• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Papatyamaviss Papatyamaviss çok sinirliyim kv gittik ya geçen bilerek önüne etmek koyuyor su Trabzon ekmeği bir de bu da ağzına alıyor koparcak nerdeyse ben çıkarıyorum. Amcası tuzlu kuru pasta veriyor al ye diye delirdim ya
Bnm anam dun kasla goz arasi telfndan cizgi film acmis dibine koymus baktiriyo dedim napiyosun bakiyim napcak merak ettim diyoo 🤣 deeim senide guvenilmezler listesine ekledim haberin olsun 2 dk gözümü kapadım yaptigina bak 🤣

Maşallah kuzuya :nazar: yakında yürüdü yazacaksın diye bekliyorum:)) benim kızda tembel olduğu için şanslıyım kuzum beraber yatıyoz:)) kahvaltı olsun başka öğün bile aramam😍
Onun o halleri yokmuu 🤣 yurur yurur o potansiyel var azrosumda bnde cok haraketli bi bbkmism 8 aylik yurumusum ama oglan bana cekmemis 🤣🤣

Günaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer
Geçmiş olsun kuzuya. Hemen toparlar inşallah

Papatyamaviss Papatyamaviss çok sinirliyim kv gittik ya geçen bilerek önüne etmek koyuyor su Trabzon ekmeği bir de bu da ağzına alıyor koparcak nerdeyse ben çıkarıyorum. Amcası tuzlu kuru pasta veriyor al ye diye delirdim ya
Ben görüşmüyorum canım az ziyaret ediyorum ki sinir edemesinler bir ay sonra gittim kayınvalideye çocuğa mısır vermiş yuttu ama diyor ben daha su vermiyorum mısır vermiş gitmiyorum o yüzden

canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun ilk gün aglar biraz yarına bişey kalmaz bezinin yapışmamasına dikkat et biz de yapsak kurtulsal aşırı sıcaktıgecen hafta artık tatil dönüşü yaparız inşallah

Teşekkürler canım ❤ hava çok sıcak inşallah sıcaktan kötü olmaz yavrum. Darısı başınıza inşallah canım

Günaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer
Geçmiş olsun cnm.. düştü mü ateşi. Gidebildiniz mi doktora..

matrush matrush geçmiş olsun canım ❤
@Sevimlipanduf güzel haberlerle ile ❤
Z zeLina ben de çok tembelum Boga Burcu ozelligui ama kuzum için vermiyor kıpır kıpır😂😂dün beşikte kenarlara tutunup yükselmeyi de öğrendi ama şu an dizinin üstünde 😂 1sn bosdeğilim peşinde oradan oraya 😒

Sağol canım ❤

Aynen zAten korkuyorum oyle alerji yapabilecek şeylerden annemlerdeyken deneyeyim dedim bizim kız 6,5 aylık oldu artık 7. Aydan sonra kahvaltı yapacağız kızımla ama sadece peynir yiyor 😂😂 yumurta da yiyeydi iyiydi 😂😂üşütmüş de olabilir burası bayağı soğuk yaylaya çıkmışım gibi 😂😂 bizde dde şortlar askılılar oyle geldik
Kuzum senin bebiş erken doğdu
Evet gelişimi çok güzel maşallah hatta önde gidiyor Allah esirgesin
Ama senin bebeğini değerlendirirken özellikle ek gıdaya başlarken düzeltilmiş yaşına göre hareket etmen gerekir. Yani sekiz aylık doğduysa ve ek gıdaya beş aylık başladıysanız aslında dört aylık başlamış oluyorsunuz . Muhakkak biliyorsundur ama hatırlatmak istedim.

Tatilde annelere kalsa sofrada çocuğa her şey verecekler çocuk da İçi gidiyor gibi bakıyor vermeyince yadırganıyorum🙄iyi de zamanı gelince yiyecek her şeyi ki biz dr önerisiyle başladık 4 aylıkken. Hatta yiğenim küçükken ablam dr a sormuş biz yemek yerken her şeyi istiyor canı ister mi verelim mi diye sormuşlar çocuk daha onu anlamaz demiş sakın vermeyin😂 Papatyamaviss Papatyamaviss

2.kendimi ilan ediyorum. Bizimki uyudu bu sefer ben uyuyamadim 🙄 o yuz ustu donlemeleri ve uyanmalari favori. Cok guluyorum izlerken , hemen birseyi durup koyuyorum gobeginin bacaginin altina donmesin diye
Ilk defa bu gece yasadim donme olayini ya ben de gece tekrarlarsa yastik koyiim en iyisi :D

Tatilde annelere kalsa sofrada çocuğa her şey verecekler çocuk da İçi gidiyor gibi bakıyor vermeyince yadırganıyorum🙄iyi de zamanı gelince yiyecek her şeyi ki biz dr önerisiyle başladık 4 aylıkken. Hatta yiğenim küçükken ablam dr a sormuş biz yemek yerken her şeyi istiyor canı ister mi verelim mi diye sormuşlar çocuk daha onu anlamaz demiş sakın vermeyin😂 Papatyamaviss Papatyamaviss
Bugünde ananem diyorki peynir verdim suda beklettim tuzu gitsin diye tuzlu degil ya begenmedi diyor 🤣 dedimanane tuzun nasip bisey oldugunu cocuk bilmiyorki tuz arasin 🤣🤣 buda oyle bisey bana kp demistiki oteki tarafta hesabi sorulcak mis bana biz yerken cocuk bakiyomus cani cekiyomus diye daha 4 aylikken🤣🤣

Ben görüşmüyorum canım az ziyaret ediyorum ki sinir edemesinler bir ay sonra gittim kayınvalideye çocuğa mısır vermiş yuttu ama diyor ben daha su vermiyorum mısır vermiş gitmiyorum o yüzden
Ay yok artik yaa acelelri ne anlamiyorum dogur bitane ver diyesi geliuo insanin 🤣

Back