2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oturmayi ögrenemeyen yok hepimiz biliyoruz sukur

Yine ne yaptin da adami küstürdün
Gene ne yaptim ❤ kız bizim isyeri ortakyab bizi
Eltinin biri ogretmen bizim dugune yakın araba aldı bileziklerimi sattım dedi cuma tatile gitmisler pazar döndüler benim bileziklerde burdaymis dedi varı yogu bize bırakip gittilerdi tabi ben ne var yok bakmadım gorumcenin dugunune gitmedime gormedimde millet tatile gitti bizimki bizi
Garajdan almaya bile kac saat sonra geldi yagmurda cocukla kac saat bekledik sabahta dedim nerden geldi buna altın hani sattiydi
Dedim sana ne milletin aldigindan sen hepsinden cok harciyon birsuru laf saydı bende evet istedini alsın beni ilgilendirmez ama iki senedir bir kolye alacan onu alamadin millet arabasinida aldi benim istedim
Kolyenin aynisinida aldı bilezikleride yerine koydu okadar zoruma gidiyorki ben burda pineklerken millet harvurup harman savuruyo lafa geldimi benden cok harciyani yokMus evde otururken ne harciyorsam sen ananin kizisin ondan betersin kimden peydahladiysa seni diye bir laflar okadar komiktiki cocuk guluyo tutamadim
Kendimi

Ya sizin durumunuz artik traji-komik olmus valla
ALLAH beyin versin seninkine ne biliyim
Her istedigini aliyorum diye dusunuyor demekki oyle dedigine gore

Ya sizin durumunuz artik traji-komik olmus valla
ALLAH beyin versin seninkine ne biliyim
Her istedigini aliyorum diye dusunuyor demekki oyle dedigine gore
Yok kız aldigim birsey cocuga alinanlari benim haneme yaziyor enson elbiseyi bile bayram haric hamile kalmadan ti nekadar once almistim esim okadar gicik ki en iyisini o begenir cocuga bile birsey alacak oluyorum
O begenirse aliyo seninde hevesin vardir al yok begenmedi biseyi asla ne bana ne cocuga alir

Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Cok gecmis olsun sifa olsun ilaclar damla hemengeciriyor canm biZdede vardı damla antibyotik kullandik gecti sukur

Sana diyorki "sen ananın kizisin ondan betersin kimden peydahladiysa seni" diyor ve sen hala espiriye vuruyorsun pes!!!!!!

Kızlar doktora gittik tahmin ettiğim gibi kulakta enfeksiyon varmış. Antibiyotik ve damla verdi. Şifa olur inşallah. Şimdi banyo yaptırdım. Umarım rahat bir uyku uyur kuzum.
Cnm bizde öğleden sonra gitmiştik gelince damlattım içirdim ilacını gece rahat uyumuştu. İnşallah sizinki de geçer hemen.. damla çok etkili ağrıyı hemen alır siz de kullanabilirsiniz demişti hatta.

Cnm bizde öğleden sonra gitmiştik gelince damlattım içirdim ilacını gece rahat uyumuştu. İnşallah sizinki de geçer hemen.. damla çok etkili ağrıyı hemen alır siz de kullanabilirsiniz demişti hatta.
Size hangi damla ve antibiyotik verilmişti canım? Sen ne kadar süre kullandın ilaçları?

Antibiyotiği kaç gün kullanmıştın canım? Zelina da damla iyi geliyor demişti. O zaman neden antibiyotik veriyorlar ki doktorlar acaba
Cnm bizde kullandık antibiyotik 5gün kullandık ama damla anlık kesiyor ağrıyı.. antiniyotik enfeksiyonu atıyordur..

Çok geçmiş olsun canım ilaçlar hemen geçirir inşallah. Ben de memlekette iken kulağını tutuyor diye gitmiştim bir şey çıkmadı şükür bıraktı artık yapmıyor

Benim kız da kulağını çok tutuyor Ya bende şüpheleniyorum götüreceğim kulağı için, nasıl anladı canım kulaktan nasıl muayene ediliyor çok geçmiş olsun şifa olsun ilaçları

Çok geçmiş olsun canım ilaçlar hemen geçirir inşallah. Ben de memlekette iken kulağını tutuyor diye gitmiştim bir şey çıkmadı şükür bıraktı artık yapmıyor
Ohhh ohh ayak parmağını yakalamış fıstık ben fotosunu çekemedim bir türlü teli görünce çıkarıveriyor ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…