O zaman bebenin bir sıkıntısı yok şükürDaha çok emmek ister çekip çekip kızar memeyi göğüsleri çok acıtır sıkıştırıp çektiştirirse süt az demek
Ay benim sol meme 3kati oldu öbürünün hep soldan iciyor likir likie ses geliyor öbürüne oyun yapıp içmiyor onda azaldıBen azaldigini bos bos çekiyor yutkunmuyor ve bir sure sonra sinirlenip aglanasindan anliyorum. Süt oldugu zaman zaten gort gort yutkunuyor
Dogdrudur. Benimde sol gogsum daha cok üretiyor onu farkettim. Oglumu emdirrkende oyleydi.Ay benim sol meme 3kati oldu öbürünün hep soldan iciyor likir likie ses geliyor öbürüne oyun yapıp içmiyor onda azaldı
Bal kabağı püresi iyi geliyormuş diye duymuştum.Sağol canım. Dün gece kuzum kakasını yapamadığından inliyordu artıkSürekli uyanıp ıkınıp ağlıyordu. Artık dayanamadık eşim nöbetçi eczaneye gitti ne yapabiliriz diye. Gliserin kansuk fitil vermişler. Gece onu uyguladık. 1 saat daha bir şey yapmadı uyudu o ara. 1 saat sonra ağlayarak uyandı yine. Alt açmasını serip wc pozisyonunda tuttum biraz yapabildi ağlaya ağlaya Gece saat 3 ü geçiyordu tekrar uyuyabildi. Bugün sabah rahat uyanır dedim ama yine huzursuzdu. Eşim karnına masaj yaparken biraz daha yaptı da şimdi ancak rahatladı şükür. Benim yeni aklıma geldi. Biz 10 günden fazladır ek gıda olarak yoğurt veriyoruz bir de arada mama vermeye başladık ama hiç başka bir şey vermedik çocuğa. Aslında doktorumuz sebzeye geçin demişti. Keşke başta geçseydim. Sürekli süt ürünü protein kabız yaptı tabi çocuğu Bugün kabak püresi vereceğim. Zeytinyağı da eklemem lazım tabi ona nasıl tepki verecek kestiremiyorum. Yaa minnacıklarken ne kolaymış emzir, altını değiştir, uyut. Büyüdükçe daha fazla dertleniyormuşuz gerçekten
Bende öyleyim son 1 haftadır kafayı yiyecek duruma geldiğim oldumerhalar herkese.benim oglan iyice zıvanadan çıktı.bayadır okula gidiyorduk.orda kucaktan kucaga gidiyo hiç ses yok eve gelince sürekli cıglık atıp aglıyor uykuya direniyor sabah 4 5 gibi uyaniyor çok yorgun hissediyorum kendimi.lohusalıkta girmedigim depresyona şimdi giriyorum galiba
Canim bizimde hatirlarsan meme reddi vardi. Sonra 4. Ayinda hemsire sz almis ek gida baslat deyince dr a goturdum. Sut arttırıcı olarak motilium hap verdi bana. Artırdı gercekten o hafta daha dolgun oldu ve icti hep. Sonraki hafta gittigimde ne kadar kullanayim dedim 1 ay 2 ay kullan birsey olmaz dedi. Ben bir kutu daha kullandim sonra biraktim. Eger sezinlersem ki azaltigini aldim evde duruyor icecegim. Insallah gerek kalmaz.O zaman bebenin bir sıkıntısı yok şükür
Ama benim sütüm azzz
4 e geçtik canım biz 8 kiloya yakın minnakKizlar kizima dogdugundan sleepy aliyordumm. Birgun iftara kuzenime gittik. Geceleri prima gunduzleri evybabye gecmis, sleepy begenmedim kalin gibi dedi. Bende bi deneyim dedim cok begendim evybaby i. Yumusacik ici sizdirmasi vs. Yok. 3 no kullanıyoruz sleepy 30 kusur tane var evybaby 45 tane ve ucuzda
Çok verdiğin de çoğalıyor canım sen yine önce sağı teklif etki orayı kuvvetli çekip getirsin sütü kızınca solu verirsinAy benim sol meme 3kati oldu öbürünün hep soldan iciyor likir likie ses geliyor öbürüne oyun yapıp içmiyor onda azaldı
Uyuyabiliyorsan mutlaka uyu bende 1 hafta uyuyamadım çok azaldı sonra dedim eşime uyumam lazım bir gün ara ara birer saat uyumuşum geldi şükür su içiyorum yatmadan uyanınca dolmuş oluyorO zaman bebenin bir sıkıntısı yok şükür
Ama benim sütüm azzz
Esegin aklina karpuz kabugu sokuyolar banada halam vefat ettiğindehep ayni cumle aman cok aglama sutun kesin aman uzulme sutun kesilir insanlar garipiyilik yapcam derken ..
