2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oh maşallah allah damatlığını da göstersin inşallah

Ay masallah bu emzik alanlar zTen cook sansli benimki almiyor onu da.. ay cok sevindim ins tamamen gecsin dr gunesimiz iyi olsun kiyamam ben ona ❤❤

kuzum ya geçmiş olsun

Guzel haberlerini bekliyoruz kuzum ❤ bu ara bu 6.hastaligi cok sık duyar oldum

Masallah bebisine kuzum ❤❤ ben de ilk kez duydum meyve başla diyeni genelde yoğurt sonra sebze diyorlar sen kafana göre hareket et bence

Niye yalan soyleyim bende senden üçüncü gelir diye düşünüyorum öyle bir his var

Kizlar dun gece coooook uzun bi aradan sonra kuzenler olarak istemeden sonra disari ciktim hemde gece hemde bebem olmadan ne sut biraktim ne bisey diiken ustunde uyandi uyanacak derken bi dk aklimdan cikmadi resmennn

Eminim iyi gelmiştir benimde böyle bir şeye ihtiyacim var annelik işte aklindan çıkmaz kuzun

Hoş buldum canım sağ olasın
İnşaallah giden komşularının yerine yine seveceğin birileri gelsin. Alışınca ayrılması zordur gerçekten

Çok sağol canım inşallah cumlemiz iyi insanlara denk getirsin rabbim

Ay ben daraldim yaa bu bir işaret benim de eşim 10kisilik ark grubu davet etti hos ne yapcam bilmiyorum kiz durmaz ki ve oyle hemen cay ic gitvde degil yemekli mezeli alkol aliyorlar sohbetli vs vs

Bebek büyüdükçe misafir çağırmak bana öyle bir zor geliyor ki nasil hallettin mi

İster alışık ol ister ama inan zor uykusuz bebek büyütmek Allah yardımcımız olsun

41 kere maşallah maşallah yavruna inşallah tekrar eski düzenine döner tez zamanda

Bebek büyüdükçe misafir çağırmak bana öyle bir zor geliyor ki nasil hallettin mi
Valla hiç bir şeyi yapmadım yok çocuk uyumuyor zaten Bensiz durmuyor aşırı hareketu ayrı peşinde koş dur bırakıp da birşey de yapamiyorum bunaldım valla. Su an bana aşiri yuk gelmeleri hizmeti hele sonrası temizliği

Maşallah maşallah maşallah yavruna amin inşallah bizim kuzularda uzun uykulara dalar miss gibi

Ne zaman gelecekler seni öyle iyi anlıyorum ki

Benimde birileri gelcek diye ödüm patlıyor. Arkadaşlarımızla görüşmeyide çok özledim ama hiçbirşey yapasım yok.

A anneveoglusu komşun gidecekmiş üzülme iyi insanlar uzaktada olsalar dostlukları devam eder. Ayrılık mutlaka olacaktı zaten. Rabbim iyilerle karşılaştırsin

haklısın zaten sonradan düşününce o kiracı Ben kiracı o tayinci ben tayinci illaki Birgün ayrılacaktık sanırım burada arkadaş çevresi kuramamış olmam çevremin olmaması beni bunaltıyor geldim 1 ay çalıştım sonra izne ayrıldım iş arkadaşlarından bir çevre edinemedim tek komşumun da gidiyor olması beni sanırım etkiledi Ama şimdi daha iyiyim teşekkür ederim canım

Benimde birileri gelcek diye ödüm patlıyor. Arkadaşlarımızla görüşmeyide çok özledim ama hiçbirşey yapasım yok.
Sen hangi şehirdesin canım hazır bir şeyler al kadın aliyor musun arada

kadın aldığının ertesi günü çağır arkadaşlarını İnan tek olmak psikoloji daha kötü benim çağıracağım keşke arkadaşım olsa

Ben İzmirdeyim. Temizlik işini halledebiliyorum sıkıntı olmuyorda insanlar gelip gittikten sonraki dağınıklık bitiriyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…