İnşallah canım çok sağolCok gecmis olsun canim
Onleminle birlikte huysuzluguda gecer insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım çok sağolCok gecmis olsun canim
Onleminle birlikte huysuzluguda gecer insallah
Geçmiş olsun canımTeşekkürler kızlar şimdi geldik dişte birşey yok dedi boğazında ve kulağında kızarıklık varmış. Ciğerler temiz. Burunda da hafif tıkanıklık var hırıltısı oluyordu arada. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Kulağada damla. Kendi doktorumuz yoktu. Oturtup bastırmanda sakınca yok dedi. Ek gıda ya da tam 6 aylık olunca başlıyoruz dedi. 20 günümüz kaldı. Liste verecek misiniz dedim. Yok 1 yıl bal yumurta beyazı çilek ve kivi dörtlüsünden uzak duruyoruz. 6. Aydan itibaren herşeyi veriyoruz dedi. 1 ayda 300 gr almışız. Boyunuda ölçmedi bende panikten unutmuşum:)
Seninki de kafasını sağa sola sallıyordu değil mi cnm bizimkide yapıyordu ağrıyormuş. Bende uykusu geldi sanıyordum![]()
yaaa çok geçmiş olsunMerhaba hanımlar uyku için direnen kuzu az önce teslim oldu
Bugünde yatmadan önce elma pureli irmikli muhallebi yaptım
CANIM AZRAMM nasıl oldu Yusuf paşa arayamadim bu gün evde temizlik vardı birde kuzuyu düşürdüm yataktan
![]()
Sağol Cnm ciğerdense götür istersen bize hava kirliliği çok etkiliyor bebekleri dediler..Gecmis olsunbizzimkide sabahlari cigerden oksuruyor. Sikintisi var midir acaba ?
Sağol cnm amin inşallah..
Teşekkür ederim cnm sizde çıkmışsınız şükür ..
Sağol cnm.. ne güzel dönüşümlü bakma ihtimaliniz varmış ya.. keşke bizde de olsa..
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer..Geçmiş olsun canım
tüm güne dönemedi benim okul çok kalabalık işime geldi acıkçası keske kres vakti gelene kadar böyle olsaSağol Cnm ciğerdense götür istersen bize hava kirliliği çok etkiliyor bebekleri dediler..
Sağol cnm amin inşallah..
Teşekkür ederim cnm sizde çıkmışsınız şükür ..
Sağol cnm.. ne güzel dönüşümlü bakma ihtimaliniz varmış ya.. keşke bizde de olsa..
Sağol kuzum sizede çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer..
Bize hemen antibiyotik verdi bir tane daha şurup var birde damla.. ilk çocukta deneme yanılma yapıyoruz artık napalım..hepsi başka şeyler diyor ek gıda için bakalım yerler herşeyi inşallah.. tekrar sağol kuzum..Evet canım ya. Antibiyotik kullanmıyoruz şuan. İnşallah gerek kalmayacak.3 gün şurup verdim, damlaya devam ediyoruz. Cuma kontrol var. Ya işte ilk çocuk olunca bilemiyor insan. Yaşaya yaşaya öğreniyoruz. Acemilik işte affetsin miniklerimiz....
Bizim Dr. Kayısı ve kirazı da önermedi.
Geçmiş olsun canım.....
canım şu an aklımda belli biri yok yine bakıcam ama bakıcı nenkadar iyi olsa da insanın aklı kalıyor büyük oğlumda yasadıkcnim dönüşümlü bile olsa inan cok yorulacasiniz.olmazsa bakıcı tut.ay ben canları sağolsun herşey gelip geciyor
Öyle çok güzel oluyor ablamlar 1 sene öyle baktı sonra 2. Oldu tekrar izin başladı.. sonrada annemin yanına tayin istediler hep annem baktı.. benim öyle bir şansımda yok eşim idareci.. bende tam gün çalışıyorum. Az ders isteceyeceğim önümüzdeki sene artık. Yeni öğretmende gelmiş bizim branşa.. inşallah olur..tüm güne dönemedi benim okul çok kalabalık işime geldi acıkçası keske kres vakti gelene kadar böyle olsa
Maşallah canım süper. Rota ne tarafa
Bodrum’a gidiyoruz.41 kere maşallah
Hayirlisi ile gidip gelin canım nereye gidiyorsunuz
Teşekkür ederim cnm hayırlı yolculuklar.. iyi tatiller:)
Sağol canım.Teşekkür ederim cnm hayırlı yolculuklar.. iyi tatiller:)
merhaba,yoğurt yaklaşık 15 gündür yoğurt veriyoru,siz nasıl farkettiniz acaba,bizim sadece mama verirken kusmamız vardı,mamayı kesince kusma da bitti.Bugün gideceğiz doktora bakalım inşallah yokturMerhaba, benim kızım da 5600 gr 63 cm. Anne sütü harici yoğurt vereli 10 gün, mama vereli 2 gün olmuştu ki inek sütü alerjisi olduğu ortaya çıktıAnne sütü alırken bariz belirti vermemişti ama kilo alamamanın sebeplerinden biri bu olabiliyormuş. Umarım sizde böyle bir sorun yoktur.
inşallah canım Allah yardım ediyor hersey yolunda gider hepimiz için umarımÖyle çok güzel oluyor ablamlar 1 sene öyle baktı sonra 2. Oldu tekrar izin başladı.. sonrada annemin yanına tayin istediler hep annem baktı.. benim öyle bir şansımda yok eşim idareci.. bende tam gün çalışıyorum. Az ders isteceyeceğim önümüzdeki sene artık. Yeni öğretmende gelmiş bizim branşa.. inşallah olur..
Ah gun bize aydın olalı o kadar uzun zaman oldu ki hatta benim kız şimdi öğlen uykusuna yattığını sanıyor benceGünaydın ❤❤