Baştan böyle olsa insan böyleydi der. Bizimkine ne demeli doğumdan sonra adam anacı oldu ben şok.E bi takim zorluklari var yalan deelb![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baştan böyle olsa insan böyleydi der. Bizimkine ne demeli doğumdan sonra adam anacı oldu ben şok.E bi takim zorluklari var yalan deelb![]()
Bizimki banyoya geçti 1 aydır kucakta yıkanıyor.Kızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?
Oda farkli bi durummus ana oldu desem kiymetinu anladi o da degil baba oldu yaniilgincBaştan böyle olsa insan böyleydi der. Bizimkine ne demeli doğumdan sonra adam anacı oldu ben şok.
Bende görmüştüm onu cnm ama kullanmadım bilmiyorum nasıl olduğunu kullanan vardır inşallah..Çok fonksiyonlu file diye birşey gördüm şimdi internette bakarken. Hem gererek kullanılıyor hem oturtuluyor. Kullanan varmı acaba?
Ayy öyle birşey olmadı şükür.. oturunca da tutmak gerekir daha.. bana öyle zor geliyor iki elimide kullanmalıyım yıkarken 1 kere kucağımda yıkadım düşecek diye korktum. Desteksiz oturmaya başlasın atarım fileyi:)Ya ben ayse onerin videosunda gormustum bi danisanin file takilan yerleri kuvetinden atmis ve gozune carpmis bebegin o yuzden ben hic almadim en guzeli bebek suyun icinde altina bi havlu yada kiyafetleri klasik yontem demis idi kuvet ici kopukler de var tabanina konulan gerci ben oturtuyorum yikiyorum vlla![]()
Ee senin ne kadar zorluk çektiğini görmüş de analığın değerini anlamış demek kiBaştan böyle olsa insan böyleydi der. Bizimkine ne demeli doğumdan sonra adam anacı oldu ben şok.
Benim kayinvalidem annemden daha guzel bakar. Ama kafa yapimiz, yasayiz sekillerimiz cok farkli bu yuzdrn baktirmiyorum. Hic oyle demeyin belki gelininiz sizi daha cok ister. Isallah o gunleri goruruz
Çişi kokuyorsa enfeksiyon olabilir.
Ya dimi kesin öyledir.Ee senin ne kadar zorluk çektiğini görmüş de analığın değerini anlamış demek ki![]()
Ben kocayı yataktan atali çok oluyor. Yatak odası serin oluyor oğlum yayila yayila yatıyor. Karartma perde de taktım buda odada koltukta yatıyor sıcak diyip duruyor oğlani beşiğine yatır bende gelicem diyorBana kalsa ben hergun yatacamda adam
Laf soyluyo ben öleyim gelmim hic eve oturmuyorsun cay yok meyve cerez yok ac kopek yicekuykusu varmi diyen yok yataktan attik ongundur oglusla yatiyorum o geceyi balkonda baslayip halı uzerinde koridorda devam ediyor
sıcakmısta serinlicem diye ayak altlarinda surunuyor
![]()
inşallah degildir canım yaYok canım pisigimiz yok şimdiye kadar da masallah sadece bir kez çok hafif oldu.
On günü geçti vermeye başlayalı ilk kez oldu
Sevindirdin beni canım sağol takip edeceğim inşaallah değildir![]()
Canım bir doktora git bir tahlil yaptır boşu boşuna ağlamaz.Bir de aşırı ağlamaları oluyor
Benim de 20 ocak ve sol bacakBen kocayı yataktan atali çok oluyor. Yatak odası serin oluyor oğlum yayila yayila yatıyor. Karartma perde de taktım buda odada koltukta yatıyor sıcak diyip duruyor oğlani beşiğine yatır bende gelicem diyorYa o değilde evde olduğunda hafta sonu çok yoruluyorum tutturmuş bir gezme oraya git buraya git sonra gel evde işler duruyor yemek yap bulaşıkları diz mutfağı sil toparla kendisi gezmeden gelince dinleniyor tabii elinde telefon iki saat yatıyor sonra senin yüzün niye asık. Zaten sol bacağım da agiriyor doğumdan sonra geçmedi de.
Hepsi ayni heralde bu kazmalarinBenim de 20 ocak ve sol bacaksu telefonlari pencereden atacam yakinda zaten. Hadi ben emzirirken oynuyorum filan tamam da onun onunde hem tv acik hem karsisinda telefonla oynuyor birinden birini kapatir insan. Biraz sohbet edelim beraber zaman gecirelim diyince de geciriyoruz iste diyor
![]()
Telden yazışın ben yakında öyle yapacağımBenim de 20 ocak ve sol bacaksu telefonlari pencereden atacam yakinda zaten. Hadi ben emzirirken oynuyorum filan tamam da onun onunde hem tv acik hem karsisinda telefonla oynuyor birinden birini kapatir insan. Biraz sohbet edelim beraber zaman gecirelim diyince de geciriyoruz iste diyor
![]()
Bacak onemli allah sifani versin dogum zamanlari sakat gibi yuruyordum allahim ogunleri hatirlamak bile istemiyorum insallah seninkide tez vakit gecer kuzum erkekler hep ayni ölüyor olsan bile umursamıyorlar cunku ev isi dedinmi direk kadın yapar gorusundelerBen kocayı yataktan atali çok oluyor. Yatak odası serin oluyor oğlum yayila yayila yatıyor. Karartma perde de taktım buda odada koltukta yatıyor sıcak diyip duruyor oğlani beşiğine yatır bende gelicem diyorYa o değilde evde olduğunda hafta sonu çok yoruluyorum tutturmuş bir gezme oraya git buraya git sonra gel evde işler duruyor yemek yap bulaşıkları diz mutfağı sil toparla kendisi gezmeden gelince dinleniyor tabii elinde telefon iki saat yatıyor sonra senin yüzün niye asık. Zaten sol bacağım da agiriyor doğumdan sonra geçmedi de.
Bazen sinir etmek icin yapiyorumTelden yazışın ben yakında öyle yapacağım
* günün nasıl geçti, çay ister misin, ben yatıyorum.....vb...*![]()
Ben direkt arıyorum çok sinirlenirsemBazen sinir etmek icin yapiyorumtam ekran oyun oynuyor konusuyorum duymuyor soracagim seyleri whatsapptan yaziyorum her bildirimde kufur ediyor
![]()
Senin koca erken terketmis seniBenim koca herturlu yataginda yatıyor bn cocuk odasinda yatıyorum ama artik bi hafta koltuktami yatar yerde mi yatar bilememzor ayrildi bizde
askere giderkn bu kadr uzulmemisti cocugu birak sen isterswn 2 hfta kal diyo pabuc dama atıldı resmn
![]()