2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bsebse bsebse S skelebeks bence alkol çaydan iyi. Cay icmeye geliyorlar gece 11de gidiyorlar. Butun gun cay koy cayi tazele. Helede sarap iciyorlarsa mis. Acacaklar sisyi bitene kadar kadehler ayni. Yok seker alir misin yok acik olsun . 30 kere mutfaga gidip o cay tazelenor. Raki kotu olur buzuydu vs. O da ugrastirir. Mezeyide gider misrostan alirsiniz. E madem esiniz cagirdi masrafida goze alacak 😁

Z zeLina uzakta olsa iyi bir yer olsun diyorum. Bazen de 15 yaşında ergenlikte aileden uzak nasıl olur, yapayalnız bilmiyorum.
Cnm o şekilde iyi bir okulda öğrencilerde iyi oluyor arkadaş çevresi falan çok büyük sorun olmuyor. Senin oğlunda sorumluluk alıp kendi işlerini halledebilecek durumdaysa değerlendirilebilir.. benim kardeşimde yatılı okudu hiç bir problemle karşılaşmadık şükür..
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah..

Çok doğru diyorsun eş olarak birbirimize ihtiyacımiz var yola eslerimizle çıktık Allah nasip ederse Yavru kuşlar yuvadan uçacak ve yine eslerimizle kalacağız ben eşimle başbaşa kalabilecegimiz her anı o olsun ben olayım değerlendiriyoruz

kesinlikle bende ayni fikri paylasiyorum. cocuklar zamani geldiginde kendi yuvalarini kuracaklar biz yine basbasa kalacagiz. zaman o kadar cabuk geciyor ki. ben o zamanlar geldiginde yillarin otekilestirmesiyle ev arkadasi gibi olmak istemiyorum. bu sebeble bagimizi surekli guclendirmeliyiz. siz cok iyi yapiyorsunuz en olmasi gereken

Ohh ne iyi yapmışsınız ❤ ben sinemaya gitmeyi öyle özledim ki. Haftada bir sinemaya giderdik, bi seneden fazladır gitmedik. Eşim de ben de cok severiz sinemayı. Bu yazdığın bana cesaret verdi. Bakayım güzel film varsa, oğlanı anneme bırakıp gitmeyi planlayayım :)

eger yapabileceksiniz-ki bence yapabilirsiniz- size cok iyi geleceginden eminim. insan cocuklardan onceki zamanlarini hatirliyor, sevildigini sevdigini hatirliyor ve bu duygular insana cok iyi geliyor :KK200:

Merhaba kızlar aramizda öğretmenler de var. Lgs de oğlum stresten beklediği puanı alamadı. Sizce başka şehirde bir fen lisesi mi yoksa niteliksiz ama evden gidip gelebileceği anadolu lisesi mi ? Hangisi daha mantıklı. Kafam karışık

dusundurucu bir karar ama ergenlik caginda cocuklarin ailelerine cok ihtiyaclari oluyor. sizin gozetiminiz olmadan baska bir sehirde, yatili kalmasinin bazi olumsuz sonuclarida olabilir.

Merhaba kızlar aramizda öğretmenler de var. Lgs de oğlum stresten beklediği puanı alamadı. Sizce başka şehirde bir fen lisesi mi yoksa niteliksiz ama evden gidip gelebileceği anadolu lisesi mi ? Hangisi daha mantıklı. Kafam karışık
Bir tanidıgımiz vardı canım köy okulundaki lisede okudu iki kızıda biri hemşire biri sınıf ögretmeni oldu karar senin ama cocukta o zeka varsa nerde okudugunun pek önemi kalmıyor gözetimin altında en azından kacda geldigini gittigini evdeki calısma durumunu gözete bilirsin tercihler yapılanana kadar guzelce dusunun ona göre karar verin hakkınizda hayirlisi olsun sansı kaderi yolu hep acik olsun insallah

bsebse bsebse S skelebeks bence alkol çaydan iyi. Cay icmeye geliyorlar gece 11de gidiyorlar. Butun gun cay koy cayi tazele. Helede sarap iciyorlarsa mis. Acacaklar sisyi bitene kadar kadehler ayni. Yok seker alir misin yok acik olsun . 30 kere mutfaga gidip o cay tazelenor. Raki kotu olur buzuydu vs. O da ugrastirir. Mezeyide gider misrostan alirsiniz. E madem esiniz cagirdi masrafida goze alacak 😁
Raki şarap karisik maalesef buz meze olayi olacak Bebek olmasa sabah 6ya dek içerler zaten öyle bir ekip girgir samata😂

Benim kafam liseyi kesinlikle anne baba yaninda universiteyide kesinlikle anne babadan ayri gecirmesi yonunde. Kucuk istisnalar disinda. Askeri liseler dunya capinda kaliteli ve guvenilir. Oyle bir durumda yok zaten . O yuzden lisede yanimda olsun isterim

O yaşlarda aileden uzak olmaması gerektiğini düşünüyorum ben

O kadar genel kültürüm yok bu konuda da 🤣 sarhoş felan olurlar açısından baktım ben, zahmet kısmını bilemiciiimm
Bize çaya gelenler de genelde çayı kendileri alıyorlar süper oluyor 😁

Back