• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sleepy 3 numaraya kadar normal bez kullandık arada prima serpiştirerek en son eşim 3 no külot bez almış primanın harikaydı ona istinaden 4 no sleepy külot bez alalım dedim demez olaydım yanlarında emecek bir şey yok her çiş yaptığında kıyafette değiştiriyorum belki 4 no küçük gelmiştir diye 5 numara külot bezde vardı açtım onuda o da aynı sırılsıklam çocuk yani @sleepy külot bezde sınıfta kaldı bide aldık mı 6 paket mağdurum da mağdurum gitti 150 tl almayın paranızı çöpe atmayın
Aynen bende çok memnundüm sleepy külot bezden ama baktım sürekli sızdırmaya başladı almam birdaha. Denemek için premium care külot bez aldım. Bütün gece durdu hiçbirşey olmadı. Ama oda çok pahalı onuda almam. Geçenlerde indirim vardı iyiki almamışım. Birde ben elimde kalmasın diye yanlara pamuk koyarak kullandım yapmak istersen.

Aynen bende çok memnundüm sleepy külot bezden ama baktım sürekli sızdırmaya başladı almam birdaha. Denemek için premium care külot bez aldım. Bütün gece durdu hiçbirşey olmadı. Ama oda çok pahalı onuda almam. Geçenlerde indirim vardı iyiki almamışım. Birde ben elimde kalmasın diye yanlara pamuk koyarak kullandım yapmak istersen.
Normal bez vardı ondan bağladım külot bez için çare düşünüyordum pamukta çabuk ıslanmaz mı bizim sarı çizgi yeşile bile dönmüyor çok kısa sürede çıkmış oluyor çiş

Son düzenleme:
Normal bez vardı ondan bağladım külot bez için çare düşünüyordum pamukta çabuk ıslanmaz mı bizim sarı çizgi yeşile bile dönmüyor çok kısa sürede çıkmış oluyor çiş
Dün bu konuda denk geldim sleepy kaliteyi düşürdü diye herkes sızdırma dan ve kötü kokudan şikayet ediyordu

Kızlar sleepy 3 numaraya kadar normal bez kullandık arada prima serpiştirerek en son eşim 3 no külot bez almış primanın harikaydı ona istinaden 4 no sleepy külot bez alalım dedim demez olaydım yanlarında emecek bir şey yok her çiş yaptığında kıyafette değiştiriyorum belki 4 no küçük gelmiştir diye 5 numara külot bezde vardı açtım onuda o da aynı sırılsıklam çocuk yani @sleepy külot bezde sınıfta kaldı bide aldık mı 6 paket mağdurum da mağdurum gitti 150 tl almayın paranızı çöpe atmayın
keske bi paker deneyip alsaydın canım ben sleepy nin normal bezini bile begenmemiştim nasıl bu kadar tutuldu şaşıyorum acmadıysan iade etsen veya degişim vs

Z zet193 geçmiş olsun inşallah önceki birşey yoktur hiç duymadım bende
Sağol canım. Dün gece kuzum kakasını yapamadığından inliyordu artık :( Sürekli uyanıp ıkınıp ağlıyordu. Artık dayanamadık eşim nöbetçi eczaneye gitti ne yapabiliriz diye. Gliserin kansuk fitil vermişler. Gece onu uyguladık. 1 saat daha bir şey yapmadı uyudu o ara. 1 saat sonra ağlayarak uyandı yine. Alt açmasını serip wc pozisyonunda tuttum biraz yapabildi ağlaya ağlaya :( Gece saat 3 ü geçiyordu tekrar uyuyabildi. Bugün sabah rahat uyanır dedim ama yine huzursuzdu. Eşim karnına masaj yaparken biraz daha yaptı da şimdi ancak rahatladı şükür. Benim yeni aklıma geldi. Biz 10 günden fazladır ek gıda olarak yoğurt veriyoruz bir de arada mama vermeye başladık ama hiç başka bir şey vermedik çocuğa. Aslında doktorumuz sebzeye geçin demişti. Keşke başta geçseydim. Sürekli süt ürünü protein kabız yaptı tabi çocuğu :( Bugün kabak püresi vereceğim. Zeytinyağı da eklemem lazım tabi ona nasıl tepki verecek kestiremiyorum. Yaa minnacıklarken ne kolaymış emzir, altını değiştir, uyut. Büyüdükçe daha fazla dertleniyormuşuz gerçekten :110:

