2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Saçlı deride konak var.
Dr. Tavsiyesiyle zeytin yağı maskesi yaptık yıkadık.
Döküldü bayağı...
Kaşıntı yapıyor.... Eli orada....
Bu durumu yaşayan var mı?
Aynen bizde konaklari zeytinyagi ile cozduk. Fakat ben hep iyice mustela foam sampuani ile yikadim ozel aldim gittigittiyordan. Sorun yasamadik.

Elleme sürünsün😂 benimki bu aralar arkadaşlarıyla dışarı çıkıp duruyor bende alıyom bebemi yanıma gelince salona gitmek zorunda kalıyor😂😂 evde dursa yatacak yerinde😂
Benim koca herturlu yataginda yatıyor bn cocuk odasinda yatıyorum ama artik bi hafta koltuktami yatar yerde mi yatar bilemem 😂 zor ayrildi bizde 😂 askere giderkn bu kadr uzulmemisti cocugu birak sen isterswn 2 hfta kal diyo pabuc dama atıldı resmn 😂😂😂

Kızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?

Kızlar bebekleri yıkarken kullandığımız file ne zamana kadar kullanılıyor? Benimki koptu yenisini alıp almamakta kararsız kaldım. Birde siz saçlarını nasıl kurutuyorsunuz?
File hic kullanmadim canim hala nasil filede yikayabiliyorsun kiz hala imkansiz 🤣 ben benmkini oturtuyorum küvete sapu supur yikiyorum oda oynayip duruyo sularla ondan oncese yatirip yikiyordum benimki havluyla iki surtunce kuruyo hemen zaten cok sacimiz yok

Tek başına oturana kadar kullanılır sanırım. Ben filede çok rahat ediyorum. Uzun süre kullanırım gibi. Havluyla kuruyuveriyor hemen..

File hic kullanmadim canim hala nasil filede yikayabiliyorsun kiz hala imkansiz 🤣 ben benmkini oturtuyorum küvete sapu supur yikiyorum oda oynayip duruyo sularla ondan oncese yatirip yikiyordum benimki havluyla iki surtunce kuruyo hemen zaten cok sacimiz yok
Valla benimki keyfine düşkün yatıyor filede yıkanmayı bekliyor canım. Oturtsam tek başıma biraz zorlanırım sanki oraya buraya saldırır.

Saçlı deride konak var.
Dr. Tavsiyesiyle zeytin yağı maskesi yaptık yıkadık.
Döküldü bayağı...
Kaşıntı yapıyor.... Eli orada....
Bu durumu yaşayan var mı?

Canım ben konağı vazelinle geçirdim. Banyosundan 3-4 saat önce sürdüm arada taradım banyodan sonrada taradım bitti zeytinyağından daha iyi geldi

File çok rahat oluyor gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum 😊 kafasını da ömce müslin bezle hem vücudunu hem başınu kuruluyorum 1 saat kadar başında şapka takıyorum

Valla benimki keyfine düşkün yatıyor filede yıkanmayı bekliyor canım. Oturtsam tek başıma biraz zorlanırım sanki oraya buraya saldırır.
Benimki pek yatmayı sevmiyor yikanirken ya 🤣 suyun icinde olmayi seviyor ama yebj baristik suyla zaten nasil yikaniyosa yikansin da😂😂

Ben de 1 aylık memleket turundan eve dönüyorum eşimin sınavları vardı dün geldi annemlerdeydik dönüyoruz bugün otobüsle. Maşallah hiç üzmedi bu kez uyuyor şimdi inene kadar da uyur inşallah 🙈annemlerde de kvlerde de alıştık kucağa hiç inmedi kucaktan bakalım nasıl olacak şimdiden sonra. 2 haftadır babasını görmedi kızım dün utandı şapşik😂 sonra da bi sırnaşmalar ❤️en çok sevindiğim aldığı 700 gr la eve dönüyoruz 😂

Tek başına oturana kadar kullanılır sanırım. Ben filede çok rahat ediyorum. Uzun süre kullanırım gibi. Havluyla kuruyuveriyor hemen..
Ya ben ayse onerin videosunda gormustum bi danisanin file takilan yerleri kuvetinden atmis ve gozune carpmis bebegin o yuzden ben hic almadim en guzeli bebek suyun icinde altina bi havlu yada kiyafetleri klasik yontem demis idi kuvet ici kopukler de var tabanina konulan gerci ben oturtuyorum yikiyorum vlla 🤣🤣

Karaman canım soğuk değil aslında ben kafasını üşütür diye korkuyorum kışın hep koruyunca birden çıkaramadım😂 ama kısa kol şortla dolanıyor artık
Banyodan sonra bi kez uyursa yada 3 saat gecerse bi etkisi kalmazmış oyle diyoolaaa ben artik hergun yikadigim icin disari nezamn cikiyoz banyo yapmismuyiz nolmus saldim gitti 😂😂

Back