- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Günaydın arkadaşlar
Ankarada sünnet yaptıranlar var mi? Nereye hangi doktora yaptırdınız? Çok acil. Kontrole daha gidemedik ama iki üç gündür bezimizde çiş yok. Kontrol ettiğimde ucu tikali gibi pipisinde. Yazlıktaydim acil ankaraya dönüyorum. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Tesekkurler şimdiden
Siz deneyimlisiniz. Söyler misiniz ne zaman düzelir bu durumlar.Günaydın hanımlar
Bütün gece ağlayarak uyanmalar ile geçti yeri geldi pış pış yaparak yeri geldi emzireeek saat 7 de uyandık hala uyku yok adamda sabah uykusuna ilişkin
Buradaki gündem de bebek, yengemin biri hamile 1,5 ayı kaldı Doğuma ona şimdi rahatsın diyoruz, birinin henüz bebeği yok istiyor oo sen hepimizden rahatsın diyoruzyengem bana rahatsın daha yürümüyor diyor ben diğerlerine çok kadınlı ve çok bebeli ortam
MerhabaGünaydın arkadaşlar
Ankarada sünnet yaptıranlar var mi? Nereye hangi doktora yaptırdınız? Çok acil. Kontrole daha gidemedik ama iki üç gündür bezimizde çiş yok. Kontrol ettiğimde ucu tikali gibi pipisinde. Yazlıktaydim acil ankaraya dönüyorum. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Tesekkurler şimdiden
Çok geçmiş olsunI ISIK27Papatyamaviss A anneveoglusu @Kahsen M Mavisu27 @Nilufer_3457 @bsebse @Pamuk Panda @skelebeks incebellibardak Kızlar teşekkürler ilginize. İki gündür sıkıntılarla uğraşıyoruz ve maalesef bazılarınızın tahmin ettiği gibi inek sütü alerjisi çıktı kızımda Yoğurt 10 gün sonra, mama da 2 gün sonra belirti verdi. Ben bunları nasılsa önceden kullandım diye suçlu zeytinyağı sanmıştım ama maalesef süt alerjisi çıktı karşımıza. Kuzum uykusundan öksürerek uyanmaya başlamıştı iyice. Öksürük krizi gibi sonu ağlamayla ve uykusunun açılması ile devam eden Süt alerjisinden midesinden yukarı çıkıyormuş reflü olarak. Kabızlık, reflü, vücudunda alerjik döküntüler, mamayı içer içmez aşırı kusma, genel olarak da kilo alamama olarak belirti verdi. Şimdi ben katı bir süt ve ürünleri diyetine giriyorum. Aynı zamanda dana eti de yasak. Bu arada ek gıdayı askıya alıyoruz. Şimdilik sadece sen diyet yap bebeği de emzir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Midesi için de gaviscon şase verdi onu kullanacağız düzelene kadar. Ben diyete başlayınca ancak 15 günde temizleniyormuş anne sütü. Bu arada belirtiler azalarak kaybolacak, sonra da ek gıda sürecine bakacağız sebze ile dedi. Bu zamana kadar bebeğimin hep az kilo almasının sebebi de inek sütü alerjisiymiş maalesef ki. Sadece annesini emen ve süt alerjisi olan bebekte her zaman mukuslu veya kanlı kaka olmayabilir, yada dışardan alerjik reaksiyon hissedilmeyebilir, bu şekilde az kilo alması da bir belirteç olabilir dedi. Bazı bebekler ek gıdaya geçmeden bu alerji anlaşılamayabiliyor dedi. 10 gün kadar izleyecek. Bebekte hala kilo artışı olmazsa rapor çıkartıp alerjik bebeklerin kullandığı mamadan veririz dedi. Kuzumun huzursuzluğu bir geçse bir nebze yüzüm gülecek Bebeklerimiz hep sağlıklı olsun
Insan bi mutlu oluyor dimiGünaydın kızlar. Dün kızımın eline havuç vermiştim haşlayıp. Bu sabah kaka yapmış baktım baya bir yutmuş. Hiç farketmedim o kadar yuttuğunu sevindim.
