- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
16 kilo civari aldim bende boy 163 suan 61 flnim degisiyo 1 kilo kaldi diyebilirz ben de cok yiyorumm ama ya emzirme kesince bi anda kilo olrk doncek gibiEmziren anneler iştahlarınız nasıl acaba?
Ben hiç doymak bilmiyorum daKilolarınız tamamen gitti mi? Ben hamileyken 20 kilo almıştı. da tabi bu 20 kilodan 2 kiloluk bir civciv çıktı 18 kilosu geri fakat bu iştahla umarım tekrar almam açlıktan ölüyorum sanki sürekli aklım yemekte
Afiyet olsun bolbol süt olsun bizim cocuk ikigundur atesleniyor hicbi rahatsizligi yok dedi doktora goturduk ekgıda baslamamîzı istedi 200 gram almis birayda cocuk ama kilo alınları durdu gayet normal dediT tanem-tane20 neredesin kuzum pekmezli suyumu içerken aklıma geldin:))
boyumuz aynıymış benimde 2 kaldı 58 kiloyum.Aslında emzirme dönemi bitince bu kadar çok acıkmayız herhalde.16 kilo civari aldim bende boy 163 suan 61 flnim degisiyo 1 kilo kaldi diyebilirz ben de cok yiyorumm ama ya emzirme kesince bi anda kilo olrk doncek gibi
Ben emzirdikten sonra dediğin şekil yatırsam emziğinin tümünü kusar benimki ben emzirdikten sonra ağzı açık süt şişesi gibi yatarsa da kusuyor bekletiyorum ben kucağımda ya da pusetine koyarım oturur vaziyette kalsın kusmasın diyeBen emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarıyorum. Gazını çıkarırken biraz kusuyor sonra daha kusmasi olmuyor. Yatak odasındaki halıları kaldırdım o yüzden. Dizime doğru ters çevirip sırtına vururken yere kusuyor, siliyorum hemen.
Enfeksiyon falan bakıldıysa yoksa diş geliyor olmasın seninkinde ateş ondandır belkiAfiyet olsun bolbol süt olsun bizim cocuk ikigundur atesleniyor hicbi rahatsizligi yok dedi doktora goturduk ekgıda baslamamîzı istedi 200 gram almis birayda cocuk ama kilo alınları durdu gayet normal dedi
Geçmiş olsun kuzum bizde 300 almışız normal yani o kadar aldıysa sen hiç almadı diyordun.. idrar testi falan yapıldı mı cnm ateşi için.. ilaç verdi miAfiyet olsun bolbol süt olsun bizim cocuk ikigundur atesleniyor hicbi rahatsizligi yok dedi doktora goturduk ekgıda baslamamîzı istedi 200 gram almis birayda cocuk ama kilo alınları durdu gayet normal dedi
58 olsam daha bisey istemem cok zayiflik bna yakismiyo 54 55 civarlari herkes kilo al diyip duruyorduboyumuz aynıymış benimde 2 kaldı 58 kiloyum.Aslında emzirme dönemi bitince bu kadar çok acıkmayız herhalde.
Bnde evde bakiyorum 200 grm almis gozukuyo sadece artik yavasliyor sanirm T tanem-tane20Geçmiş olsun kuzum bizde 300 almışız normal yani o kadar aldıysa sen hiç almadı diyordun.. idrar testi falan yapıldı mı cnm ateşi için.. ilaç verdi mi
Bn karnini ortuyorum sadece kafasin bnmkinnde terliyor ama rahatsiz oluyormu bilemem kis gelincede usuyo bu cocuk ustubu aciyo diye dert yaanariz kesinnKizlar merhaba bir sey danismak istiyorum size. Bizim evimiz asiri asiri sicak. Cocugun yattigu odanin camini aciyorum, ustunde sadece bir zibinla yatiyor ortu mortu de yok agliyor istemiyor. Carsafa direkt yatirinca islak islak oluyor diye beyaz battaniyesini veya muslin i seriyorum. Simdi baktim yine terlemis kafasinin oldugu yer islak diye agliyor baska tarafa yatirdim serinledi kafasi diye uyudu. Birazdan yine terleyecek . Siz bu konuda neler yapiyorsunuz
Keşke hamileyken bilseydim tüketirdim canım. Turşu fazla tuzlu ödem yapıyor diye hiç yemedim. Süt ürünlerini çok severim ama kefir hariç :S Kuzum için yerdim hepsini de duymamıştım hiçBenim eşim de de var bazen dudağı eli ayakları şişiyor alerji hapı var onu içiyor. Bende bebek ona benzer diye korkmuştum. O yüzden hamilelikte turşu kefir probiyotik çok tukettim. Hamilelikte bunlar yenmezse bebeğin alerjik bünyeye sahip olması bir tık daha fazlaymiş.
