Tesadüfe bakBenim de 20 ocak ve sol bacaksu telefonlari pencereden atacam yakinda zaten. Hadi ben emzirirken oynuyorum filan tamam da onun onunde hem tv acik hem karsisinda telefonla oynuyor birinden birini kapatir insan. Biraz sohbet edelim beraber zaman gecirelim diyince de geciriyoruz iste diyor
Ben oyununu silmiştimBazen sinir etmek icin yapiyorumtam ekran oyun oynuyor konusuyorum duymuyor soracagim seyleri whatsapptan yaziyorum her bildirimde kufur ediyor
Teşekkür ederim kuzum inşallah. Sonrada seviyorum, kimsenin kimseyi sevdiği yok bence. Hizmetini yapacak birini arıyorlar.Bacak onemli allah sifani versin dogum zamanlari sakat gibi yuruyordum allahim ogunleri hatirlamak bile istemiyorum insallah seninkide tez vakit gecer kuzum erkekler hep ayni ölüyor olsan bile umursamıyorlar cunku ev isi dedinmi direk kadın yapar gorusundeler
Aynen bizi anlattmışsın eksiği yok fazlası varBenim de 20 ocak ve sol bacaksu telefonlari pencereden atacam yakinda zaten. Hadi ben emzirirken oynuyorum filan tamam da onun onunde hem tv acik hem karsisinda telefonla oynuyor birinden birini kapatir insan. Biraz sohbet edelim beraber zaman gecirelim diyince de geciriyoruz iste diyor
Canım beni demişsin herhalde ama başka kişiyi etiketlemissin@defne-28 benim kız 5. Ayını bir gun geçince dönmeye başladı şimdi 6 ay 11 günlük geri donmeye yeni başladı donup yüzüstü kalıyordu oyle ayaklarını daha yeni yeni tutuyor çoraplarını çekip çıkarıyor hatta ama ağzına götüremiyor ama oturmayı tövbe allah sevmiyor atıyor kendini kaydırıp yatar pozisyona geçiyor tabi çok bilmiş yengelerimiz ablalarımız aa birazcık oturması lazımdı tüh geç oturacak moduna giriyorlar ne olacaksa erken oturunca sanki takılmıyorum yeter ki sağlık sorunu olmasın
ayyy kimi etiketlemişim ki saftirik ben güneş akıl mı bırakıyor bende onu emzirirken işte yazabilirsem oyle giriyorum burayaCanım beni demişsin herhalde ama başka kişiyi etiketlemissinhaklısın kuzum çocukları kıyaslamak da çok doğru değil aslında ben ileri geri pek takilmiyorum da bunu doktor diyince kızım geç kaldı mı acaba akranları ne durumda merak ettim . Bu sefer eşim görmüş bir tür döndü dedi , bir seferde annem görmüştü bana göstermek istemedi demek ki
Banyo yaptır, oku biraz,kalabalık yerde nazar degmistir belki guzel kızına. Rahatlar uyur belki. Inşallah önemli bir durum yoktur.Selam❤❤ ben tabi yine gun boyu disardaydim sindi kv deyim. Bugun kizim surekli mizir mizir agliyor birsey mi var diyorum gulduruyorum biraz virakir birakmaz mizir mizir agliyor yine. Uyku da uyumadi. Biseyi mi var diye korkuyorum
Eve gidince deneyeyim kuzum ❤ inşallahBanyo yaptır, oku biraz,kalabalık yerde nazar degmistir belki guzel kızına. Rahatlar uyur belki. Inşallah önemli bir durum yoktur.
Kalabaliga girdi napcani sasirdi cocummmSenin koca erken terketmis seniertugrula bak sen lider oldu basimiza en sevimli zamanları artik herseyin farkindalar insanları bile taniyorlar gulmeyi ogrendiler
Aynı şeyler hep malesef.Ben kocayı yataktan atali çok oluyor. Yatak odası serin oluyor oğlum yayila yayila yatıyor. Karartma perde de taktım buda odada koltukta yatıyor sıcak diyip duruyor oğlani beşiğine yatır bende gelicem diyorYa o değilde evde olduğunda hafta sonu çok yoruluyorum tutturmuş bir gezme oraya git buraya git sonra gel evde işler duruyor yemek yap bulaşıkları diz mutfağı sil toparla kendisi gezmeden gelince dinleniyor tabii elinde telefon iki saat yatıyor sonra senin yüzün niye asık. Zaten sol bacağım da agiriyor doğumdan sonra geçmedi de.
Çok iyi fikir dur ben yazayım bu akşam.Telden yazışın ben yakında öyle yapacağım
* günün nasıl geçti, çay ister misin, ben yatıyorum.....vb...*
Büyüyünce eve toplayamıcaksın bu bıcırığı bak. Camlarda telefonlarda kalırsın. Maşallah size gezebiliyorsan ne güzel evde insan sıkılıyor çok.Selam❤❤ ben tabi yine gun boyu disardaydim sindi kv deyim. Bugun kizim surekli mizir mizir agliyor birsey mi var diyorum gulduruyorum biraz virakir birakmaz mizir mizir agliyor yine. Uyku da uyumadi. Biseyi mi var diye korkuyorum
Gittim önce ortopedi uzmanı bilemedi sonra beyin cerrahı fıtık dedi 2 tane varmış fizik tedaviye de gittim ancak egzersiz verdi o da çok işe yaramadı enzirdiğim için ilaç veremiyorlar öyle öyle hayatımın bi parçası oldu. Sen gittin mi?Tesadüfe bakBacakla ilgili doktora gittinmi. Bizim sitede hastanede çalışan biri var kalçadan iğne sokuyorlarmis damar hasar alıyor geriliyormuş. Bir seneden aşağı geçmez dedi. Ben çocuğun yanında telefon almıyorum elime, bebek bırak diyor zaten, benimle ilgilen diyor. Ama o hep telefon elinde o saatte bebekte uyuyor dinleniyor. O eline telefon alınca ben yatmaya gidiyorum diyorum trip babında bırakıyor hemen
Disarda o da daha iyi duruyor ama evde daha zor ugrasmak o da etrafla ilgili kucuk hanim pusetten normal arabaya gectim 3gundur disa donuk oturuyor 1kere gik drmedi beni gormek istemedi oyle etrafBüyüyünce eve toplayamıcaksın bu bıcırığı bak. Camlarda telefonlarda kalırsın. Maşallah size gezebiliyorsan ne güzel evde insan sıkılıyor çok.
Kiz sen hergun nereye gidiyonSelam❤❤ ben tabi yine gun boyu disardaydim sindi kv deyim. Bugun kizim surekli mizir mizir agliyor birsey mi var diyorum gulduruyorum biraz virakir birakmaz mizir mizir agliyor yine. Uyku da uyumadi. Biseyi mi var diye korkuyorum
Bizimki geneküs benden rahati yok evde yemekte yemez simdi oh valla kurtuldum yemek derdinden seninki bu ara kusmuyor galibaTelden yazışın ben yakında öyle yapacağım
* günün nasıl geçti, çay ister misin, ben yatıyorum.....vb...*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?