2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çocuğu giydir Bebek arabasına köy oradan normal arabaya koy kısmı biraz usendiriyir ama devam bir dünya bebisli anne ark yaptım kendime çoğu arkadaşım benim çalışıyor çünkü
Kuzu arabayı sen kullanıyorsun bebek oto koltuğunda arkada tek kalıyor dimi ben kullanamam oyle dedim bebek tek durmaz arkada diye yakın 5-10 dk lık meselelere çıktım sadece tekken

Cocuun asi oldu ondan olabilir miiii

Ben daha gidemedim. Emzirdigim için film röntgen falan çekerler istemiyorum şimdilik. Araştırdım doğum yapanlarda olabiliyormuş. Gecmezse gideceğim.

Asya hanım su içmiyor canım bardak biberon alıştırma bardağı falan yok sevmedi tadını ne yapsam ki

Ben yogurdun icine kayisi seftali fln ezip koyuyorum canim. Daha istahli yiyor diye ama ben kayisiyi da seftaliyi de 2 gun denemistim onceainde

Boş yoğurdu sevmedi bende meyveli deneyeyim canım. Bide yoğurdu dolaptan çıkartınca ısınması için bekliyor musun

Pamuk Panda canim ben fincan buyuklugunde bi bardakla veriyorum geneldesu sisesinden bazende alistirma bardagi

Bugün şişeden verdim içerken çok baktı hatta verince heyecanlandı canım ama hepsini geri çıkarttı yutmadan z

Marka ne aldın canım yürüme arkadaşı için

Tamam canım deneyim şekil şekil

Geçmiş olsun canım doktor 100 ml geçme dedi fakat benim kız hiç içmiyor oysaki ben ve eşim severiz su içmeyi. Baş ağrısı beni çok kötü vurdu geçmiyor bir türlü kafamda bomba var sanki canım bide yoğurdu dolaptan çıkınca kaç dk sonra veriyorsun

Geçmiş olsun canım

Aynı benimki de öyle kafası hep yukarıda kalkmak istiyor dimdik durabiliyor desteksiz bile oturuyor neden öyle söyledi anlayamadım herkes 5.ayda başlamış oturtmaya bende kısa kısa oturtuyorum artık

Aman her doktor farklı söylüyor canım hangisi kafana yatıyorsa onu yap

Çişi kokuyorsa enfeksiyon olabilir.

Bir de aşırı ağlamaları oluyor
[/QUOTE]

Aşırı ağlaması yok sürekli mız mız canım hatta çişini yaparken baktım bir yanma yada tepki olmadı. Ben çok terlediği ve sıcaklar geldiği için koktuğunu düşündüm doktorumuz Bursa’da burda sağlık ocağı falan idrar tahlili yapıyormu ki acaba

Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.

Geçmiş olsun canım

Ben de gizliden çektim dalmış iyice ayağınabazen de video çekerken foto yakalıyorum. Sen de yakalarsın inşallah

Yaa yakından göremedim resmi ama hayal edebiliyorum çok tatlı maşallah. Benim kız ağzına götürmüyor hiç

Aşırı ağlaması yok sürekli mız mız canım hatta çişini yaparken baktım bir yanma yada tepki olmadı. Ben çok terlediği ve sıcaklar geldiği için koktuğunu düşündüm doktorumuz Bursa’da burda sağlık ocağı falan idrar tahlili yapıyormu ki acaba
[/QUOTE]
Canım dk tutmuyorum açıkçası, tadına bakıyorum ılıyınca veriyorum. 2 yemek kaşığı kadar yaklaşık. Ama 10 dk yeterlidir bence, az olunca ılıması kolay oluyor

Canım dk tutmuyorum açıkçası, tadına bakıyorum ılıyınca veriyorum. 2 yemek kaşığı kadar yaklaşık. Ama 10 dk yeterlidir bence, az olunca ılıması kolay oluyor
[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım. Yarın bide iyice ılıtıp deneyeyim

Ben daha gidemedim. Emzirdigim için film röntgen falan çekerler istemiyorum şimdilik. Araştırdım doğum yapanlarda olabiliyormuş. Gecmezse gideceğim.
Evet ben röntgen yüzünden emzirememiştim sonra ne gerek var MR isteselermiş dedi diğer doktor. Mr zararı yok

Kuzu arabayı sen kullanıyorsun bebek oto koltuğunda arkada tek kalıyor dimi ben kullanamam oyle dedim bebek tek durmaz arkada diye yakın 5-10 dk lık meselelere çıktım sadece tekken
Aynen kuzum uyku vakti ise teldeki ninni muzihini banhir bangir aciorum arabada. Yoksa yabanci club muzik dinlioruz son ses sevio kiizim da anasi gibi. Ben 2bucuk aylik olunca attim arkaya valla kuzum eve kapali kalamam doe

[/QUOTE]

Hımm olabilir canım. Kusma da olmuştu bizde. Sağlık ocağı yapar mı bilmiyorum ama kızdan idrar almak zor oluyor altını açık tutmuştum hem kontrol ettim yapınca boşaltmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…