2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

O programı bende izledim bayan bir prof anlattı kadının ne güzel saçları vardı dimi benimde dökülüyor çok

Kızlar ben hiç Demir ilacı vermedim, dvit de ihmal ediyorum. Bi sıkıntı olur mu ki? 6 ay kontrolünde tahlil yaptırıp vereyim diyorum
Bende vermiyorum hala dr 6. Ayda bakarz oyle baslariz demisti
D vit. Gunluk vermeye çalışıyorum.

Bende uzuluyorum heryedime bakiyor
niye oyle yapiyorki bizimki kitaptan okumasam kendim anlatsam bile hic hareket etmeden pür dikkat dinliyor bizimkide asiri hareketli uyurken bile ayak oynar oyun delisi ama konustuu susup dinliyor seninki buyumuste laf soz dinlemez olmus

Kızlar ben hiç Demir ilacı vermedim, dvit de ihmal ediyorum. Bi sıkıntı olur mu ki? 6 ay kontrolünde tahlil yaptırıp vereyim diyorum
Yani demir ilacina birsey diyemem bizde 7. Ayda baslicaz ama devit 3 dogdugundan beri kullaniyoruz unuttum zamanlarda oluyor ama genelde duzenli vermeye calisiyorum onu ihmal etme canm cok onemli kemik yapisi icin falan

Bnada verdi ama kullandinmi diye sorr bide

Canım çok teşekkür ederim. Burada önüne gelene dört ayken kullanın diyorlar. Sekizinci ayda ölçüm yapiyorlarmiş, öncesinde de önlem amaçlı kullandiriyorlarmiş. Bende ölçtürüp kullanmak istiyorum. Bir yaşında da ölçtürüp ona göre kullanırım diyorum.

Tatil nasıldı diyenlere bi tek kızım tatil yaptı diye cevap veriyordum ben de :) büyüsünler kendilerini kurtarsınlar da torun falan bakmam ben dünyayı gezicem yeminle :)
Valla ben de torun bakmam dedim eşime kızlar seni çağırır mecbur bakıcan diyor
Ben bakmazsam kv eline kalırlar ona içim hiç el vermez

Bizim doktorumuz 4. ayda ölçüm yaptırdı değeri onu 1 ay daha idare eder dedi. Bebeklere dokunabilen bir vitamin dedi.
5.ayda başlattı.
Mamalara demir ilavesi varmış ilk kızım hiç demir almadı mesela
Ama anne sütü alanlarda durum farklıymış

Canım bize dr kavun yok dedi kabızlık yaparmış

Tatil nasıldı diyenlere bi tek kızım tatil yaptı diye cevap veriyordum ben de :) büyüsünler kendilerini kurtarsınlar da torun falan bakmam ben dünyayı gezicem yeminle :)
Valla ben de torun bakmam dedim eşime kızlar seni çağırır mecbur bakıcan diyor
Ben bakmazsam kv eline kalırlar ona içim hiç el vermez
Bizim torunlara da muhtemelen eşim bakacak şimdiden çocuğa büyüyünce bana eniklerinden (!) vereceksin sen yokken onları seveceğim diyor.. cins köpek yetiştiriyoruz sanki üreyince yavrularını besleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…