersin. Rahat geçmesine sevindim.
yok ya olmaz inşallah bu ara yine serin bem niyet ettiğimde baya fenaydı inşallah Allah damatlıklarını da göstersinTeşekkürler canım ❤ hava çok sıcak inşallah sıcaktan kötü olmaz yavrum. Darısı başınıza inşallah canım
Görünce kıyamıyor yufka yürekli belli kiYa bazen bende diyorum anlıyor galiba diye mesela annesi babası gene İstanbul’a gelmişlerdi ayda bir gelinecek yer mi Konya İstanbul hele ki araba kullanacak 70 yaşındaki insan babası maddi durumları da iyi değil neyse yine geldiler abisinde kaldılar 15 gun ben eşime 3-4 kez söyledim bak ayıp olur git gör gel o kadar gelmişler dedim yok gelmeselermiş kızdım zaten babam zor yürüyor bi de o adamı yola götürüyorlar diye annesine ablasına kızdı gitmedi görmeye, ama 2 gecedir şimdi Konya da bütün market pazar ihtiyaçlarını görmüş faturalarını Ödemiş işlerini görmüş(ampul patlasa eşimi bekliyorlar gelsin de değiştirsin diye) şimdi hangi eşime inanıcam ben
Mecburiyse olur elbet ama ne bileyim duramam onsuz ben seviyorum adamıAh ne güzel Ya eşimin şehir dışı işleri olmasa bende gelmiyorum eşim evdeyken![]()
Bizde 4 saat uzaktaydık canım çok sıcak olurdu Alanya kaçardı herkes ailesine ben bekliyordum işe gidince bile 5 dakika geç kalsa ararım uzak duramam kiBazen de kalmak iyi oluyor bence özlem duygusunu hissediyorum şahsen:) hem bana değişiklik oluyor iki aileden de uzak yerdeyiz eşim de sağ olsun izin verir. Aynı yerde olsak tek kalmazdım
maşallah de kız nazar degmesinBöbreklerinde büyüme gene varmış ama en azından biraz buyume oranı azalmış buna da şükür
Ve ikidir emmeden uyuyor benim minnak bişey oldu kıza allah allah![]()
Evet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateşGeçmiş olsun cnm.. düştü mü ateşi. Gidebildiniz mi doktora..
yok ya olmaz inşallah bu ara yine serin bem niyet ettiğimde baya fenaydı inşallah Allah damatlıklarını da göstersin![]()
Böbreklerinde büyüme gene varmış ama en azından biraz buyume oranı azalmış buna da şükür
Ve ikidir emmeden uyuyor benim minnak bişey oldu kıza allah allah![]()
canım enfeksiyon da olabilir inşallah bişey yoktur 6. hastalık temasla oluyor diye biliyorum tatilde kalabalık bi yerde bulundu veya dokunduysa bi yerlere bi ihtimal olabilir arkadsın kızı da öyle geçirdi. geçmiş olsun inşallah neden kaynaklandıgı netleşir de toparlar kısa süredeEvet gittik doktora hala ek bir bulgumuz yok sadece inen ve çıkan ateş
Boğazı hafif kızarıkmış reflüden dolayı da olabilirmiş ama önlem amaçlı boğaz kültürü
alındı
İdrar tahlili istendi ama henüz veremedik
Daha diğer ihtimal 6.hastalık olabilirmiş ateşin yanında ek bir bulgunun olmaması doktora bunu düşündürdü 3 gün ateş olurmuş sonra döküntü bekleyip göreceğiz
Hadi geçmiş olsun canim2 ay sonra canım şimdilik kontrol ediliyor buyume miktarına bakılıyor bi öncekinde buyume çoktu korkmuştuk idrar deliğinden böbreklere girmemiz gerekiyor falan dediler aklım çıktı ama çok şükür geçiyor galibaİkisinde de annem uyuttu canım ben şimdi duştaydım güneş de oyun halısındaydı yorgundu hastaneden geldik ama uyumamıştı parmak emiyor benim kız uykusu gelince annemde parmağını çıkarıp emzik vermiş emziğimiz sadece beşikte duruyor gündüz vermiyorum ben emziğini verip beşiğine koymuş bi iki sallamış uyumuş hemen ben 3 saat sallasam uyumazdı
![]()
Bizde 4 saat uzaktaydık canım çok sıcak olurdu Alanya kaçardı herkes ailesine ben bekliyordum işe gidince bile 5 dakika geç kalsa ararım uzak duramam ki
Amin canım hep yanımızda olsunlar inşallahAllah daim etsin sevginizi❤ arada gidiyorum bende öyle bir hafta en fazla bu kez sınav vs 15 gün ayrı kaldık. Uzak durmayı istemek değil aslında tebdili mekanda değişiklikte ferahlık var misaliAllah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ❤
Yaa bizde 12 gündür ayrıyız özledim kocişimiMecburiyse olur elbet ama ne bileyim duramam onsuz ben seviyorum adamı
Dr hemen kan alınmasınıı istemiyorum dedi tabiki enfeksiyon ihtimali de varcanım enfeksiyon da olabilir inşallah bişey yoktur 6. hastalık temasla oluyor diye biliyorum tatilde kalabalık bi yerde bulundu veya dokunduysa bi yerlere bi ihtimal olabilir arkadsın kızı da öyle geçirdi. geçmiş olsun inşallah neden kaynaklandıgı netleşir de toparlar kısa sürede
Bende biraz relax takılıyorum yaa. 3 gün kuralıyla başladım ama sonra biraz hızlandıkAnnemlerde açıkçası fırsat bulup oyle bişeyler yapamadım ama bol bol yoğurt yedi meyve yedi emiyor zaten bende öğün olarak vermiyorum verdiğim iki kaşığı geçmiyor, 2 tatlı kaşığı yoğurt mesela, ama sofradaysak ve yiyebileceği şeyler varsa sakınmıyorum sofraya alışsın istiyorum peynir haşlanmış patates vs varsa minik minik veriyorum ağzına hoşuna gidiyor biz yemek yerken yerde durmak oynamak istemiyor illa kucağımıza gelecek nasıl yiyoruz diye bakıyor ağzımıza doğru![]()
En sert yeri de versek ıslatıp koparıyor bizimkide, dikkat etmek lazımEvet kuzum benmkide oyle sofraga dokunmak minciklamak istiyor karpuz veriyorum catala batirip biraksam bogazina kdr sokacak alincada agliyo deli gibiekmek veriyordum en uc kismi kasisin disini diye cok koparip agzina atiyo annemde dun ver oyalansin fln dedim kiz cok fema koparip yutuyor oguruyor sonra yok canim daha nelerdesi verdimo damaklariyla nasil kopariyo nasil eziyo 10 dk agzindan ekmrk çıkardı annem sok
![]()
matrush geçmiş olsun canım, kolay oldu mu? Çabuk ayıldı mı? Sonrasında kaç saat emzirmedin?