2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım

yaaa çok geçmiş olsun Nasıl kuzu iyi mi

Gecmis olsunbizzimkide sabahlari cigerden oksuruyor. Sikintisi var midir acaba ?
Sağol Cnm ciğerdense götür istersen bize hava kirliliği çok etkiliyor bebekleri dediler..
Z zeLina kuzum geçmiş olsun bir an önce iyileşsin
Sağol cnm amin inşallah..
Z zeLina
cnim çok geçmiş olsun kuzuya
Teşekkür ederim cnm sizde çıkmışsınız şükür ..
canım senin oğlan nasıl oldu çıktınız mı?
Z zeLina kuzuya cok gecmiş olsun
Sağol cnm.. ne güzel dönüşümlü bakma ihtimaliniz varmış ya.. keşke bizde de olsa..
Geçmiş olsun canım
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer..

tüm güne dönemedi benim okul çok kalabalık işime geldi acıkçası keske kres vakti gelene kadar böyle olsa

Bize hemen antibiyotik verdi bir tane daha şurup var birde damla.. ilk çocukta deneme yanılma yapıyoruz artık napalım..hepsi başka şeyler diyor ek gıda için bakalım yerler herşeyi inşallah.. tekrar sağol kuzum..

cnim dönüşümlü bile olsa inan cok yorulacasiniz.olmazsa bakıcı tut.ay ben canları sağolsun herşey gelip geciyor
canım şu an aklımda belli biri yok yine bakıcam ama bakıcı nenkadar iyi olsa da insanın aklı kalıyor büyük oğlumda yasadık

tüm güne dönemedi benim okul çok kalabalık işime geldi acıkçası keske kres vakti gelene kadar böyle olsa
Öyle çok güzel oluyor ablamlar 1 sene öyle baktı sonra 2. Oldu tekrar izin başladı.. sonrada annemin yanına tayin istediler hep annem baktı.. benim öyle bir şansımda yok eşim idareci.. bende tam gün çalışıyorum. Az ders isteceyeceğim önümüzdeki sene artık. Yeni öğretmende gelmiş bizim branşa.. inşallah olur..

merhaba,yoğurt yaklaşık 15 gündür yoğurt veriyoru,siz nasıl farkettiniz acaba,bizim sadece mama verirken kusmamız vardı,mamayı kesince kusma da bitti.Bugün gideceğiz doktora bakalım inşallah yoktur

inşallah canım Allah yardım ediyor hersey yolunda gider hepimiz için umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…