Canım yaa çok sağol ben de alacağım o zaman.Canim bizimde hatirlarsan meme reddi vardi. Sonra 4. Ayinda hemsire sz almis ek gida baslat deyince dr a goturdum. Sut arttırıcı olarak motilium hap verdi bana. Artırdı gercekten o hafta daha dolgun oldu ve icti hep. Sonraki hafta gittigimde ne kadar kullanayim dedim 1 ay 2 ay kullan birsey olmaz dedi. Ben bir kutu daha kullandim sonra biraktim. Eger sezinlersem ki azaltigini aldim evde duruyor icecegim. Insallah gerek kalmaz.
Maalesef yeteri kadar uyuyamıyorum kiUyuyabiliyorsan mutlaka uyu bende 1 hafta uyuyamadım çok azaldı sonra dedim eşime uyumam lazım bir gün ara ara birer saat uyumuşum geldi şükür su içiyorum yatmadan uyanınca dolmuş oluyor
Aynen benimkiler de öyle artık başım dönüyordu uykusuzluktan söylemeyince fark etmiyorlar çok kötüyüm uyumam gerek sütüm azaldı dedim sadece bir gün ara ara uyumuşum düzeldi şükür 2 çocuk ne zormuş ya baş ağrım hiç geçmiyorMaalesef yeteri kadar uyuyamıyorum ki
Büyük oğlum çok geç yatıyor kendi uyumadan beni de uyutmuyor. Küçük de sabah 6 da uyanıyor. Gece kalkmalarim da cabası. Oldu da gündüz uyumalari ikisinin denk gelirse bu sefer de ha uyandılar ha uyanacaklar kaygısıyla uyuyamıyorum.. sabahları bir saat de olsa eşime bırakacağım artık şart oldu.
Kızlar bugün çok tuhaf bir şey olduÖncesini anlatayım. 10 gün kadar öncesinde doktorumuz artık yoğurt vermeye başla demişti. Ben 10 gündür yoğurt veriyordum. Bugüne kadar bir sorun da olmadı. Çarşamba günü de kontrole gittiğimizde kilo alımı yine çok düşük olmuş, mamaya başlayalım dedi. Bu arada yoğurt yemeye başladığından beri kakası yemyeşil ve koyu kıvamlıydı ve sadece 2 kere yapmıştı 10 gün içinde. Doktora bunu da söyledim, önemli değil demişti. Bugün bebeğim keyifsiz uyandı sabah. Ikınıyordu sürekli ve huzursuzdu. Baktım çok az ve katı bir kaka tam yapamamış da zaten çok az poposunda kalmış öyle Ben bunu görünce yoğurdunun içine birkaç damla zeytinyağı katıp verdim. Çok yemek istemedi hatta baya az yedi. Ağzını sileyim derken ağız çevresinde ve çene boyun kulak arkası kısımlarında kızarıklık sanki sinek ısırıkları gibi nokta ve etrafı kırmızı kırmızı şeyler farkettim. Anneme gösterdim. Mama önlüğü taktın ya o tahriş etmiştir belki dedi. Zaten baktım 10 dk sonra geçti. Bu arada gün içinde bir daha kaka yapmaya çalıştı hep ıkındı ve çok ağladı Yine çok çok az ve çok katı vardı. Poposuna krem sürdük. Karnına masaj yaptık vs fayda etmedi. En son akşam mamasını verirken mamanın içine birkaç damla zeytinyağı damlattım. Güzel içiyordu. Son 20 cc filan kalmıştı ki içtiğinin hepsini birden kustu Sonra bir baktım ağız çevresi, boyun çene kulak arkası aynı şekilde kırmızı kırmızı Çok endişe ettim. Yine 15 dk kadar sonra geçti. Bu zamana kadar yoğurt da mama da verdim hiç sorun olmamıştı. İçine zeytinyağı eklediğimde böyle oldu. Hiç zeytinyağı alerjisi de duymadım. İnternetten de baktım göremedim öyle bir şey. Fikri olan var mı kızlar ya ben çok endişe ettim Ve kuzum hala kakasını yapamadı Yarın pazar. Doktorumuzla pazartesi görüşebilirim. Yarın bu sefer zeytinyağsız yoğurt ve mama deneyeceğim. Ama kaka olayını nasıl çözeriz bilemiyorum.
