- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Oturmayi ögrenemeyen yok@defne-28 benim kız 5. Ayını bir gun geçince dönmeye başladı şimdi 6 ay 11 günlük geri donmeye yeni başladı donup yüzüstü kalıyordu oyle ayaklarını daha yeni yeni tutuyor çoraplarını çekip çıkarıyor hatta ama ağzına götüremiyor ama oturmayı tövbe allah sevmiyor atıyor kendini kaydırıp yatar pozisyona geçiyor tabi çok bilmiş yengelerimiz ablalarımız aa birazcık oturması lazımdı tüh geç oturacak moduna giriyorlar ne olacaksa erken oturunca sanki takılmıyorum yeter ki sağlık sorunu olmasın
Yine ne yaptin da adami küstürdünBizimki geneküs benden rahati yok evde yemekte yemez simdi oh valla kurtuldum yemek derdinden seninki bu ara kusmuyor galiba
Yok kuzum biz eskidik artık öyle küsüp barışma heyecanımızı kaybettikBizimki geneküs benden rahati yok evde yemekte yemez simdi oh valla kurtuldum yemek derdinden seninki bu ara kusmuyor galiba
Gene ne yaptimYine ne yaptin da adami küstürdün
Monoton hayatYok kuzum biz eskidik artık öyle küsüp barışma heyecanımızı kaybettik
Ya sizin durumunuz artik traji-komik olmus vallaGene ne yaptim❤ kız bizim isyeri ortakyab bizi
Eltinin biri ogretmen bizim dugune yakın araba aldı bileziklerimi sattım dedi cuma tatile gitmisler pazar döndüler benim bileziklerde burdaymis dedi varı yogu bize bırakip gittilerdi tabi ben ne var yok bakmadım gorumcenin dugunune gitmedime gormedimde millet tatile gitti bizimki bizi
Garajdan almaya bile kac saat sonra geldi yagmurda cocukla kac saat bekledik sabahta dedim nerden geldi buna altın hani sattiydi
Dedim sana ne milletin aldigindan sen hepsinden cok harciyon birsuru laf saydı bende evet istedini alsın beni ilgilendirmez ama iki senedir bir kolye alacan onu alamadin millet arabasinida aldi benim istedim
Kolyenin aynisinida aldı bilezikleride yerine koydu okadar zoruma gidiyorki ben burda pineklerken millet harvurup harman savuruyo lafa geldimi benden cok harciyani yokMus evde otururken ne harciyorsam sen ananin kizisin ondan betersin kimden peydahladiysa seni diye bir laflar okadar komiktiki cocuk guluyotutamadim
Kendimi
Yok kız aldigim birsey cocuga alinanlari benim haneme yaziyorYa sizin durumunuz artik traji-komik olmus valla
ALLAH beyin versin seninkine ne biliyim
Her istedigini aliyorum diye dusunuyor demekki oyle dedigine gore
Cok gecmis olsun sifa olsun ilaclar damla hemengeciriyor canm biZdede vardı damla antibyotik kullandik gecti sukurKızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Sana diyorki "sen ananın kizisin ondan betersin kimden peydahladiysa seni" diyor ve sen hala espiriye vuruyorsun pes!!!!!!Gene ne yaptim❤ kız bizim isyeri ortakyab bizi
Eltinin biri ogretmen bizim dugune yakın araba aldı bileziklerimi sattım dedi cuma tatile gitmisler pazar döndüler benim bileziklerde burdaymis dedi varı yogu bize bırakip gittilerdi tabi ben ne var yok bakmadım gorumcenin dugunune gitmedime gormedimde millet tatile gitti bizimki bizi
Garajdan almaya bile kac saat sonra geldi yagmurda cocukla kac saat bekledik sabahta dedim nerden geldi buna altın hani sattiydi
Dedim sana ne milletin aldigindan sen hepsinden cok harciyon birsuru laf saydı bende evet istedini alsın beni ilgilendirmez ama iki senedir bir kolye alacan onu alamadin millet arabasinida aldi benim istedim
Kolyenin aynisinida aldı bilezikleride yerine koydu okadar zoruma gidiyorki ben burda pineklerken millet harvurup harman savuruyo lafa geldimi benden cok harciyani yokMus evde otururken ne harciyorsam sen ananin kizisin ondan betersin kimden peydahladiysa seni diye bir laflar okadar komiktiki cocuk guluyotutamadim
Kendimi
Cnm bizde öğleden sonra gitmiştik gelince damlattım içirdim ilacını gece rahat uyumuştu. İnşallah sizinki de geçer hemen.. damla çok etkili ağrıyı hemen alır siz de kullanabilirsiniz demişti hatta.Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Gecmis olsunKızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Antibiyotiği kaç gün kullanmıştın canım? Zelina da damla iyi geliyor demişti. O zaman neden antibiyotik veriyorlar ki doktorlar acabaCok gecmis olsun sifa olsun ilaclar damla hemengeciriyor canm biZdede vardı damla antibyotik kullandik gecti sukur
Size hangi damla ve antibiyotik verilmişti canım? Sen ne kadar süre kullandın ilaçları?Cnm bizde öğleden sonra gitmiştik gelince damlattım içirdim ilacını gece rahat uyumuştu. İnşallah sizinki de geçer hemen.. damla çok etkili ağrıyı hemen alır siz de kullanabilirsiniz demişti hatta.
Cnm bizde kullandık antibiyotik 5gün kullandık ama damla anlık kesiyor ağrıyı.. antiniyotik enfeksiyonu atıyordur..Antibiyotiği kaç gün kullanmıştın canım? Zelina da damla iyi geliyor demişti. O zaman neden antibiyotik veriyorlar ki doktorlar acaba
Evet canım. Aslında elini arada götürüyordu kulağına ben dişe yormuştum. Dün gece ve bugün baya huysuzlandı demek ki arttı.Gecmis olsun
Var oldugunu az cok belli ediyorlar zaten
Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Benim kız da kulağını çok tutuyor Ya bende şüpheleniyorum götüreceğim kulağı için, nasıl anladı canım kulaktan nasıl muayene ediliyor çok geçmiş olsun şifa olsun ilaçlarıKızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Damla passear hala damlatıyorum arada kulağını tutuyor çünkü.. augmentin de antibiyotik 5 gün kullandım. Birde peditus vardı onu da 5. Gün bıraktım.Size hangi damla ve antibiyotik verilmişti canım? Sen ne kadar süre kullandın ilaçları?
Ohhh ohh ayak parmağını yakalamış fıstıkÇok geçmiş olsun canım ilaçlar hemen geçirir inşallah. Ben de memlekette iken kulağını tutuyor diye gitmiştim bir şey çıkmadı şükür bıraktı artık yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?