Çok geçmiş olsun canımI ISIK27Papatyamaviss A anneveoglusu @Kahsen M Mavisu27 @Nilufer_3457 @bsebse @Pamuk Panda @skelebeks incebellibardak Kızlar teşekkürler ilginize. İki gündür sıkıntılarla uğraşıyoruz ve maalesef bazılarınızın tahmin ettiği gibi inek sütü alerjisi çıktı kızımda Yoğurt 10 gün sonra, mama da 2 gün sonra belirti verdi. Ben bunları nasılsa önceden kullandım diye suçlu zeytinyağı sanmıştım ama maalesef süt alerjisi çıktı karşımıza. Kuzum uykusundan öksürerek uyanmaya başlamıştı iyice. Öksürük krizi gibi sonu ağlamayla ve uykusunun açılması ile devam eden Süt alerjisinden midesinden yukarı çıkıyormuş reflü olarak. Kabızlık, reflü, vücudunda alerjik döküntüler, mamayı içer içmez aşırı kusma, genel olarak da kilo alamama olarak belirti verdi. Şimdi ben katı bir süt ve ürünleri diyetine giriyorum. Aynı zamanda dana eti de yasak. Bu arada ek gıdayı askıya alıyoruz. Şimdilik sadece sen diyet yap bebeği de emzir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Midesi için de gaviscon şase verdi onu kullanacağız düzelene kadar. Ben diyete başlayınca ancak 15 günde temizleniyormuş anne sütü. Bu arada belirtiler azalarak kaybolacak, sonra da ek gıda sürecine bakacağız sebze ile dedi. Bu zamana kadar bebeğimin hep az kilo almasının sebebi de inek sütü alerjisiymiş maalesef ki. Sadece annesini emen ve süt alerjisi olan bebekte her zaman mukuslu veya kanlı kaka olmayabilir, yada dışardan alerjik reaksiyon hissedilmeyebilir, bu şekilde az kilo alması da bir belirteç olabilir dedi. Bazı bebekler ek gıdaya geçmeden bu alerji anlaşılamayabiliyor dedi. 10 gün kadar izleyecek. Bebekte hala kilo artışı olmazsa rapor çıkartıp alerjik bebeklerin kullandığı mamadan veririz dedi. Kuzumun huzursuzluğu bir geçse bir nebze yüzüm gülecek Bebeklerimiz hep sağlıklı olsun
Mesela güneşe düzgünce yemeğini hazırlasam bi rahat bıraksa bi cırlamasa kendimden geçtim artık onun yemeğini hazırlasam çok sevineceğimInsan bi mutlu oluyor dimidaha nelere sevicnegiz acaba
Evet ya gerçekten seviniyor. Kakaya bile seviniyorsak gerisini sen düşün.Insan bi mutlu oluyor dimidaha nelere sevicnegiz acaba
Canım peki senin diyet yapmana gerçekten gerek var mıymış? Yani sadece emerken büyük sıkıntı olmamış buna rağmen katı diyet demiş doktorun. Birçok doktor büyük reaksiyonlar büyük beslenme bozukluğu yoksa katı diyeti uygun bulmuyor o yüzden diyorum .Merhaba, benim kızım da 5600 gr 63 cm. Anne sütü harici yoğurt vereli 10 gün, mama vereli 2 gün olmuştu ki inek sütü alerjisi olduğu ortaya çıktıAnne sütü alırken bariz belirti vermemişti ama kilo alamamanın sebeplerinden biri bu olabiliyormuş. Umarım sizde böyle bir sorun yoktur.
Kayısıyı neden önermedi?Evet canım ya. Antibiyotik kullanmıyoruz şuan. İnşallah gerek kalmayacak.3 gün şurup verdim, damlaya devam ediyoruz. Cuma kontrol var. Ya işte ilk çocuk olunca bilemiyor insan. Yaşaya yaşaya öğreniyoruz. Acemilik işte affetsin miniklerimiz....
Bizim Dr. Kayısı ve kirazı da önermedi.
Geçmiş olsun canım.....
Sizde ek gıdaya geçince nasıl belirti vermişti canım?canım çok geçmiş olsun büyük oğlumda hiçbir belirti yoktu taa ki ek gıdada yogurt tattırana kadar kilo alımı da iyiydi, sütğmden etkilenmiyor diye ben diyet yapmamıştım yönlendiren de olmadı etkilenmiyorsa sırun yok dediler ama keşke yine de diyet yapsaydım belki daha erken gecerdisen kenfi diyetine ve bebegine dikkat et gecer umarım uzun sürmez
Benmkide bu aralar oynicaksa bile ben yaninda olayim istiyo ille beni gorecek gormedi mi basiyo cigligi agliyoMesela güneşe düzgünce yemeğini hazırlasam bi rahat bıraksa bi cırlamasa kendimden geçtim artık onun yemeğini hazırlasam çok sevineceğim
Siz deneyimlisiniz. Söyler misiniz ne zaman düzelir bu durumlar.
Uyku eğitimi vermeye de içim elvermiyor. Veren varsa nasıl yapıyor yazabilir mi?
Kayisu benimlistemde de var ya neden ki bnde bilemedim söylerdim 1Kayısıyı neden önermedi?
Ablam hemşire o da karnını agritabilir daha verme dedi ama
Kabız olduğu için ben bir haftadır veriyorum :/
canım agız cevresi kızardı direkt baska hiçbir belirti yoktu ben de küçükten süpheleniyorum cok kusuyor 6. ay oldu gecer dediler azalma bile yok testler temiz ama hep bi şüphe var içşmdeSizde ek gıdaya geçince nasıl belirti vermişti canım?
Bizde kabızlık ve pek emmek istememe var. Ondan da emin olamıyorum bazen süt az ondan emmiyor diyorum bazen acaba alerji yüzünden meme reddi mi yapıyor diye git gel yaşıyorum.
senin ertugrul pasanı sevsinler maşallah tam erkek şimdidenKayisu benimlistemde de var ya neden ki bnde bilemedim söylerdim 1
ya ben ek gıdada belkş kusma azalır dedim ama ben ne versem sonrasında yine bi sürü kusuyor benimki seninki ne alemde ek gıdadan sonra yogurt ve patates tattırdım o vakitler daha çok kustu sanki ya napıcam ben bu oğlanlaTaze fasulye tattıracağım bugün kuzucuğa ah bi izin verse ben ona neler yapacağım da bizimki çok aç kalır boyle cırladıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?