2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acil şifalar diliyorum canım , inş uzun sürmez de kolayca atlatırsınız bu durumu

Aynen tatlı ekmek tarzı şeyler yemiyorum veya çok az yiyorum, güneşin kucağımda akşama kadar annem hasta soğuk algınlığı grip yaklaşamıyor bebeğe, ben evi temizle yemek yap güneşe koştur derken canjm çıktı gelen giden se bitmedi hiç güneş i emzirmeye bile vakit bulamadım gun içinde

Tüh kötü denk gelmis ya
Kalabaligiz diyorsun nasil yetişecen ki

Hiç duymamistim ya iyiki bol bol turşu yemişim :)

Yorgunluk ve uykusuzluk cok fazla etkiliyor canım sütü.
Ama yeme de önemli sen yine de biraz aç diyetini de bence.
Üzülme kuzum eski düzenine döner vücudun inşaallah dinlenirsen

Amin Cnim amin çok tsk ederim

çok şükür kuzum taburcu olduk.iyiki varsiniz❤

Iyi geceler kizlar umarım hepimiz iyisinizdir...size bahsetmistim ablam ile tartismamizi,,annemin bize evlat farkı koyduğuna, malesef hic yanilmadim oğlumla 5gun hast.yattık birgün olsun bizi aramadı ve bugün ablamı arayip butun gemileri yakmis bizi evlatliktan reddetmiş.kendimi şuan biraz üzgün, biraz şaşkın, birazda kimsesiz hissediyorum yani anlayacağınız koca bi ailem vardı ve birden bire hepsi yok oldular.Annem ablam için bize demediğini bırakmayıp biz 4 kizkardesi çok acı derecede hayatından sildi.Şuan afallamis durumdayiz ablam çok kötü durumda iyiki benimle konuşmamış ben hiç sakin konuşmaya bilirdim.hepimizi Allah a havale etmiş.

evrt Cnim çok şükür taburcu olduk.elhamdülillah iyi şuan tabi üç tane antibiyotik iğneyle çıktık.ömer utku nasil düşünce biyeri incinmedi değilmi? gerçi çocuklar düşe kalka buyurler Rabbim hepsine can sağlığı versin.

MaşallAh kuzuya.

Bende ocak ayını son anda yakalayan annelerdenim :) 28 ocak

Hoşgeldinnnnnn

Canım hiç üzülme illaki ailenle aranı düzeltirsiniz. Kolaymı öyle evlat silmek kızgınlıkla yapıyordur. Ayrıca annenin yaptığı evlat ayrımını hiç tasvip etmiyorum. Kimsesiz değilsin çocukların eşin var dostların var

Yok cnim gerçekten artık geri dönüşü yok.iyikide böyle oldu herkes eteğindeki taşları döktü,
Annemde bizi sevmek mecburuyetinde kalmayacak .yarimyamalak anne kiz ilişkisini bitirdiğimiz için hiç uzgün değilim acikcasi

Çok üzüldüm ailenle yaşadıklarına öfkeyle oldu bittiye getirmeyin bence. Bazı ilişkiler bizim canımız istedi diye bitmez. Eşten ayrılırsın anadan evlattan ayrılamazsın. Yanlışı çok büyük olsa da annen yani . Doğuran emziren büyüten hakkı çok yani affedilmeli yine de . Zaman herşeyin ilacı

Annem hep der bana uyurken üzerini ince de olsa bir şey ört uyuyana kar yağar diye. Cidden hafif bir kestireyim üzerim açıksa üşüyorum. İnce de olsa ört derim

Anne evlatlarını nasıl reddeder sanırım ablanın dolduruluşuna geldi. Ama en son yine sizlere muhtaç olur - Allah muhtaç etmesin tabi de- Baban bu duruma ne diyor peki? Şu an kızgın olduğun için böyle diyorsun ama böyle sürmez inşallah

Kuzum benim boy 1.72 ama yıllardır tartıda gördüğüm minimum rakam 68 falandır.. gerisini sen düşün yani ama benim kemiğim iri
Çok da Abarti değildin sen de dedigin kadar❤ benim de ya ince kemikli olmak ne hoş birşey kilo olduğuna bile çok belli değil

Afiyet olsun bolbol süt olsun bizim cocuk ikigundur atesleniyor hicbi rahatsizligi yok dedi doktora goturduk ekgıda baslamamîzı istedi 200 gram almis birayda cocuk ama kilo alınları durdu gayet normal dedi
Çok şükür birseyi yok kuzum normal artık aylık 150-300 alir dedi dr bana artık

Sen ye biraz kuzum komple birakma ben de meme reddi olduğuna 2. Ay az kilo aldı dr direk diyet mi yapıyorsun diye sormustu. Geçmiş olsun annene.. yine dinlenmedin be kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…