2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun kuzum benim ❤ iyi ki girtmissiniz

Maşallah Nilay hanıma birde az kilo alıyor diyordun annesi biz bir ayda almışız o kadar golden goat yaramış kuzuya:)) sarı akıntı hafif hafif bizimde oluyordu cnm o normal.. hastalanmasın yavrucakkar..

Çok şükür canım başta hep az gidince şimdi iyiye gidiyor :) evet golden goata borçluyuz Lina hanıma da geçmiş olsun kısa zamanda iyileşir canım

Ver anneye iç çayını kuzum asi da oldu zaten kiyamam

Hayırlısı kuzum ya kreş sansim olsa daha küçük çok çünkü. İş yerinin yanında yeni yapıldı oraya götürdüm. Aynen öyle genç olması daha iyi olur cidden dediğin gibi. Bir de evde kamera sistemi oldu mu yandan diye düşünüyorum. Bizim öyle şansımız yok 8 5 benim mesai hep artık gece denetimi vs kalmayacagim

Neden bir insan bir insanın diyette olduğunu kilosundan rahatsız olduğunu bile bile -ki daha 20 gun önce gördüğü birine -yani 20 günde kilo alınmadı ekstra 2 kilo da verildi niye tosun gibi olmuşsun sende he der bu nasıl bir mod düşürücü bir harekettir sinir oldum şuan

İlk doğumdan sonra herkes kilomla uğraşıyordu 55i hayatı boyunca görmeyen ben 85e çıkmıştım sonra 56 ya inerek çok büyük ders verdim bu sefer hiç birinin sesi çıkmıyor onlarda görecek canım sıkma canını

Ayy kıyamam ona ya kabul edemedi demekki hala canım benim

Canbebe hiç kullanmadım prima veya huggies mayo bez kullandım.
Her ıslandığında değişiyor evet zaten bebek o ıslaklkla duramaz kullandığında göreceksin

Tamam canım teşekkür ediyorum

Valla bilmiyorum ki canım hep bacak arası kısımları badinin kaka lekesi ki çok uzunda tutmuyorum.

Aynen canım lekeleri çıkmıyor evde 4 numara var deneyeyim Bari bende

Swimavadan aldık biz de umarım boyun kısmı dar gelmez

İnşallah istediğin gibi çıkar benim aldığımda 3-18 ay mı ne yazıyor bakalım bizimki nasıl çıkacak canım

Ben 21 tl verdim 12 taneye. Çok iyiymiş fiyatı

İndirim vardı canım sanırım o yüzden

Canım zor olmayacak mı gece kalkması sürekli. Ben düşünmüyorum daha ayırmayı ama kendi rahatım için ahh bu büyük insanlar Benin’de deli ediyor bugün abimle tartıştık yok çocuğu aç bırakıyormuşum yok az kilo alıyormuş. Yok doktor ne bilirmiş ne kadar yiyeceğini falan doktorun sözü dinlenmezmiş yemek konusunda Allah’ım daha neler neler zor valla insanlarla uğraşmak

Benim kızım 38+4 de 14 Ocak’ta doğdu. Son adete göre tam tarihinde ultrasona göre ise erken doğdu 5. Ay kontrolünde 5850 gr 63 cm çıkıyor. Doğum kilosu 2990 dı 4. Gün 2700 gr düştü ve onu baz aldılar. Doğum kilosu ve genetiğe göre kızımın kilosu normal canım. Kilo çok önemli değilmiş boy ve baş çevresi önemiymiş. Gelişiminde de sıkıntı olmadığı için kiloyu çok dert etmiyorum. Maşşalah sizin kilo gayet iyi erken doğmasına rağmen.

Selam kızlar,
6. ay doktor kontrolünden geldik 500gr almışız.
Gelişimimiz iyi.
Biz yarın tatile çıkacağız 1 hafta sonra sebze mamasından başlayacağız:)

Maşallah canım süper. Rota ne tarafa

Bende hic oyle seyler denk gelmedi ama ben memnunum pampers kullaniyorduk ama bulunmuyor heryerde tek sorun kaka sizde cıkıyor mu ishal yada sulu olunca

Bende hic oyle seyler denk gelmedi ama ben memnunum pampers kullaniyorduk ama bulunmuyor heryerde tek sorun kaka sizde cıkıyor mu ishal yada sulu olunca
İşte primada hep taşıyordu bazen sırtına kadar çıkıyordu hatta ama sleepyde taşsa bile çok az çıkıyor o yüzden daha çok memnun kaldım. Sleepy natural de denemek istiyorum bakıym

Allah iyilerle karşılaştırsın canım ya önce Allaha emanetler kamerayı iyi düşünmüşsün bu zamanda şart

o kim ya art niyet ararım direkt laf soksaydın kız kalma altında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…