Geçmiş olsun kuzum benim ❤ iyi ki girtmissinizTeşekkürler kızlar şimdi geldik dişte birşey yok dedi boğazında ve kulağında kızarıklık varmış. Ciğerler temiz. Burunda da hafif tıkanıklık var hırıltısı oluyordu arada. Antibiyotik ve ağrı kesici verdi. Kulağada damla. Kendi doktorumuz yoktu. Oturtup bastırmanda sakınca yok dedi. Ek gıda ya da tam 6 aylık olunca başlıyoruz dedi. 20 günümüz kaldı. Liste verecek misiniz dedim. Yok 1 yıl bal yumurta beyazı çilek ve kivi dörtlüsünden uzak duruyoruz. 6. Aydan itibaren herşeyi veriyoruz dedi. 1 ayda 300 gr almışız. Boyunuda ölçmedi bende panikten unutmuşum:)
Seninki de kafasını sağa sola sallıyordu değil mi cnm bizimkide yapıyordu ağrıyormuş. Bende uykusu geldi sanıyordum
Teşekkür ederim cnm..❤Geçmiş olsun kuzum benim ❤ iyi ki girtmissiniz
Maşallah Nilay hanıma birde az kilo alıyor diyordun annesi biz bir ayda almışız o kadar golden goat yaramış kuzuya:)) sarı akıntı hafif hafif bizimde oluyordu cnm o normal.. hastalanmasın yavrucakkar..
Ver anneye iç çayını kuzum asi da oldu zaten kiyamamAyy sorma canım sorma kollarım kas yaptı artık yerde başedemiyorum kucağıma alıyorum az otur diye, pusetten atıyor kendini zaptedemiyorum, öğlen 1 de annemlerdeydik yolda da uyumadı geldik gene uyumadı bi bardak çayımı içemedim
Teşekkür ederim cnm damla iyi geldi gibi..Çok şükür canım başta hep az gidince şimdi iyiye gidiyor :) evet golden goata borçluyuzLina hanıma da geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir canım
Hayırlısı kuzum ya kreş sansim olsa daha küçük çok çünkü. İş yerinin yanında yeni yapıldı oraya götürdüm. Aynen öyle genç olması daha iyi olur cidden dediğin gibi. Bir de evde kamera sistemi oldu mu yandan diye düşünüyorum. Bizim öyle şansımız yok 8 5 benim mesai hep artık gece denetimi vs kalmayacagimanladım canım gerci senin işin saatler basıl bilmiuorum bizim arada toplantı vs cok oldugu için ben hep yakın tercih ediyorum bakıcı tabi olursa ajanstan da gönlünce birisi olur umarım bakıcıbın iyi yanı sen ne dersen onu yapıyor genc olursa çocuga ayak uydurabiliyor daha aktif olıyor ama büyüjlere bunu yap şöyle yap böyle yapma desen hemen alınıyorlar hayırlısı olsun biz de debk gelirse eşi le dönüşümlü bakıcaz sanırım abimiz dr kreşe gidebilir
Maşallah bebise kuzum ❤❤ benimki bir ayda 300 aldıÇok şükür canım başta hep az gidince şimdi iyiye gidiyor :) evet golden goata borçluyuzLina hanıma da geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir canım
Annem hasta kuzum Başı tuttu gene yatıyor yatak döşek ilaç da kullanmıyor inadındanVer anneye iç çayını kuzum asi da oldu zaten kiyamam
İlk doğumdan sonra herkes kilomla uğraşıyordu 55i hayatı boyunca görmeyen ben 85e çıkmıştım sonra 56 ya inerek çok büyük ders verdim bu sefer hiç birinin sesi çıkmıyor onlarda görecek canım sıkma canınıNeden bir insan bir insanın diyette olduğunu kilosundan rahatsız olduğunu bile bile -ki daha 20 gun önce gördüğü birine -yani 20 günde kilo alınmadı ekstra 2 kilo da verildi niye tosun gibi olmuşsun sende he der bu nasıl bir mod düşürücü bir harekettir sinir oldum şuan
Ayy kıyamam ona ya kabul edemedi demekki hala canım benimBüyük kızım kontrolden çıktı ortalığı yaktı yıktı çekmecelerde kıyafet kalmadı. Herşeyi attı. Bir tane oyuncak yerinde değil.
Yarın tatile bebekte geliyor mu dedi evet dedim
Ondan sonra oldu herşey
Canbebe hiç kullanmadım prima veya huggies mayo bez kullandım.
