Benim 1bucuk saat olduAh gun bize aydın olalı o kadar uzun zaman oldu ki hatta benim kız şimdi öğlen uykusuna yattığını sanıyor bence
Bizd yaklaşık 3 saattir uyanıktık şimdi zorla artık uyuttum, canım sen neden gitmiyorsun annenlerin yanına oh hem tatil hem sizinkileri görürsün mis Deniz sezonu tam daXeroderma_pig memleketime selam soyleyin ❤❤ eglenin dinlenin❤
Ay yok kuzum ben orda baba tarafiyla cok cok iyi degilim kucucuj yer gittigimde duyuluyor hemen haberleri oluyor o yuzden istemiyorum annemler su an burada zaten annem artik oranin sicagini kaldiramioBizd yaklaşık 3 saattir uyanıktık şimdi zorla artık uyuttum, canım sen neden gitmiyorsun annenlerin yanına oh hem tatil hem sizinkileri görürsün mis Deniz sezonu tam da
Bu bebelere yaz yaramadı geri kışa dönelim koynumda uyutuyordum ben ne güzel ya şimdi baştan koysam ayak ucumdan çıkıyorHerkese gunaydinbiz de gece uyumadik gozler fildir fildir tavana guluyordu bizimki 4:30u buldu uyuması
Bence de ya kış iyiydi güzeldi ferah ferah yatıyorduk şimdi biraz sıcakladı mı tekmeler mızmızlanmalar başlıyor. Klima açsan açılmıyor vantilatör desen kesin çarpar ne yapacağımızı şaşırdıkBu bebelere yaz yaramadı geri kışa dönelim koynumda uyutuyordum ben ne güzel ya şimdi baştan koysam ayak ucumdan çıkıyor
Biz de saat başı kalktik yineHerkese gunaydinbiz de gece uyumadik gozler fildir fildir tavana guluyordu bizimki 4:30u buldu uyuması
Annenlerdeki sakinligi bu sefer tutmadimiAh gun bize aydın olalı o kadar uzun zaman oldu ki hatta benim kız şimdi öğlen uykusuna yattığını sanıyor bence
Yok canım ya aksine burada metrekareye 3 İnsan düşüyorAnnenlerdeki sakinligi bu sefer tutmadimi
Sizi atak fena vurdu yaGünaydın hanımlar
Bütün gece ağlayarak uyanmalar ile geçti yeri geldi pış pış yaparak yeri geldi emzireeek saat 7 de uyandık hala uyku yok adamda sabah uykusuna ilişkin
Geçmiş olsun canım
Bir şeyi var mı pasanin
Gecmis olsun, birsey oldu mj
Teşekkür ederim cnm.. size de geçmiş olsun var mı paşa da birşey..
Aaa kiyamam ya inşa bişey olmamıştır demi? çok şükür yusuf iyi evdeyiz arada hast.yoklamasak Yusuf'un cni sıkılıyor her hal.cnim temizlik zaten çocukları mahvediyor gerçekten küçük bebesi olan kadinlar yapmasın temizlikkk
yaaa çok geçmiş olsunNasıl kuzu iyi mi
Z zet193 geçmiş olsun canım ya neyss en azından ne olduğu şükür ortaya çıktı bu çok iyi birşey. En kısa sürede alerji de geçer umarım.
CANIM AZRAMM geçmiş olsun kuxum çok şükür taburcu olmuş sunu❤❤
A anneveoglusu gecmis olsun kuzum birsey opmadi degil mi
Z zet193 çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer 9 gün sonra 6 aylık olacak bakalım neler yaşayacağız
A anneveoglusu ah canım benim kızım düşürdü bi kez ondan beri kendi yatağı hariç yükseğe hiç koymuyorum Allah korusun minnakları
CANIM AZRAMM inşallah bi daha hastane görmezsiniz canm geçmiş olsun
geçmiş olsun canım ya Allah koruyOr gercekten
Çok sağolun kızlar şükür birşey yok ilk iki saat çok korktum kusacsk mi bakışları nasıl diye şükür geçti gitti aslında yerde ona özel köşe yaptım iste olacak ya yatağa koydum kuzuyu
CANIM AZRAMM demek hastaneden taburcu oldunuz şimdi nasıl paşam geçmiş olsun canım sizede
I ISIK27 @Papatyamaviss A anneveoglusuKahsen @Mavisu27 Nilufer_3457 bsebse @Pamuk Panda @skelebeks @incebellibardak Kızlar teşekkürler ilginize. İki gündür sıkıntılarla uğraşıyoruz ve maalesef bazılarınızın tahmin ettiği gibi inek sütü alerjisi çıktı kızımda Yoğurt 10 gün sonra, mama da 2 gün sonra belirti verdi. Ben bunları nasılsa önceden kullandım diye suçlu zeytinyağı sanmıştım ama maalesef süt alerjisi çıktı karşımıza. Kuzum uykusundan öksürerek uyanmaya başlamıştı iyice. Öksürük krizi gibi sonu ağlamayla ve uykusunun açılması ile devam eden Süt alerjisinden midesinden yukarı çıkıyormuş reflü olarak. Kabızlık, reflü, vücudunda alerjik döküntüler, mamayı içer içmez aşırı kusma, genel olarak da kilo alamama olarak belirti verdi. Şimdi ben katı bir süt ve ürünleri diyetine giriyorum. Aynı zamanda dana eti de yasak. Bu arada ek gıdayı askıya alıyoruz. Şimdilik sadece sen diyet yap bebeği de emzir 10 gün sonra tekrar bakalım dedi. Midesi için de gaviscon şase verdi onu kullanacağız düzelene kadar. Ben diyete başlayınca ancak 15 günde temizleniyormuş anne sütü. Bu arada belirtiler azalarak kaybolacak, sonra da ek gıda sürecine bakacağız sebze ile dedi. Bu zamana kadar bebeğimin hep az kilo almasının sebebi de inek sütü alerjisiymiş maalesef ki. Sadece annesini emen ve süt alerjisi olan bebekte her zaman mukuslu veya kanlı kaka olmayabilir, yada dışardan alerjik reaksiyon hissedilmeyebilir, bu şekilde az kilo alması da bir belirteç olabilir dedi. Bazı bebekler ek gıdaya geçmeden bu alerji anlaşılamayabiliyor dedi. 10 gün kadar izleyecek. Bebekte hala kilo artışı olmazsa rapor çıkartıp alerjik bebeklerin kullandığı mamadan veririz dedi. Kuzumun huzursuzluğu bir geçse bir nebze yüzüm gülecek Bebeklerimiz hep sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?