Ayy iyi hatırlattın evde tartayım ben bu kuzuyu bakalım doğru mu çıkacakBnde evde bakiyorum 200 grm almis gozukuyo sadece artik yavasliyor sanirm T tanem-tane20
Terleyince agliyor uyumuyor surekli mizildaniyor ya zaten ataklardayiz gece 5-6 kere kalkiyoruz uyusa isterse su olsun umrumda olmicak amaBn karnini ortuyorum sadece kafasin bnmkinnde terliyor ama rahatsiz oluyormu bilemem kis gelincede usuyo bu cocuk ustubu aciyo diye dert yaanariz kesinn
Odasını mı ayırdın cnm maşallah onaTerleyince agliyor uyumuyor surekli mizildaniyor ya zaten ataklardayiz gece 5-6 kere kalkiyoruz uyusa isterse su olsun umrumda olmicak ama
Ust katta eltimin 2 yasinda cocugu var canim. Bizim yatak odasi onlarin oturma odasi asiri gurultu yapip uyandiriyordu mecburen tasidik besigini cocuk odasina ama yaninda tek kisilik yatak duruyor. Boyle surekli uyaninca orada yatiyorum pek ayrilmis sayilmaz yaniOdasını mı ayırdın cnm maşallah onabenimki ayağımda sallarken terliyor sadece . Müslinle kurulayıp yatırıyorum yatınca terlemiyor üstünde de tek zıbın + müslin oluyor ama sabaha kadar müslinin üstüne çıkıyor
Benimki de aynı her kalktığında farklı yöne yatırıyorum yastık yok zaten daha iyi oluyor.Kizlar merhaba bir sey danismak istiyorum size. Bizim evimiz asiri asiri sicak. Cocugun yattigu odanin camini aciyorum, ustunde sadece bir zibinla yatiyor ortu mortu de yok agliyor istemiyor. Carsafa direkt yatirinca islak islak oluyor diye beyaz battaniyesini veya muslin i seriyorum. Simdi baktim yine terlemis kafasinin oldugu yer islak diye agliyor baska tarafa yatirdim serinledi kafasi diye uyudu. Birazdan yine terleyecek . Siz bu konuda neler yapiyorsunuz
Yorgunluk da azaltuyor canim sutu. Bir de bisi yiyememissinKızlar dün vE bugün sütüm inanılmaz azaldı yok yani şuan güneş 2 saattir uyuyor ancak şimdi bişeyler yiyebildim kahvaltıdan sonra, su çok içiyorum 4 litre içtim bugün ama demekki tek başına su da yetmiyormuş yemeyincediyetimi bozmak istemiyorum biraz da yoruldum 2 gündür ondan da olabilir yoksa ben 2 haftayı geçti diyete başlayalı azalacak olsa sütüm başta da azalmaz mıydı
Benim kızın kafası terliyor sadece eğer kendi rahatsız olup uyanırsa ben ekstra yastık yüzü koyuyorum başının altına gece emzirmeye kalktığımda o yastık yüzünü değiştiriyorum, üzerini bayağıdır örtmüyorum örtsem zAten ağzına getiriyor örtüyü yiyor kafasına geçiriyor kendini öyle uyandırıyor o yüzden örtmüyorum, zıbınla yatırdığım da oluyor genelde şimdi şort tulum var üzerinde bi beden de büyük vE lcw erkek reyonundan aldım bol olsun rahat etsin diye her akşam yatarken onu giydiriyorum ama gece kalktığımızda kolları veya bacakları serin oluyor bende üşüteceğim diye korkuyorumKizlar merhaba bir sey danismak istiyorum size. Bizim evimiz asiri asiri sicak. Cocugun yattigu odanin camini aciyorum, ustunde sadece bir zibinla yatiyor ortu mortu de yok agliyor istemiyor. Carsafa direkt yatirinca islak islak oluyor diye beyaz battaniyesini veya muslin i seriyorum. Simdi baktim yine terlemis kafasinin oldugu yer islak diye agliyor baska tarafa yatirdim serinledi kafasi diye uyudu. Birazdan yine terleyecek . Siz bu konuda neler yapiyorsunuz
Diyete başladığında kendin dedin yine yiyorum ama ivir ziviri karbonhidrati azalttim diye sanirim. Besleyici seyler yiyorsan azalmaz belki, simdi burda iyi yememisindir ve yorgunlukta bonus olarak azalmistir. Insan kafasina sokmak istemiyor ama anlıyor malesef.Kızlar dün vE bugün sütüm inanılmaz azaldı yok yani şuan güneş 2 saattir uyuyor ancak şimdi bişeyler yiyebildim kahvaltıdan sonra, su çok içiyorum 4 litre içtim bugün ama demekki tek başına su da yetmiyormuş yemeyincediyetimi bozmak istemiyorum biraz da yoruldum 2 gündür ondan da olabilir yoksa ben 2 haftayı geçti diyete başlayalı azalacak olsa sütüm başta da azalmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?