2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bal kabağı püresi iyi geliyormuş diye duymuştum.

Bende öyleyim son 1 haftadır kafayı yiyecek duruma geldiğim oldu allah yardım etsin oyle oldukça atıyoruz kendimizi parklara bahçelere Ya da en kötü balkona çıkıyoruz

O zaman bebenin bir sıkıntısı yok şükür
Ama benim sütüm azzz
Canim bizimde hatirlarsan meme reddi vardi. Sonra 4. Ayinda hemsire sz almis ek gida baslat deyince dr a goturdum. Sut arttırıcı olarak motilium hap verdi bana. Artırdı gercekten o hafta daha dolgun oldu ve icti hep. Sonraki hafta gittigimde ne kadar kullanayim dedim 1 ay 2 ay kullan birsey olmaz dedi. Ben bir kutu daha kullandim sonra biraktim. Eger sezinlersem ki azaltigini aldim evde duruyor icecegim. Insallah gerek kalmaz.

4 e geçtik canım biz 8 kiloya yakın minnak

Ay benim sol meme 3kati oldu öbürünün hep soldan iciyor likir likie ses geliyor öbürüne oyun yapıp içmiyor onda azaldı
Çok verdiğin de çoğalıyor canım sen yine önce sağı teklif etki orayı kuvvetli çekip getirsin sütü kızınca solu verirsin

O zaman bebenin bir sıkıntısı yok şükür
Ama benim sütüm azzz
Uyuyabiliyorsan mutlaka uyu bende 1 hafta uyuyamadım çok azaldı sonra dedim eşime uyumam lazım bir gün ara ara birer saat uyumuşum geldi şükür su içiyorum yatmadan uyanınca dolmuş oluyor

Canım yaa çok sağol ben de alacağım o zaman.
Sütüm artsın diye yemek yemekten su içmekten bazen midem bulanıyor artik.
Rica etsem hapin fotosunu atar mısın yanlış bir şey almayayım.
İnşaallah senin icmene artık gerek de kalmaz.

Uyuyabiliyorsan mutlaka uyu bende 1 hafta uyuyamadım çok azaldı sonra dedim eşime uyumam lazım bir gün ara ara birer saat uyumuşum geldi şükür su içiyorum yatmadan uyanınca dolmuş oluyor
Maalesef yeteri kadar uyuyamıyorum ki
Büyük oğlum çok geç yatıyor kendi uyumadan beni de uyutmuyor. Küçük de sabah 6 da uyanıyor. Gece kalkmalarim da cabası. Oldu da gündüz uyumalari ikisinin denk gelirse bu sefer de ha uyandılar ha uyanacaklar kaygısıyla uyuyamıyorum.. sabahları bir saat de olsa eşime bırakacağım artık şart oldu.

Aynen benimkiler de öyle artık başım dönüyordu uykusuzluktan söylemeyince fark etmiyorlar çok kötüyüm uyumam gerek sütüm azaldı dedim sadece bir gün ara ara uyumuşum düzeldi şükür 2 çocuk ne zormuş ya baş ağrım hiç geçmiyor

Çok ilginç zeytinyağı alerjisi duymadım Dr ne diyecek merak ettim doğrusu geçmiş olsun canım

iyiyiz çok şükür cnim buyuk ihtimalle yarin çıkarız tsk ederiz ❤
Geçmiş olsun canım biran önce atların inşallah
Amin Cnim inşa çok tsk ederim❤

Z zet193
canım inek sütüne alerjisi olabilir yogurtu ve süt içeren mamaları kes bikaç gün takip et umarım degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…