2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
16 kilo civari aldim bende boy 163 suan 61 flnim degisiyo 1 kilo kaldi diyebilirz ben de cok yiyorumm ama ya emzirme kesince bi anda kilo olrk doncek gibi

T tanem-tane20 neredesin kuzum pekmezli suyumu içerken aklıma geldin:))
Afiyet olsun bolbol süt olsun bizim cocuk ikigundur atesleniyor hicbi rahatsizligi yok dedi doktora goturduk ekgıda baslamamîzı istedi 200 gram almis birayda cocuk ama kilo alınları durdu gayet normal dedi

16 kilo civari aldim bende boy 163 suan 61 flnim degisiyo 1 kilo kaldi diyebilirz ben de cok yiyorumm ama ya emzirme kesince bi anda kilo olrk doncek gibi
boyumuz aynıymış benimde 2 kaldı 58 kiloyum.Aslında emzirme dönemi bitince bu kadar çok acıkmayız herhalde.

Ben emzirdikten sonra dediğin şekil yatırsam emziğinin tümünü kusar benimki ben emzirdikten sonra ağzı açık süt şişesi gibi yatarsa da kusuyor bekletiyorum ben kucağımda ya da pusetine koyarım oturur vaziyette kalsın kusmasın diye

Afiyet olsun bolbol süt olsun bizim cocuk ikigundur atesleniyor hicbi rahatsizligi yok dedi doktora goturduk ekgıda baslamamîzı istedi 200 gram almis birayda cocuk ama kilo alınları durdu gayet normal dedi
Enfeksiyon falan bakıldıysa yoksa diş geliyor olmasın seninkinde ateş ondandır belki

Geçmiş olsun kuzum bizde 300 almışız normal yani o kadar aldıysa sen hiç almadı diyordun.. idrar testi falan yapıldı mı cnm ateşi için.. ilaç verdi mi

Kizlar merhaba bir sey danismak istiyorum size. Bizim evimiz asiri asiri sicak. Cocugun yattigu odanin camini aciyorum, ustunde sadece bir zibinla yatiyor ortu mortu de yok agliyor istemiyor. Carsafa direkt yatirinca islak islak oluyor diye beyaz battaniyesini veya muslin i seriyorum. Simdi baktim yine terlemis kafasinin oldugu yer islak diye agliyor baska tarafa yatirdim serinledi kafasi diye uyudu. Birazdan yine terleyecek . Siz bu konuda neler yapiyorsunuz

Bn karnini ortuyorum sadece kafasin bnmkinnde terliyor ama rahatsiz oluyormu bilemem kis gelincede usuyo bu cocuk ustubu aciyo diye dert yaanariz kesinn

Keşke hamileyken bilseydim tüketirdim canım. Turşu fazla tuzlu ödem yapıyor diye hiç yemedim. Süt ürünlerini çok severim ama kefir hariç :S Kuzum için yerdim hepsini de duymamıştım hiç

Bn karnini ortuyorum sadece kafasin bnmkinnde terliyor ama rahatsiz oluyormu bilemem kis gelincede usuyo bu cocuk ustubu aciyo diye dert yaanariz kesinn
Terleyince agliyor uyumuyor surekli mizildaniyor ya zaten ataklardayiz gece 5-6 kere kalkiyoruz uyusa isterse su olsun umrumda olmicak ama

Terleyince agliyor uyumuyor surekli mizildaniyor ya zaten ataklardayiz gece 5-6 kere kalkiyoruz uyusa isterse su olsun umrumda olmicak ama
Odasını mı ayırdın cnm maşallah ona benimki ayağımda sallarken terliyor sadece . Müslinle kurulayıp yatırıyorum yatınca terlemiyor üstünde de tek zıbın + müslin oluyor ama sabaha kadar müslinin üstüne çıkıyor

Kızlar dün vE bugün sütüm inanılmaz azaldı yok yani şuan güneş 2 saattir uyuyor ancak şimdi bişeyler yiyebildim kahvaltıdan sonra, su çok içiyorum 4 litre içtim bugün ama demekki tek başına su da yetmiyormuş yemeyince diyetimi bozmak istemiyorum biraz da yoruldum 2 gündür ondan da olabilir yoksa ben 2 haftayı geçti diyete başlayalı azalacak olsa sütüm başta da azalmaz mıydı

Ust katta eltimin 2 yasinda cocugu var canim. Bizim yatak odasi onlarin oturma odasi asiri gurultu yapip uyandiriyordu mecburen tasidik besigini cocuk odasina ama yaninda tek kisilik yatak duruyor. Boyle surekli uyaninca orada yatiyorum pek ayrilmis sayilmaz yani

Benimki de aynı her kalktığında farklı yöne yatırıyorum yastık yok zaten daha iyi oluyor.
Ay biz sıcaktan bittik onlar napsın

Yorgunluk da azaltuyor canim sutu. Bir de bisi yiyememissin

Benim kızın kafası terliyor sadece eğer kendi rahatsız olup uyanırsa ben ekstra yastık yüzü koyuyorum başının altına gece emzirmeye kalktığımda o yastık yüzünü değiştiriyorum, üzerini bayağıdır örtmüyorum örtsem zAten ağzına getiriyor örtüyü yiyor kafasına geçiriyor kendini öyle uyandırıyor o yüzden örtmüyorum, zıbınla yatırdığım da oluyor genelde şimdi şort tulum var üzerinde bi beden de büyük vE lcw erkek reyonundan aldım bol olsun rahat etsin diye her akşam yatarken onu giydiriyorum ama gece kalktığımızda kolları veya bacakları serin oluyor bende üşüteceğim diye korkuyorum

Diyete başladığında kendin dedin yine yiyorum ama ivir ziviri karbonhidrati azalttim diye sanirim. Besleyici seyler yiyorsan azalmaz belki, simdi burda iyi yememisindir ve yorgunlukta bonus olarak azalmistir. Insan kafasina sokmak istemiyor ama anlıyor malesef.
Benimde iki gundur cekip cekjp sinirleniyor yine azaldi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…