2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Biz 4 aylık iken yaptırdık klips yöntemi ile oldu şükür bir sıkıntı olmadan geçti gitti Ankara'da bu işi en iyi yapan Dr Ali Vedat Canoglu bizim Dr gibi sünnet yapıyor Ankara'da bir arkadaş için bizim Dr sordum bu Dr önerdi çok geçmiş olsun canım

Günaydın hanımlar
Bütün gece ağlayarak uyanmalar ile geçti yeri geldi pış pış yaparak yeri geldi emzireeek saat 7 de uyandık hala uyku yok adamda sabah uykusuna ilişkin
Siz deneyimlisiniz. Söyler misiniz ne zaman düzelir bu durumlar.
Uyku eğitimi vermeye de içim elvermiyor. Veren varsa nasıl yapıyor yazabilir mi?

Herkes rahat olsun o zaman....
Allah için çocuğu olmayan kişiye söyler misin bol bol tembellik yapsın bol bol gezsin.... Allah affetsin de şikayet mi eder oldum ne

Merhaba
Biz Tobb dan Haluk hocaya yaptırdık, çocuk cerrahı. Bi sorun yaşamadık, 1 aylıktı tam. Olduğu gece ağladı biraz, 1 haftada iyileşti. Anestezi almadı sadece pipiye krem sürdüler küçük olduğu için.

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım
Sizde bu belirtilerin hepsi var mıydı?
Döküntü huzursuzluk vs
Baştan beri kaç kilo aldı ay ay olarak?
Bunları soruyorum çünkü bizde de kabızlık ve az kilo alimi var. Abusinde de alerji vardı acaba bunda da mı var diye git gel yaşıyorum hep.
Ama sıkma canını bir yaşına varmadan geçiyor inşaallah diyetle her şey yoluna girer canım.

Canım peki senin diyet yapmana gerçekten gerek var mıymış? Yani sadece emerken büyük sıkıntı olmamış buna rağmen katı diyet demiş doktorun. Birçok doktor büyük reaksiyonlar büyük beslenme bozukluğu yoksa katı diyeti uygun bulmuyor o yüzden diyorum .

Kayısıyı neden önermedi?
Ablam hemşire o da karnını agritabilir daha verme dedi ama
Kabız olduğu için ben bir haftadır veriyorum :/

Sizde ek gıdaya geçince nasıl belirti vermişti canım?
Bizde kabızlık ve pek emmek istememe var. Ondan da emin olamıyorum bazen süt az ondan emmiyor diyorum bazen acaba alerji yüzünden meme reddi mi yapıyor diye git gel yaşıyorum.

Siz deneyimlisiniz. Söyler misiniz ne zaman düzelir bu durumlar.
Uyku eğitimi vermeye de içim elvermiyor. Veren varsa nasıl yapıyor yazabilir mi?

Canım diş çoğu çocukta düzenini etkiler bizim alt dişler çıktı üst dişler çıkacak şimdi
Uyku egitimi bilemiyorum bana da biraz zor geliyor uygulamak

Taze fasulye tattıracağım bugün kuzucuğa ah bi izin verse ben ona neler yapacağım da bizimki çok aç kalır boyle cırladıkça

canım agız cevresi kızardı direkt baska hiçbir belirti yoktu ben de küçükten süpheleniyorum cok kusuyor 6. ay oldu gecer dediler azalma bile yok testler temiz ama hep bi şüphe var içşmde

Taze fasulye tattıracağım bugün kuzucuğa ah bi izin verse ben ona neler yapacağım da bizimki çok aç kalır boyle cırladıkça
ya ben ek gıdada belkş kusma azalır dedim ama ben ne versem sonrasında yine bi sürü kusuyor benimki seninki ne alemde ek gıdadan sonra yogurt ve patates tattırdım o vakitler daha çok kustu sanki ya napıcam ben bu oğlanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…