2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Xeroderma_pig memleketime selam soyleyin ❤❤ eglenin dinlenin❤
Bizd yaklaşık 3 saattir uyanıktık şimdi zorla artık uyuttum, canım sen neden gitmiyorsun annenlerin yanına oh hem tatil hem sizinkileri görürsün mis Deniz sezonu tam da

Bizd yaklaşık 3 saattir uyanıktık şimdi zorla artık uyuttum, canım sen neden gitmiyorsun annenlerin yanına oh hem tatil hem sizinkileri görürsün mis Deniz sezonu tam da
Ay yok kuzum ben orda baba tarafiyla cok cok iyi degilim kucucuj yer gittigimde duyuluyor hemen haberleri oluyor o yuzden istemiyorum annemler su an burada zaten annem artik oranin sicagini kaldiramio

Günaydın arkadaşlar
Ankarada sünnet yaptıranlar var mi? Nereye hangi doktora yaptırdınız? Çok acil. Kontrole daha gidemedik ama iki üç gündür bezimizde çiş yok. Kontrol ettiğimde ucu tikali gibi pipisinde. Yazlıktaydim acil ankaraya dönüyorum. Doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Tesekkurler şimdiden

Herkese gunaydin biz de gece uyumadik gozler fildir fildir tavana guluyordu bizimki 4:30u buldu uyuması
Bu bebelere yaz yaramadı geri kışa dönelim koynumda uyutuyordum ben ne güzel ya şimdi baştan koysam ayak ucumdan çıkıyor

Bu bebelere yaz yaramadı geri kışa dönelim koynumda uyutuyordum ben ne güzel ya şimdi baştan koysam ayak ucumdan çıkıyor
Bence de ya kış iyiydi güzeldi ferah ferah yatıyorduk şimdi biraz sıcakladı mı tekmeler mızmızlanmalar başlıyor. Klima açsan açılmıyor vantilatör desen kesin çarpar ne yapacağımızı şaşırdık

Z zet193 çok geçmiş olsun inşallah çabucak geçer 9 gün sonra 6 aylık olacak bakalım neler yaşayacağız
A anneveoglusu ah canım benim kızım düşürdü bi kez ondan beri kendi yatağı hariç yükseğe hiç koymuyorum Allah korusun minnakları
CANIM AZRAMM inşallah bi daha hastane görmezsiniz canm geçmiş olsun

Annenlerdeki sakinligi bu sefer tutmadimi
Yok canım ya aksine burada metrekareye 3 İnsan düşüyor Yalnız yaşayınca buranın temposuna ben bile ayak uyduramıyorum yeğenim de cırlıyor sürekli uyuşa da uyandırıyor bizimkini

Günaydın hanımlar
Bütün gece ağlayarak uyanmalar ile geçti yeri geldi pış pış yaparak yeri geldi emzireeek saat 7 de uyandık hala uyku yok adamda sabah uykusuna ilişkin
Sizi atak fena vurdu ya
ALLAH yardimcimiz olsun insallah

Geçmiş olsun canım
Bir şeyi var mı pasanin
Gecmis olsun, birsey oldu mj
Teşekkür ederim cnm.. size de geçmiş olsun var mı paşa da birşey..
yaaa çok geçmiş olsun Nasıl kuzu iyi mi

Çok sağolun kızlar şükür birşey yok ilk iki saat çok korktum kusacsk mi bakışları nasıl diye şükür geçti gitti aslında yerde ona özel köşe yaptım iste olacak ya yatağa koydum kuzuyu

CANIM AZRAMM demek hastaneden taburcu oldunuz şimdi nasıl paşam geçmiş olsun canım sizede

geçmiş olsun canım ya Allah koruyOr gercekten

Çok geçmiş olsun canım diyetle aşarsiniz inşallah bu süreci

Buradaki gündem de bebek, yengemin biri hamile 1,5 ayı kaldı Doğuma ona şimdi rahatsın diyoruz, birinin henüz bebeği yok istiyor oo sen hepimizden rahatsın diyoruz yengem bana rahatsın daha yürümüyor diyor ben diğerlerine çok kadınlı ve çok bebeli ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…