2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
keske bi paker deneyip alsaydın canım ben sleepy nin normal bezini bile begenmemiştim nasıl bu kadar tutuldu şaşıyorum acmadıysan iade etsen veya degişim vs
Normalini kullanıyorduk canım 3 numaraya kadar iyiydi o yüzden çok almıştım ama prima ya dönüş yapacağım artık

Canım prima da sorun yaşamadık hiç kızımda hep prima kulandık oğlumda karışık kullanıyorduk artık sleepy almam =(

Almayacağım bende kızdım onlara

Ben de yapacağım dediğini tanem.

Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?
Daha çok emmek ister çekip çekip kızar memeyi göğüsleri çok acıtır sıkıştırıp çektiştirirse süt az demek

Normal bez vardı ondan bağladım külot bez için çare düşünüyordum pamukta çabuk ıslanmaz mı bizim sarı çizgi yeşile bile dönmüyor çok kısa sürede çıkmış oluyor çiş
Bende jeans olandan kullandim ilk defa epey de kaliyor cia hic cikmadi 1 kac kez kakaoda lastik kismindan su seklinde gecti a bu iyimis diyip normal kulot bez alacaktim yorumlari okuyunca vazgectim suan ama jeans olabdan hic cis cikmadi hayret bi paket bitti sayilir gece de komple durdugu oldu

Ben O şekilde yaptım sızmadı, değiştirirken pamuğun ucunda hafif bir ıslaklık vardı. Birde bebek temizleme pamukları oluyorya onlardan da koyuyordum bazen.
Tamam canım gündüzleri bağlayıp pamuk koyayım

Esegin aklina karpuz kabugu sokuyolar banada halam vefat ettiğindehep ayni cumle aman cok aglama sutun kesin aman uzulme sutun kesilir insanlar garipiyilik yapcam derken ..

Afiyet olsun kuzucuga.
Muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz kizlar @sgokcen
Canım ben şöyle yapıyorum 1 tatlı kaşığı bebek irmiği veya yoksa normal irmikle de oluyor bunu ocakta suyla pişiriyorum, sonra evde meyve ne varsa elma armut ikisinden de birer dilim cam rende de rendeleyip içine pişirdiğim irmiği katıyorum, muzdan da yapıyorum ama muzu hafta da bir veriyorum ağır gelir belki diye, şimdi şeftaliler kayısılar çıktı onlardan deneceğim bende

Sizin su tarifleri okuyunca benim bile canim cekiyor :) bizim kız seftaliye bayilddi. Cildirdi resmen yerken

Günde ne kadar kac kez veriyorsun canım?
Ben de hipp nin sütlü pirinçlisini verdim bir haftadir çok da sevdi ama kabız yaptı bırakmak zorunda kaldım.

Ben de yapacağım dediğini tanem.

Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?
Ben azaldigini bos bos çekiyor yutkunmuyor ve bir sure sonra sinirlenip aglanasindan anliyorum. Süt oldugu zaman zaten gort gort yutkunuyor

Sizin su tarifleri okuyunca benim bile canim cekiyor :) bizim kız seftaliye bayilddi. Cildirdi resmen yerken
Şeftaliyi silikon meyve aparatına koyup verdim bizimki de çok sevdi Ya bitince ağladı bi daha verdim

Aaa jeanslı da vardı ben beyazı almıştım =(

Papatyam ben de senin gibi düşünüyordum ama öyle olmadı. Cocuk üç aylıkken doğru düzgün emmemeye başladı iki ay hiç sutumun azalmış olacağı aklıma gelmedi o zamana kadar da düşünmedim sütüm az mı çok mi diye. Ama sadece düşünceyle olmuyormuş bunu anladim

Geçmiş olsun kuzum ya tabi bütün ek gıda zaten başta kabızlık yapiyor maalesef bünyelerinin alışması zaman alacak ne yazık ki evet herkes diyor emzir yada mana ver bitsin iken güzel oluyor ek gıda her yönden sıkıntı. Su yeterli içiyor mu peki bu arada

Her bebek farklı işte kuzum biz en baştan beri prima premium kullanıyoruz bir dolu kaka yaptiginda bile çıkmadı öyle bulasmadi. Herkese farklı bir bez uyuyor

Zor donemlerden geçiyoruz hepimiz grupca bebislere bir haller oldu

Kizlar kizima dogdugundan sleepy aliyordumm. Birgun iftara kuzenime gittik. Geceleri prima gunduzleri evybabye gecmis, sleepy begenmedim kalin gibi dedi. Bende bi deneyim dedim cok begendim evybaby i. Yumusacik ici sizdirmasi vs. Yok. 3 no kullanıyoruz sleepy 30 kusur tane var evybaby 45 tane ve ucuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…