Her ıslandığında değişiyor evet zaten bebek o ıslaklkla duramaz kullandığında göreceksin
Kuzum ben her bezde nerdeyse 4 no kullaniyorim molfixin 5i bile oluyor kaliplari dar olduğuicin , ama o kilolardsykend bende 3 kullanıyordum ne zaman sizma kaka sorunu olsa degisiyodum ama bizim sirttan cikiyordu bia nda fosurdattigi icin baxak aralarindan cikmasi ilginc hic o seulde olmadi bi suru bez kullandim
Sen artik 4 nymaraya gecsen iyi olur kiloya gore bez alma kuzum cocuklar buyuyor ama kilolari okadar artiş gostermiyor ben 5numara premiumcare aldim dun bizde hep prima kullandik ishal gibi sulu yaptiginda çikiyor bizimki ve zibin sort ne varsa geciriyor lekelerde malesef cikarmasi guc bazen beceriyorum bazense kalıyor hemen yasken kıyafeti sabunluyorum kurudumu atasim geliyor cope
Swimavadan aldık biz de umarım boyun kısmı dar gelmez
Ben 21 tl verdim 12 taneye. Çok iyiymiş fiyatı
Günaydın ❤❤ artık zombiye döndüm günlerdir saat başı kalmaktanbugun de kendi odasına geçiş yapicaz inşallah ❤ birkaç gün Alisdin sonra memede uyuma akışkanlığını kesmeye çalışacağım. Dün kv idik çocuğu 1sn bırakmıyor kucağından biak dediğimde de dibine koyup opup elliyor ben sistim artık çocuk da bunaldı mızirdanip agliyor ne dedin var diyor. Onu yesin bunu yesin ben de o yasak o yasak Diorum esimin abisine 1haftalikken tereyağ şeker ve mısir unu karışımı yapıp vermeye başlamid siz düşünün.. bu hafta da yine gelir kalırım diyor ben çağırımyorum kalkmaya kendi geliyor artık. Ama bir tane yardımı yok yemek bulaşık ev işi bende çocuğu da sadece seviyor altını değiştir dedim ben bilmem ki diyor ağladı mi bana veriyor sadece bir de ben ise başlayinca Bakarim diyor kesinlikle bakıcı yani başka yolu yok
Merhabalar,ben şubat annelerindeydim ama arada sizleri de takip ediyorum kızım 20 şubatta doğacak ken 18 ocak ta doğdu,yani bende ocak annesi oldum :) size birşey sormak istiyorum benim kızım şuan da 5700 gr boyu da geçen ay 63 cm.di.
Bizim kilomuz gibi olan var mı? Çocuk doktorunun tüm muayenelerinde birşey çıkmadı motor gelişimi olarakta ayında ilerliyor yarın gastro doktoruna götürcez ama gitmeden bir de sizlere sormak istedim bu arada ek gıdaya da geçiş yaptım
Selam kızlar,
6. ay doktor kontrolünden geldik 500gr almışız.
Gelişimimiz iyi.
Biz yarın tatile çıkacağız 1 hafta sonra sebze mamasından başlayacağız:)
Bende hic oyle seyler denk gelmedi ama ben memnunum pampers kullaniyorduk ama bulunmuyor heryerde tek sorun kaka sizde cıkıyor mu ishal yada sulu oluncaBiz de sleepy kullanıyoruz. Prima jel gibi topak topak şeyler bırakıyor bazen poposunda bir de onları temizlemeye sinir oluyorum ve daha çok sızdırıyor. primanın 4 numarası sleepy nin 3+ sı gibi bişey dar geliyor bizimkine. Hiç prima almıyorum artık
Maşallah bebise kuzum ❤❤ benimki bir ayda 300 aldıdevamı gelsin
İşte primada hep taşıyordu bazen sırtına kadar çıkıyordu hatta ama sleepyde taşsa bile çok az çıkıyor o yüzden daha çok memnun kaldım. Sleepy natural de denemek istiyorum bakıymBende hic oyle seyler denk gelmedi ama ben memnunum pampers kullaniyorduk ama bulunmuyor heryerde tek sorun kaka sizde cıkıyor mu ishal yada sulu olunca
Allah iyilerle karşılaştırsın canım ya önce Allaha emanetler kamerayı iyi düşünmüşsün bu zamanda şartHayırlısı kuzum ya kreş sansim olsa daha küçük çok çünkü. İş yerinin yanında yeni yapıldı oraya götürdüm. Aynen öyle genç olması daha iyi olur cidden dediğin gibi. Bir de evde kamera sistemi oldu mu yandan diye düşünüyorum. Bizim öyle şansımız yok 8 5 benim mesai hep artık gece denetimi vs kalmayacagim
o kim yaNeden bir insan bir insanın diyette olduğunu kilosundan rahatsız olduğunu bile bile -ki daha 20 gun önce gördüğü birine -yani 20 günde kilo alınmadı ekstra 2 kilo da verildi niye tosun gibi olmuşsun sende he der bu nasıl bir mod düşürücü bir harekettir sinir oldum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?