2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
6 aydan sonra geçeyim bende o zaman cnm şimdilik sığıyor gibi

Ben hiç başlamadın sanmıştım cnm başladıktan sonra o jilet olayı zor oluyor gerçekten..bende yaz bitiminde kalanlar için gideyim diyorum..
Benim gityigim yer 4mevsim yapiliyor makine ile yaz bitmesini beklemeye gerek yok misal

Benimki de uyumazdı aslında yanımda açtım memeyi eme eme yattığı yerden oyle uyudu çok yorulmuştum sabah 5.30 da da geri kalktık benim artık uykudan yana umudum yok
Benimde oyle kuzum valla ugras ugras gunduz 30dkda uyanir gece saat basi 2saatte bi aglayip uyaniyor

Dün gec 2,30 a kadar süründük bizde yat kalk yat kalk kafam sepet gibi oldu yanıma aldım artık 2,30 dan sonra
O yat kalklar zaten insani bitiriyor. Kesintisiz uykusuz kalsak daha iyi
Seninki uyanik kaldiginda uyku belirtisi veriyor mu
Yoksa kendi halinde oynuyor uyumuyor mu

Fenaa Okudunmu demir vitamini eksikliginde huysuzluk olmuyormuş. Olmasın.
Olur belki
Cunku biz 4. Ayinda baslamadik demire
Dr 6. Ayda bakalim kana oyle baslayalim dedi
Ama soyle birsey de var. Dogdugundan beri cins bu bücür ya

Olur belki
Cunku biz 4. Ayinda baslamadik demire
Dr 6. Ayda bakalim kana oyle baslayalim dedi
Ama soyle birsey de var. Dogdugundan beri cins bu bücür ya
Bende kestim vermiyorum, bugün doktora gideceğim. Verdiğim günden beri daha kakasını yapmadı. Yedi gün oldu. Kaka yapmadı ama huysuzluguda yok, yapmayada çalışmıyor, ıkınma falanda yok. Zeytinyağı mı versem az daha.

Zeytinyağı verebilirsin
Ek gida başlamadı sanirim sizde, kendin birseyler yeyip icip sutten aldirabilirsin
Onun sonu fena ama sana deyim, artik yatak döşek görünmez kakadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…