- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bnm anam dun kasla goz arasi telfndan cizgi film acmis dibine koymus baktiriyo dedim napiyosun bakiyim napcak merak ettim diyooPapatyamaviss çok sinirliyim kv gittik ya geçen bilerek önüne etmek koyuyor su Trabzon ekmeği bir de bu da ağzına alıyor koparcak nerdeyse ben çıkarıyorum. Amcası tuzlu kuru pasta veriyor al ye diye delirdim ya
Onun o halleri yokmuuMaşallah kuzuyayakında yürüdü yazacaksın diye bekliyorum:)) benim kızda tembel olduğu için şanslıyım kuzum beraber yatıyoz:)) kahvaltı olsun başka öğün bile aramam
Ayy canım çok geçmiş olsun damatlığını da görmek nasip olsun ❤❤ 1 hafta sonra iyi ki yaptırmışım geçti bitti gitti diyeceksin
Geçmiş olsun kuzuya. Hemen toparlar inşallahGünaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer
Ben görüşmüyorum canım az ziyaret ediyorum ki sinir edemesinler bir ay sonra gittim kayınvalideye çocuğa mısır vermiş yuttu ama diyor ben daha su vermiyorum mısır vermiş gitmiyorum o yüzdenPapatyamaviss çok sinirliyim kv gittik ya geçen bilerek önüne etmek koyuyor su Trabzon ekmeği bir de bu da ağzına alıyor koparcak nerdeyse ben çıkarıyorum. Amcası tuzlu kuru pasta veriyor al ye diye delirdim ya
Oldu da bitti masallah
Gecmis olsun canim , bak bitti gitti gordun mj
Bugunu de atlatin tamamdir.
Geçmiş olsun canım şükür atlattınız karton bardak koyduk biz pipiye değmeyince bez hiç sesi çıkmadıÇok teşekkürler canım ❤ tamamen atlatalım inşallah
canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun ilk gün aglar biraz yarına bişey kalmaz bezinin yapışmamasına dikkat et biz de yapsak kurtulsal aşırı sıcaktıgecen hafta artık tatil dönüşü yaparız inşallah
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun cnm.. düştü mü ateşi. Gidebildiniz mi doktora..Günaydın kızlar,
Biz tatilden 1 gün erken döndük. 2.numaram ateşlendi. Calpol verdik gündüz ateş düştü. Dün akşam 39 oldu ve calpol ılık duş etki etmedi. Doktorumuz ibufen verelim dedi o düşürdü ateşi.
Bu sabah gene ateş çıktı. Doktora gideceğiz bugün. Henüz görünen bir ek bulgumuz da yok.
Umarım bir an önce geçer
matrush geçmiş olsun canım ❤
@Sevimlipanduf güzel haberlerle ile ❤
Z zeLina ben de çok tembelum Boga Burcu ozelligui ama kuzum için vermiyor kıpır kıpırdün beşikte kenarlara tutunup yükselmeyi de öğrendi ama şu an dizinin üstünde 1sn bosdeğilim peşinde oradan oraya
Geçmiş olsun canım şükür atlattınız karton bardak koyduk biz pipiye değmeyince bez hiç sesi çıkmadı
Kuzum senin bebiş erken doğduAynen zAten korkuyorum oyle alerji yapabilecek şeylerden annemlerdeyken deneyeyim dedim bizim kız 6,5 aylık oldu artık 7. Aydan sonra kahvaltı yapacağız kızımla ama sadece peynir yiyoryumurta da yiyeydi iyiydi üşütmüş de olabilir burası bayağı soğuk yaylaya çıkmışım gibi bizde dde şortlar askılılar oyle geldik
Ya o da işin ayrı bir boyutu. Benim de eşimin abisiyle ablası var ama dediğin gibi herkes kendi halinde çoluk çocukla uğraşıyorlar.Benim ailem burda komple ama yalnizim yine de
Herkes kendi halinde
Ilk defa bu gece yasadim donme olayini ya ben de gece tekrarlarsa yastik koyiim en iyisi2.kendimi ilan ediyorum. Bizimki uyudu bu sefer ben uyuyamadimo yuz ustu donlemeleri ve uyanmalari favori. Cok guluyorum izlerken , hemen birseyi durup koyuyorum gobeginin bacaginin altina donmesin diye
Bugünde ananem diyorki peynir verdim suda beklettim tuzu gitsin diye tuzlu degil ya begenmedi diyorTatilde annelere kalsa sofrada çocuğa her şey verecekler çocuk da İçi gidiyor gibi bakıyor vermeyince yadırganıyorumiyi de zamanı gelince yiyecek her şeyi ki biz dr önerisiyle başladık 4 aylıkken. Hatta yiğenim küçükken ablam dr a sormuş biz yemek yerken her şeyi istiyor canı ister mi verelim mi diye sormuşlar çocuk daha onu anlamaz demiş sakın vermeyin Papatyamaviss
Ay yok artik yaa acelelri ne anlamiyorum dogur bitane ver diyesi geliuo insaninBen görüşmüyorum canım az ziyaret ediyorum ki sinir edemesinler bir ay sonra gittim kayınvalideye çocuğa mısır vermiş yuttu ama diyor ben daha su vermiyorum mısır vermiş gitmiyorum o yüzden
İlk çocukta gece gündüz anlattım kabullendiler sanıyordum ikinci de gene lüzumsuzlaşıyorlar illa kızacağımAy yok artik yaa acelelri ne anlamiyorum dogur bitane ver diyesi geliuo insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?