2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben ilk hamilelikten beri topukluları kaldırdım ama hoçoş durıyor giyenlerde begeniyorum ben cok tez canlı olunca onkar yavaşlatıyor beni
Ben günlük giyemiyorum zaten çok yorucu oluyor sınıfta falan ama özel günlerde çok severim şimdi dolap bekliyorlar:)) bizim bir md. Yrd. Var kadın her gün koca koca topuklularla geliyor hepimiz hayran hayran bakıyoruz:))
I ISIK27 bende topuklu olan ayakkabılar benimde hoşuma gidiyor ama boyum uzun olunca giyenemedim pek gökdelen gibi oluyorum hele şimdi bu kilo ile yarma gül gibi olurum
Bende öyleyim cnm ama Allahtan eşimde uzun ve yapılı birlikte yarma can & yarma gül olarak takılıyoruz.:)) kızımızda yarma nur falan olmasa bari:))

Benim eşim doğumdan sonra yine body yapmaya başladı ben fit hem kaslı vücut ben de yanında şişko şişko geziyorum sinirim bozuluyor çok acil vermeliyim ama olmuyor

Benim eşim doğumdan sonra yine body yapmaya başladı ben fit hem kaslı vücut ben de yanında şişko şişko geziyorum sinirim bozuluyor çok acil vermeliyim ama olmuyor
Ayyy benimki o işleri uzun zaman önce bıraktı Allahtan:) değilse benim sinirlerimde dayanmazdı sanırım:))

benim de vardı öyle bir arkadas nöbeti bile platform topukla tutuyordu
A anneveoglusu canım sizde boy varmış bende o da yok 160 ya var ya yokum ama napayım rahatım ilk sırada gelir bi türlü alışamadım topuklulara dediğin gibi bi öz3l günlerde giyiyorum

Geçmiş olsun.
Maalesef gittiğimiz il de doktor bulamadık o yüzden alerjimiz var mı yok mu bilemiyorum. Gerçi şuanlık kilo düşüklüğünden başka alerji yi düşündürecek bir belirtimiz de yok.

Ah canım benim ben de senin gibiyim minyoncuk
Eşim uzun boylu ilk evlendigimizde pikniğe bile topukluyla gidiyordum ilk hamilelikten sonra saldım gitti

Emziren anneler iştahlarınız nasıl acaba?
Ben hiç doymak bilmiyorum da Kilolarınız tamamen gitti mi? Ben hamileyken 20 kilo almıştı. da tabi bu 20 kilodan 2 kiloluk bir civciv çıktı 18 kilosu geri fakat bu iştahla umarım tekrar almam açlıktan ölüyorum sanki sürekli aklım yemekte

Nerde oturuyorsunuz acaba bilmiyorum ama Ankaradaysanız çok iyi bir çocuk doktorundan bahsediliyor İsmi Bülent' ti sanırım isterseniz tam olarak öğrenirim o doktora gidenler çok memnun olduklarını hemen düzeldiğini falan söylüyorlardı.
Neyse ki ne olduğunu öğrenmişsiniz bilmemek daha zor,şimdi çaresine bakarsınız canm çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…