• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar cogumuzun evini ek gıda telaşı sarmış durumda.
Biz de havuç, kabak, patates
Yoğurt
Kayısı denedik.
Kayısı dışındakileri pek sevmedi.
Yoğurtta yüzünü burusturiyor kayısı katinca yiyor.
Doktorumuz meyveyi yedinci ayda ver dedi ama kabız olunca kayısı verdim.
bizim birçok şeyimiz meyveli olacak herhalde şimdiden.
Burası çok sıcak Suyu da veriyorum ama biberonla içmiyor kaşıkla içiyor.

Uygulamaya gore 3 gun gorunuyor ataga ama bizim ki erken basliyor hep. Bu sefer uyku yapsin atak dualarima devam ediyorum :KK70:
Aynen bizimki de erken başlıyor muhtemelen doğduğu tarihe göre..geçen sefer atak zamanına kadar tüm huysuzluğu geçmişti inşallah şimdi de öyle olur diye dua ediyorum bende :KK70: şuan ki durum çok vahim çünkü.. akşamları erkenden uyurdu şimdi gece 12ye kadar uyanıp uyanıp mızlıyor..bizim zamanımızda atak mı varmış yahu..ergenliğe bile haberimiz olmadan girer çıkardık:KK70:

Ben de yapacağım dediğini tanem.

Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?

Ben emmesinden anlıyorum. Normalde 15-20 dkda memeyi ağzından zor alıyorum yutkuna yutkuna emiyor. Şimdi en fazla 3-5 dk geçince cekistirmeye kafasını gömmeye başliyor, ağliyor sonra. O yuzden iki memeyi birden vermek zorunda kalıyorum her seferinde. Bir de ben silikon uç kullanıyorum. Ondan da anlıyorum kenarından görünüyor içi dolu oluyor. Ama şu an öyle değil

Dün bu konuda denk geldim sleepy kaliteyi düşürdü diye herkes sızdırma dan ve kötü kokudan şikayet ediyordu
[/QUOTEsleepy Külot bez değil de normal bezini kullanıyorum ve 5 Aydır hiç pişik olmadı, sızdırmada yok. İlk oğlumda prima kullanmıştım 2 yıl, şimdi verdiğim paraya okadar pişmanım ki. Hem sızdırırdı hem pişik olurdu. -ama kaliteli diye hiç değiştirmedim mal gibi 🙈

Sağol canım. Dün gece kuzum kakasını yapamadığından inliyordu artık :KK43: Sürekli uyanıp ıkınıp ağlıyordu. Artık dayanamadık eşim nöbetçi eczaneye gitti ne yapabiliriz diye. Gliserin kansuk fitil vermişler. Gece onu uyguladık. 1 saat daha bir şey yapmadı uyudu o ara. 1 saat sonra ağlayarak uyandı yine. Alt açmasını serip wc pozisyonunda tuttum biraz yapabildi ağlaya ağlaya :KK43: Gece saat 3 ü geçiyordu tekrar uyuyabildi. Bugün sabah rahat uyanır dedim ama yine huzursuzdu. Eşim karnına masaj yaparken biraz daha yaptı da şimdi ancak rahatladı şükür. Benim yeni aklıma geldi. Biz 10 günden fazladır ek gıda olarak yoğurt veriyoruz bir de arada mama vermeye başladık ama hiç başka bir şey vermedik çocuğa. Aslında doktorumuz sebzeye geçin demişti. Keşke başta geçseydim. Sürekli süt ürünü protein kabız yaptı tabi çocuğu :KK43: Bugün kabak püresi vereceğim. Zeytinyağı da eklemem lazım tabi ona nasıl tepki verecek kestiremiyorum. Yaa minnacıklarken ne kolaymış emzir, altını değiştir, uyut. Büyüdükçe daha fazla dertleniyormuşuz gerçekten :110:
Canım yeşil kabak da bal kabağı da iyi gelir, onlardan sonra da kayısı ver istersen

L Lmnhn canım sen sormuştun sanırım boyun simidi, dün geldi siparişimiz bugün denedik havuzu da kurup profil fotoğrafı yaptım bak istersen ❤ boynunu sıkmıyor bende korkmuştum ama hatta döndürüyor kendisi arkası önüne geliyor, biz çoğunlukla dokunmadık bıraktık kendi çırpındı çırpındı çok eğlendi

L Lmnhn canım sen sormuştun sanırım boyun simidi, dün geldi siparişimiz bugün denedik havuzu da kurup profil fotoğrafı yaptım bak istersen ❤ boynunu sıkmıyor bende korkmuştum ama hatta döndürüyor kendisi arkası önüne geliyor, biz çoğunlukla dokunmadık bıraktık kendi çırpındı çırpındı çok eğlendi
Hayırlı olsun biz de aldık bugün bakalm kullanınca paylaşırım 😊

Hayırlı olsun biz de aldık bugün bakalm kullanınca paylaşırım 😊
Ya evde zor oluyor tabi ama çocuk için herşey yapılıyor teraslı bir evimiz olaydı 😂😂 çok eğlendi bizimki suyu seviyor zAten sonrasında yıkadım bi hemen uyuttum yoruldu suda

Bizi pişik yaptı kuzun ya bir de popoda topak topak yapışkanlık oldu. Ben de denedim sleepy maalesef ama

Ya evde zor oluyor tabi ama çocuk için herşey yapılıyor teraslı bir evimiz olaydı 😂😂 çok eğlendi bizimki suyu seviyor zAten sonrasında yıkadım bi hemen uyuttum yoruldu suda
oyy masallah keyfi yerinde kuzunun iyi etmişsin canım

Ay maşallah yerim ❤❤❤

Masallah ne guzel eğlenmiş, kizinada degisiklik olur uyur dedigin gibi insallah

Kuzum ya çok tatlı maşallah. Bende almıştım kızım çenesini araya sokup simidi dişliyor ondan sordum canım. Sizinki iyi durmuş biz genişmi bıraktık acaba ya anlayamadım. Havuzda süpermiş

Ne güzel uyumuş. Ben ne zaman havuza soksam zor uyuyor kıvrılıyor sürekli. Acaba üşüyor mu? Suyuda sıcak tutuyorum.

Harika olmuş canım benim kızımda çok severdi sıkıldıkça doldur koy havuza serinlesin minnak

Back