2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet canım ya. Antibiyotik kullanmıyoruz şuan. İnşallah gerek kalmayacak.3 gün şurup verdim, damlaya devam ediyoruz. Cuma kontrol var. Ya işte ilk çocuk olunca bilemiyor insan. Yaşaya yaşaya öğreniyoruz. Acemilik işte affetsin miniklerimiz....
Bizim Dr. Kayısı ve kirazı da önermedi.
Geçmiş olsun canım.....

Merhaba, benim kızım da 5600 gr 63 cm. Anne sütü harici yoğurt vereli 10 gün, mama vereli 2 gün olmuştu ki inek sütü alerjisi olduğu ortaya çıktı Anne sütü alırken bariz belirti vermemişti ama kilo alamamanın sebeplerinden biri bu olabiliyormuş. Umarım sizde böyle bir sorun yoktur.

Yavrum ya kıyamam çok geçmiş olsun. Sıkı bir diyetle geçer inşallah canım. Bende yarım yoğurtsa başlayacağım korktum valla bizim de kilo az acaba bizde de olur u diye düşünüyorum canım

canım çok geçmiş olsun büyük oğlumda hiçbir belirti yoktu taa ki ek gıdada yogurt tattırana kadar kilo alımı da iyiydi, sütğmden etkilenmiyor diye ben diyet yapmamıştım yönlendiren de olmadı etkilenmiyorsa sırun yok dediler ama keşke yine de diyet yapsaydım belki daha erken gecerdi sen kenfi diyetine ve bebegine dikkat et gecer umarım uzun sürmez

Aaa kiyamam ya inşa bişey olmamıştır demi? çok şükür yusuf iyi evdeyiz arada hast.yoklamasak Yusuf'un cni sıkılıyor her hal.cnim temizlik zaten çocukları mahvediyor gerçekten küçük bebesi olan kadinlar yapmasın temizlikkk

sevindim tekrar gecmiş olsun canım
evet öğretmenim canım
iznim nisanda bitmişti raporla uzattım biraz seminerle basladım bu hafta son zaten artık eylülde baslarım tekrar
Allah yardimcin olsun cnim.biraz ev iş belki zorlanscaksin ama maddi anlamda bi kadın olarak daha rahar edersin.oğluna kim bakacak

Allah yardimcin olsun cnim.biraz ev iş belki zorlanscaksin ama maddi anlamda bi kadın olarak daha rahar edersin.oğluna kim bakacak
sagol canım evet baya koşturmacalı olacak napalım canları sag olsun hersey evlatlarımız için eger denk gelirse esimle birimiz sabshçı birimiz öğleci olup dönüşümlü bakalım diyoruz olmazsa da bakıcı ayarlıycam mecbur

cnim dönüşümlü bile olsa inan cok yorulacasiniz.olmazsa bakıcı tut.ay ben canları sağolsun herşey gelip geciyor

Cok gecmis olsun canim
Onleminle birlikte huysuzluguda gecer insallah

Yavrum ya kıyamam çok geçmiş olsun. Sıkı bir diyetle geçer inşallah canım. Bende yarım yoğurtsa başlayacağım korktum valla bizim de kilo az acaba bizde de olur u diye düşünüyorum canım
Umarım olmaz sizde. Mecbur bir yerden başlayacağız canım. İyi düşün iyi olsun

Sağol canım. İnşallah uzun sürmez. Senin kuzunun da tamamen geçer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…