Fake konularınızı gidin bdv de açın lütfen bizim grubumuz buna uygun değilAynı sehırde bakıyor evın yakınlarında bakmıstı dün ve otelı aramıştı bana ıse gıdecem mesaım var dedı bnde ınandım saat 6 da cıktı gece 11 de geldı sonra onun tlfnunu aldım baktım günlük daırelere bakmıs ve aramış
Ben tadima 6 dolunca başlayacağım ve ilk 10 ay 12 ay doyurucu olan anne sütü diye biliyorum ben deDoktorumuz günde 5 öğün şeklinde tadımlık şeklinde ek gıda vermemi önerdi. Ama ben öyle yapmıyorum. Günde 1 veya 2 defa tadımlık bir gıda tattırıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anneler
Bir de şimdi bu bebekler 6.ncı ayı doldurunca artık doyumluk vereceğiz ya.... Günde kaç öğün ek gıda olacak. 6-9 ay günde 2 ek gıda gerisi anne sütü. 9-12 ay günde 3 ek gıda gerisi anne sütü değil midir? Ben mi yanlış biliyorum. Deneyimli anneler....
Fake degılkı ne alakaFake konularınızı gidin bdv de açın lütfen bizim grubumuz buna uygun değil
Çok şükür canım daha iyi.s i d e l y a nasıl oldu bebeğin? İlaçlar rahatlattı mı canım? Rabbim şifalar versin
röntgen sonrası bol bol yoğurt ye, sonra emzir dediler bana öyle yapmıştım benEvet ben röntgen yüzünden emzirememiştim sonra ne gerek var MR isteselermiş dedi diğer doktor. Mr zararı yok
Ebe kilosu iyi 6 ay dolunca başla dedi. Zaten başlamak istemiyordum. Bir ay daha bekleyeceğimÇok şükür canım daha iyi.
Sen ek gıdaya başladın mı? Bizim doğumlarımız yakındı.
Ne diyosuuunnn2 hafta önce kayınbabamın bi akrabası eşimi aradı o sırada biz akşam yemeği yiyorduk. Bi saate gelelim mi tebriğe dediler. Ben de tabi ki olmaz bi saat önceden haber mi verilir ne ikram var ne bişey ev de pis dedim. Neyse dün aradık salı mı çarşamba mı gelmek istersiniz dedik çarşamba dediler. Bugün aramışlar eşimi bu akşam gelelim demişler. Dün de 15 kişi ağırladım ve pestilim çıktı ev de dağınık. Neyse hadi gelsinler yetiştiririm dedim, yılda bi kere kesilen elektriğin bugün kesileceği tuttu. Şimdi ben ne yapayım a dostlar
Benimde başıma gelmişti. Temizlik gırgır + ıslak mendil. Ikram yoksa hazır al ya da bisküvili pasta veya kızartılan börekler, dolma sarma vb. birşeylerle hallet. Kolay gelsin canım2 hafta önce kayınbabamın bi akrabası eşimi aradı o sırada biz akşam yemeği yiyorduk. Bi saate gelelim mi tebriğe dediler. Ben de tabi ki olmaz bi saat önceden haber mi verilir ne ikram var ne bişey ev de pis dedim. Neyse dün aradık salı mı çarşamba mı gelmek istersiniz dedik çarşamba dediler. Bugün aramışlar eşimi bu akşam gelelim demişler. Dün de 15 kişi ağırladım ve pestilim çıktı ev de dağınık. Neyse hadi gelsinler yetiştiririm dedim, yılda bi kere kesilen elektriğin bugün kesileceği tuttu. Şimdi ben ne yapayım a dostlar
Canım bende geçmek istiyorum ama puseti arabada otokoltuğu olarak da kullandığım için geçemedim henüz. Sen naptın oto kpltuğu aldın mıZaten gezerken oturur pozisyona etrafı izliyor kuzum bir yere oturduğunda kucağıma gelip oynuyor masa da uyurken de portbebe. Baktım pusette iki büklüm uyuyor ayaklar dışarıda rahat değil geçerim öbürüne dedim daha rahat artık çocuk
Bizim kilomuz normalin biraz altında. Ebe bana da 6. Ayı bekle dedi ama ben tadımlara başladım. Bir çay kaşığı vererek 3 gün kuralını uyguluyorum. Bugün 4. Günümüz kabaktan sonra bugün patates tattı oğlum.Ebe kilosu iyi 6 ay dolunca başla dedi. Zaten başlamak istemiyordum. Bir ay daha bekleyeceğim
Zaten karanlık diye görmezden gelebilirdim ama şimdi elektrk geldi temizlik yapmak zorundayım of bahanem de kalmadıNe diyosuuunnnartık kapat tek gözünü görmezden gel evi ikramlık da hazır alcanız mecburen
Canım benim bu küçük oğlumda 40 ı çıkınca uyumaya başlamıştı, 5 saat uyuyup, uyanıp emip 3 saat daha uyuyordu, rüya gibiydi, ta ki ben mal anlatıp da nazar edene kadarevet ya o 3 saat uyuyan bebekler nerede
neden bize uğramamış hiç
burada bir arkadaş yazdı 6-7 saat uyuyor bütün gece diye soracaktım atladım gerçekten bir Bebek 6-7 uyanmadan uyuyabiliyor mu Ben iki oğlumda da böyle bir şey yaşamadığım için bana bir hayal gibi geliyor
Siz gelmeden geldi elektrikler de geçZaten karanlık diye görmezden gelebilirdim ama şimdi elektrk geldi temizlik yapmak zorundayım of bahanem de kalmadı
Teşekkür ederm elektrk geldiBenimde başıma gelmişti. Temizlik gırgır + ıslak mendil. Ikram yoksa hazır al ya da bisküvili pasta veya kızartılan börekler, dolma sarma vb. birşeylerle hallet. Kolay gelsin canım
MantıklıymışSiz gelmeden geldi elektrikler de geç
Günde 5 öğün mü.. tadımlar tek öğün değil miydi yaa.. bende 1 yaşına kadar doyurucu olan anne sütü veya mama diye biliyorum cnm..Doktorumuz günde 5 öğün şeklinde tadımlık şeklinde ek gıda vermemi önerdi. Ama ben öyle yapmıyorum. Günde 1 veya 2 defa tadımlık bir gıda tattırıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz anneler
Bir de şimdi bu bebekler 6.ncı ayı doldurunca artık doyumluk vereceğiz ya.... Günde kaç öğün ek gıda olacak. 6-9 ay günde 2 ek gıda gerisi anne sütü. 9-12 ay günde 3 ek gıda gerisi anne sütü değil midir? Ben mi yanlış biliyorum. Deneyimli anneler....
Cnm ben olsam gideceği fen lisesi eğitim olarak daha iyiyse gönderirdim.. yurdu oluyor genelde fen liselerinin..Merhaba kızlar aramizda öğretmenler de var. Lgs de oğlum stresten beklediği puanı alamadı. Sizce başka şehirde bir fen lisesi mi yoksa niteliksiz ama evden gidip gelebileceği anadolu lisesi mi ? Hangisi daha mantıklı. Kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?