2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Emziren anneler iştahlarınız nasıl acaba?
Ben hiç doymak bilmiyorum da :kk77: Kilolarınız tamamen gitti mi? Ben hamileyken 20 kilo almıştı. da tabi bu 20 kilodan 2 kiloluk bir civciv çıktı :KK48: 18 kilosu geri fakat bu iştahla umarım tekrar almam açlıktan ölüyorum sanki sürekli aklım yemekte
Evet ben de öyleyim ama yesem de çok aşırı sütüm olmuyor o yüzden sınırladım kendimi tatlıyı abur cuburu falan kestim 19-20 kilo almıştm ben de 7 kilo kaldi 😊

Ben hiç doymak bilmiyorum da :kk77: Kilolarınız tamamen gitti mi? Ben hamileyken 20 kilo almıştı. da tabi bu 20 kilodan 2 kiloluk bir civciv çıktı :KK48: 18 kilosu geri fakat bu iştahla umarım tekrar almam açlıktan ölüyorum sanki sürekli aklım yemekte
Guzel birsey demekki bunyeniz bol bol sut yapmak istiyor 😉

Benim eşim doğumdan sonra yine body yapmaya başladı ben fit hem kaslı vücut ben de yanında şişko şişko geziyorum sinirim bozuluyor çok acil vermeliyim ama olmuyor 😂
Aynen benim esimde 10 kg verdi hergun spor yapiyor. Sinirime gotmeye basladi bu durum , neden kendine bukadar bakiyor ?😀

Benden aldığımdan fazlası gitti. Ama iştah çok var ne bulursam yerim.

Ah canım benim ben de senin gibiyim minyoncuk 😍
Eşim uzun boylu ilk evlendigimizde pikniğe bile topukluyla gidiyordum ilk hamilelikten sonra saldım gitti 😁
ama zayıf olursak yasımızı hiç göstermiyoruz öyle bir avantajı var minyonların tabi zatıf kalabilirsek 😁benim esim orta boy Allahtan cok kasmıyorum 😉

Nerde oturuyorsunuz acaba bilmiyorum ama Ankaradaysanız çok iyi bir çocuk doktorundan bahsediliyor İsmi Bülent' ti sanırım isterseniz tam olarak öğrenirim o doktora gidenler çok memnun olduklarını hemen düzeldiğini falan söylüyorlardı.
Neyse ki ne olduğunu öğrenmişsiniz bilmemek daha zor,şimdi çaresine bakarsınız canm çok geçmiş olsun
Ben Eskişehirdeyim canım: İnşallah br an öne düzelir de gerek kalmaz ama ilerleyen dönemde lazım olursa sorarım canım sağol

anladım canım Rabbim şifa versin zor bu kusma ya yaz geldi artık hemen kokuyor
Ben emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarıyorum. Gazını çıkarırken biraz kusuyor sonra daha kusmasi olmuyor. Yatak odasındaki halıları kaldırdım o yüzden. Dizime doğru ters çevirip sırtına vururken yere kusuyor, siliyorum hemen.

Benim kızım da mamayı verince kusuyordu. Yoğurtta kusma olmuyordu ama alerjik döküntüler oldu ikisini de verince. Her bünyenin alerjiye tepkisi farklı olabilirmiş. Ayrıca kabızlık da olmuştu çok ağladı kuzum yapamadı. Doktorumuz kusmanın alerjide anafilaktik tepki gibi görüldüğünü söyledi. Yani ciddi bir bulguymuş. Mesela bazı kişilerde yüz dudaklar vs şişer anafilaktik şok geçirenlerde boğaz filan şişer nefes alamaz ya, bu kusma da vücudun o maddeyi kabul edemediğini dışarı attığını gösterir dedi. Umarım sizde yoktur ama gözardı da etmeyin derim canım
Benim eşim de de var bazen dudağı eli ayakları şişiyor alerji hapı var onu içiyor. Bende bebek ona benzer diye korkmuştum. O yüzden hamilelikte turşu kefir probiyotik çok tukettim. Hamilelikte bunlar yenmezse bebeğin alerjik bünyeye sahip olması bir tık daha fazlaymiş.

Ben emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarıyorum. Gazını çıkarırken biraz kusuyor sonra daha kusmasi olmuyor. Yatak odasındaki halıları kaldırdım o yüzden. Dizime doğru ters çevirip sırtına vururken yere kusuyor, siliyorum hemen.
canım öyle bi fasıl kusuyor kesin ama arkası da geliyor malesef :(

Back