Denemek istersen 4 numarasini alip bakabilirsin cok uygun sayisida fazla benim cok hosuma gitti bilmiyorum baskasini4 e geçtik canım biz 8 kiloya yakın minnak
iyiyiz çok şükür cnim buyuk ihtimalle yarin çıkarız tsk ederiz ❤Çok geçmiş olsun canım, yatış yapmissinz hesabın kapalı görünüyor nasıl oldunuz acaba
Ben şu veriyorum artık canım arada , emzirmeyi de çok şık emiyor benim kızım gece ise üç kere falan kalkiyor
Amin Cnim inşa çok tsk ederim❤Geçmiş olsun canım biran önce atların inşallah
Bakayım canım deneme paketi satılıyorsa alayımDenemek istersen 4 numarasini alip bakabilirsin cok uygun sayisida fazla benim cok hosuma gitti bilmiyorum baskasini
canım inek sütüne alerjisi olabilir yogurtu ve süt içeren mamaları kes bikaç gün takip et umarım degildirKızlar bugün çok tuhaf bir şey olduÖncesini anlatayım. 10 gün kadar öncesinde doktorumuz artık yoğurt vermeye başla demişti. Ben 10 gündür yoğurt veriyordum. Bugüne kadar bir sorun da olmadı. Çarşamba günü de kontrole gittiğimizde kilo alımı yine çok düşük olmuş, mamaya başlayalım dedi. Bu arada yoğurt yemeye başladığından beri kakası yemyeşil ve koyu kıvamlıydı ve sadece 2 kere yapmıştı 10 gün içinde. Doktora bunu da söyledim, önemli değil demişti. Bugün bebeğim keyifsiz uyandı sabah. Ikınıyordu sürekli ve huzursuzdu. Baktım çok az ve katı bir kaka tam yapamamış da zaten çok az poposunda kalmış öyle Ben bunu görünce yoğurdunun içine birkaç damla zeytinyağı katıp verdim. Çok yemek istemedi hatta baya az yedi. Ağzını sileyim derken ağız çevresinde ve çene boyun kulak arkası kısımlarında kızarıklık sanki sinek ısırıkları gibi nokta ve etrafı kırmızı kırmızı şeyler farkettim. Anneme gösterdim. Mama önlüğü taktın ya o tahriş etmiştir belki dedi. Zaten baktım 10 dk sonra geçti. Bu arada gün içinde bir daha kaka yapmaya çalıştı hep ıkındı ve çok ağladı Yine çok çok az ve çok katı vardı. Poposuna krem sürdük. Karnına masaj yaptık vs fayda etmedi. En son akşam mamasını verirken mamanın içine birkaç damla zeytinyağı damlattım. Güzel içiyordu. Son 20 cc filan kalmıştı ki içtiğinin hepsini birden kustu Sonra bir baktım ağız çevresi, boyun çene kulak arkası aynı şekilde kırmızı kırmızı Çok endişe ettim. Yine 15 dk kadar sonra geçti. Bu zamana kadar yoğurt da mama da verdim hiç sorun olmamıştı. İçine zeytinyağı eklediğimde böyle oldu. Hiç zeytinyağı alerjisi de duymadım. İnternetten de baktım göremedim öyle bir şey. Fikri olan var mı kızlar ya ben çok endişe ettim Ve kuzum hala kakasını yapamadı Yarın pazar. Doktorumuzla pazartesi görüşebilirim. Yarın bu sefer zeytinyağsız yoğurt ve mama deneyeceğim. Ama kaka olayını nasıl çözeriz bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?