- 3 Ağustos 2018
- 1.940
- 2.551
- 53
- 41
Amin inşallah canım teşekkürler ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
matrush canim zorlandigin bisey olursa sor mutlaka bnmki anestezi olmadığı icn ilk citugindan itibaren acisini hissetti agladi epey senin ki 1 saat sonra anca hissetmeye başlar ilk cis gidene kdr zorlar ertesi gun hersey daha iyi olucak korkma
![]()
Ayy canım çok geçmiş olsun damatlığını da görmek nasip olsunÇok sağol kuzum ❤ ilk geldi biraz agladı bi beş dk. Sonra uyuttum kucağımda uyuyor şimdi garibim. Hem aç hem mayışık. Bi 20 dk sonra falaj emzirebilcekmişim
Cnm benim yengem doğduğundan itibaren sulandırıp vermiş inek sütünü.. bebekle aynı zaman doğan yavrusu varsa verilebilirmiş diyorbnm annem dun pi parca peynir verdibugun ve ystinda vercem ins bisey olmazzz
ah kuzum sicaklarfa burde belki agir gelmiştir bn anlamiyorum cok dikkat ediyoz diye mi boyle oluyor yaaa dun bi arkadadima gittim yeğeni geldi ananedi 6.aydan beri normal inek sutu vrriyormus ama yasak dedim 1 yasa kdr bisey olmadi alıştırdım bn ehehe dedi bnde orda yogurt yiyemem ay borek leynirlimi alımıyım
Günaydın kizlarrr![]()
Bi kaç gün ara vereceğim dün akşamdan sonra şimdi bi daha kusmadı bakalım 1 hafta 10 gun sonra falan yeniden deneyeceğim eğer yine kusarsa boyle o zaman emin oluruz en azındanYagli agir gelme ihtimali xok yuksek
Dedigin gibi üşütmüş yumurtaya da denk gelmis olabilir
Ama sen beni dinle yine de gunun birinde yumurtayı deneyincr haslayip ver
Evet kuzum benmkide oyle sofraga dokunmak minciklamak istiyor karpuz veriyorum catala batirip biraksam bogazina kdr sokacak alincada agliyo deli gibiAnnemlerde açıkçası fırsat bulup oyle bişeyler yapamadım ama bol bol yoğurt yedi meyve yedi emiyor zaten bende öğün olarak vermiyorum verdiğim iki kaşığı geçmiyor, 2 tatlı kaşığı yoğurt mesela, ama sofradaysak ve yiyebileceği şeyler varsa sakınmıyorum sofraya alışsın istiyorum peynir haşlanmış patates vs varsa minik minik veriyorum ağzına hoşuna gidiyor biz yemek yerken yerde durmak oynamak istemiyor illa kucağımıza gelecek nasıl yiyoruz diye bakıyor ağzımıza doğru![]()
Oldu da bitti masallahÇok sağol kuzum ❤ ilk geldi biraz agladı bi beş dk. Sonra uyuttum kucağımda uyuyor şimdi garibim. Hem aç hem mayışık. Bi 20 dk sonra falaj emzirebilcekmişim
Ya yok artik acana dakikasi fln da onemli mi yoksa ayni gun dogmasi yetermiiiCnm benim yengem doğduğundan itibaren sulandırıp vermiş inek sütünü.. bebekle aynı zaman doğan yavrusu varsa verilebilirmiş diyorhatta o zaman köydelerdi aynı zamanda doğum yaptığı bir ineği alıp beslemişler
sütünüde oğluma içirmiş:)) bende eşime kızıyorum bizim kıza bir inek bile almadın belki onu emerdi diye
![]()
sagol kuzum neyse gecti parol tam kesmiyor ya ara ara gidip geliyor dün de vardı biraz sen nasılsın prensesin nasıl?En kötüsü güne migren ile başlamakgeçmiş olsun canım benim
EvetBi kaç gün ara vereceğim dün akşamdan sonra şimdi bi daha kusmadı bakalım 1 hafta 10 gun sonra falan yeniden deneyeceğim eğer yine kusarsa boyle o zaman emin oluruz en azından
Allah öyle guzel bir gelişim sırasıyla yaratmış ki 2-3 aylıkken umrunda değildi yemek yiyormuşuz su içiyormuşuz falan şimdi su şişemi tutuyor o da içmek istiyor öğün saatlerimizde yerinde pusetinde asla durmak istemiyor kucağımıza gelip sofra karıştırma derdinde birazcık fena bizim kız şimdiden tabaklarımızı çekiyor napcaz bilmiyorumEvet kuzum benmkide oyle sofraga dokunmak minciklamak istiyor karpuz veriyorum catala batirip biraksam bogazina kdr sokacak alincada agliyo deli gibiekmek veriyordum en uc kismi kasisin disini diye cok koparip agzina atiyo annemde dun ver oyalansin fln dedim kiz cok fema koparip yutuyor oguruyor sonra yok canim daha nelerdesi verdimo damaklariyla nasil kopariyo nasil eziyo 10 dk agzindan ekmrk çıkardı annem sok
![]()
Canım yağ derken o kadarcık yağı ben çorbalarına da katıyorum ki zaten bi kaç damla yağ yani, kızartma tenceresinde yapmadım kızEvet
Ya bu bebek tabiki hep haslama yemeyecek ama baslangic icin yagli olmamali
Sen haslamayla birkac gun bak bence birsey olmazsa hii dersin bu tamam
Sonra denemek istersen yagda denersin
Kusarsa da bilirsin ki yagli agir geliyor en azindan
Benim fikrimce boyle tabiki sana kalmış birsey![]()
Tabiki biliyorum o kadar koymadiginiCanım yağ derken o kadarcık yağı ben çorbalarına da katıyorum ki zaten bi kaç damla yağ yani, kızartma tenceresinde yapmadım kız![]()
Ah ahh anası ekmeği yağa banıp yiyengillerden bu kıza yağ dokunduysa oturur ağlarımTabiki biliyorum o kadar koymadigini
Ama ikisinin pisme formu mu derler ne ayni degil o anlamda diyorum
Bak bir arastir firsatin olursa istersen
canım hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun ilk gün aglar biraz yarına bişey kalmaz bezinin yapışmamasına dikkat et biz de yapsak kurtulsal aşırı sıcaktıgecen hafta artık tatil dönüşü yaparız inşallahAmin inşallah canım teşekkürler ❤
Valla gerçektende oyle yaAllah öyle guzel bir gelişim sırasıyla yaratmış ki 2-3 aylıkken umrunda değildi yemek yiyormuşuz su içiyormuşuz falan şimdi su şişemi tutuyor o da içmek istiyor öğün saatlerimizde yerinde pusetinde asla durmak istemiyor kucağımıza gelip sofra karıştırma derdinde birazcık fena bizim kız şimdiden tabaklarımızı çekiyor napcaz bilmiyorum![]()
Hadi guzel haberlerle gelinŞimdi kızımın minnak böbreklerine baktırma zamanıumarım minnaktır umarım büyümemiştir
![]()
Oyle diyorsun da, benim gecmis 6 sene, ee @anneveoglusu da 10 küsür sene alisiklik falan kalmadi valla bende
17.30da bi uyandi az once gözünü kapadi iyi mi bakalim kacta kalkacak
Kiz 17.30 demisim aksam ustu yaniCocuk uyaninca agliyormu sizide kaldiriyormu yoksa kendi halinde mi oluyor besbuvuktan bu zamana kadar naptiniz