• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bana 35e kadar dedi canım burada kalbi yorar falan diye okudum endişe etmiyor degilim.artik Allah'a emanet.
İnsan erken doğumdan da korkuyor oldu ki Allah korusun 35te geldi o zaman kanamayı nasıl durduracaklar.Allaha emanet deyip doktora güvenmek ten başka bişey yapamıyorum canim
Canim ben de coraspin kullaniyorum ve dr 34te birakalim dedi ama korkuyorum

Çok sağol kuzum ❤ ilk geldi biraz agladı bi beş dk. Sonra uyuttum kucağımda uyuyor şimdi garibim. Hem aç hem mayışık. Bi 20 dk sonra falaj emzirebilcekmişim
Geçmiş olsun. Allah damatliginida göstersin. Rahat geçmesine sevindim.

Ben görüşmüyorum canım az ziyaret ediyorum ki sinir edemesinler bir ay sonra gittim kayınvalideye çocuğa mısır vermiş yuttu ama diyor ben daha su vermiyorum mısır vermiş gitmiyorum o yüzden
Benim eşim aşırı düşkün ailesine kuzum ya ben o yüzden hep beraberim yani en az haftada bir oradayız biz

Tatilde annelere kalsa sofrada çocuğa her şey verecekler çocuk da İçi gidiyor gibi bakıyor vermeyince yadırganıyorum🙄iyi de zamanı gelince yiyecek her şeyi ki biz dr önerisiyle başladık 4 aylıkken. Hatta yiğenim küçükken ablam dr a sormuş biz yemek yerken her şeyi istiyor canı ister mi verelim mi diye sormuşlar çocuk daha onu anlamaz demiş sakın vermeyin😂 Papatyamaviss Papatyamaviss
İşte bu nu anlatamıyorum. Ekibe ne versen ağzına gidiyor önüne ne koysan atmak istiyor o çocuk yemek ne demek bilmiyor ki diyorum yok cani cekiyormuş bilmem ne.. Gerçekten zor yani

Kuzum senin bebiş erken doğdu
Evet gelişimi çok güzel maşallah hatta önde gidiyor Allah esirgesin
Ama senin bebeğini değerlendirirken özellikle ek gıdaya başlarken düzeltilmiş yaşına göre hareket etmen gerekir. Yani sekiz aylık doğduysa ve ek gıdaya beş aylık başladıysanız aslında dört aylık başlamış oluyorsunuz . Muhakkak biliyorsundur ama hatırlatmak istedim.
Canım dediğin gibi gelişim olarak 5 ay değil normal 6 ay özelliğinde ve bebek de hazır ek gıdaya bunu hissettiriyor verdim bi zararını da görmedim hemen hemen 3 hafta oldu biz başlayalı 6,5 aylık olduk zaten yumurta verene kadar gayet normal gidiyordu herşey yolundaydı yumurta verince kusması çoğaldı yumurta da dokunmuş olabilir üşütmüş de olabilir eğer ek gıdaya başladığımda ne bileyim kabızlık öğürme istememe gibi durumlar olmuş olsaydı tabiki henüz hazır değil demekki deyip bırakır ertelerdim ama iyi durumumuz şükür istekli taştan yumuşak her şeyi yeme eğiliminde 😂

Ona da sükur kuzum bir daha ne zaman kontrol? Aaa nasıl uyudu peki 🙏masallah hep bole devam inşallah
2 ay sonra canım şimdilik kontrol ediliyor buyume miktarına bakılıyor bi öncekinde buyume çoktu korkmuştuk idrar deliğinden böbreklere girmemiz gerekiyor falan dediler aklım çıktı ama çok şükür geçiyor galiba 🤲🏻 İkisinde de annem uyuttu canım ben şimdi duştaydım güneş de oyun halısındaydı yorgundu hastaneden geldik ama uyumamıştı parmak emiyor benim kız uykusu gelince annemde parmağını çıkarıp emzik vermiş emziğimiz sadece beşikte duruyor gündüz vermiyorum ben emziğini verip beşiğine koymuş bi iki sallamış uyumuş hemen ben 3 saat sallasam uyumazdı 😂😂

En güzeli canım emin ol, bizimkini de çok ezdiler çok kırdılar döktüler ama eşim hala annemdir babamdır diyor insanın zoruna gidiyor böylesi
Eskiden öyleydi de ikinci kez baba olunca iyice saldı düşünüyordur benim annem babam neden aile olmadı diye o çok dillendirmez ama ben anlarım istemiyor artık ilgisiz insan

Karadenizli ya benmkii aşırı bağlı yanlış da yapılmış olsa ailesi herşey den üstündür önemlidir yani. Seninki objektif mis demek ki kabul etmiş ve uzaklaşmış. Benimki asla Görmez
Ama bende öyleyimdir annemlere kocamla gider kocamla gelirim 6 yıldır ayrı kaldığımız gün yok yaz tatilinde herkes annesine gider kalırdı ben daha bırakıp bir kez gitmedim

2 ay sonra canım şimdilik kontrol ediliyor buyume miktarına bakılıyor bi öncekinde buyume çoktu korkmuştuk idrar deliğinden böbreklere girmemiz gerekiyor falan dediler aklım çıktı ama çok şükür geçiyor galiba 🤲🏻 İkisinde de annem uyuttu canım ben şimdi duştaydım güneş de oyun halısındaydı yorgundu hastaneden geldik ama uyumamıştı parmak emiyor benim kız uykusu gelince annemde parmağını çıkarıp emzik vermiş emziğimiz sadece beşikte duruyor gündüz vermiyorum ben emziğini verip beşiğine koymuş bi iki sallamış uyumuş hemen ben 3 saat sallasam uyumazdı 😂😂
Şükür canım iyi olmasına sevindim anneye çok nazlanıyorlar canım eşim 5 dakikada uyutuyorsa benim en kısa 20 dakika sürüyor

Eskiden öyleydi de ikinci kez baba olunca iyice saldı düşünüyordur benim annem babam neden aile olmadı diye o çok dillendirmez ama ben anlarım istemiyor artık ilgisiz insan
Ya bazen bende diyorum anlıyor galiba diye mesela annesi babası gene İstanbul’a gelmişlerdi ayda bir gelinecek yer mi Konya İstanbul hele ki araba kullanacak 70 yaşındaki insan babası maddi durumları da iyi değil neyse yine geldiler abisinde kaldılar 15 gun ben eşime 3-4 kez söyledim bak ayıp olur git gör gel o kadar gelmişler dedim yok gelmeselermiş kızdım zaten babam zor yürüyor bi de o adamı yola götürüyorlar diye annesine ablasına kızdı gitmedi görmeye, ama 2 gecedir şimdi Konya da bütün market pazar ihtiyaçlarını görmüş faturalarını Ödemiş işlerini görmüş(ampul patlasa eşimi bekliyorlar gelsin de değiştirsin diye) şimdi hangi eşime inanıcam ben

Ama bende öyleyimdir annemlere kocamla gider kocamla gelirim 6 yıldır ayrı kaldığımız gün yok yaz tatilinde herkes annesine gider kalırdı ben daha bırakıp bir kez gitmedim
Ah ne güzel Ya eşimin şehir dışı işleri olmasa bende gelmiyorum eşim evdeyken 😢

Bazen de kalmak iyi oluyor bence özlem duygusunu hissediyorum şahsen:) hem bana değişiklik oluyor iki aileden de uzak yerdeyiz eşim de sağ olsun izin verir. Aynı yerde olsak tek kalmazdım

Back