Kızlar bugün çok tuhaf bir şey oldu :KK43: Öncesini anlatayım. 10 gün kadar öncesinde doktorumuz artık yoğurt vermeye başla demişti. Ben 10 gündür yoğurt veriyordum. Bugüne kadar bir sorun da olmadı. Çarşamba günü de kontrole gittiğimizde kilo alımı yine çok düşük olmuş, mamaya başlayalım dedi. Bu arada yoğurt yemeye başladığından beri kakası yemyeşil ve koyu kıvamlıydı ve sadece 2 kere yapmıştı 10 gün içinde. Doktora bunu da söyledim, önemli değil demişti. Bugün bebeğim keyifsiz uyandı sabah. Ikınıyordu sürekli ve huzursuzdu. Baktım çok az ve katı bir kaka tam yapamamış da zaten çok az poposunda kalmış öyle :KK43: Ben bunu görünce yoğurdunun içine birkaç damla zeytinyağı katıp verdim. Çok yemek istemedi hatta baya az yedi. Ağzını sileyim derken ağız çevresinde ve çene boyun kulak arkası kısımlarında kızarıklık sanki sinek ısırıkları gibi nokta ve etrafı kırmızı kırmızı şeyler farkettim. Anneme gösterdim. Mama önlüğü taktın ya o tahriş etmiştir belki dedi. Zaten baktım 10 dk sonra geçti. Bu arada gün içinde bir daha kaka yapmaya çalıştı hep ıkındı ve çok ağladı :KK43: Yine çok çok az ve çok katı vardı. Poposuna krem sürdük. Karnına masaj yaptık vs fayda etmedi. En son akşam mamasını verirken mamanın içine birkaç damla zeytinyağı damlattım. Güzel içiyordu. Son 20 cc filan kalmıştı ki içtiğinin hepsini birden kustu:KK43: Sonra bir baktım ağız çevresi, boyun çene kulak arkası aynı şekilde kırmızı kırmızı :KK43: Çok endişe ettim. Yine 15 dk kadar sonra geçti. Bu zamana kadar yoğurt da mama da verdim hiç sorun olmamıştı. İçine zeytinyağı eklediğimde böyle oldu. Hiç zeytinyağı alerjisi de duymadım. İnternetten de baktım göremedim öyle bir şey. Fikri olan var mı kızlar ya ben çok endişe ettim :KK43: Ve kuzum hala kakasını yapamadı :KK43: Yarın pazar. Doktorumuzla pazartesi görüşebilirim. Yarın bu sefer zeytinyağsız yoğurt ve mama deneyeceğim. Ama kaka olayını nasıl çözeriz bilemiyorum.
Bize cilt doktoru zeytinyagi surmeyi onermiyoruz , alerjisi olabilir cocugun zeytine dedi

Valla bizde prima kulot bez magduruyuz cocuk 8 kilo en fazla , resmen kucuk geldi bebegin belini sıkıyor. Boklar belinden tasti. Yumusak dokusu guzel diye guvemistim simdi bende 2 paket var. sikayet edecdgim , geri almazlarsa elimde kalacak. Goondan baska bez kullanmiyor. Sleepyde agliyor. Dokusi sert geliyor.

Bende aralarda sleepy kullanıyordum külot bez değil de normal natural olanından, 2 paket aralarda kullandım ama bebek hareketlendikçe sleepy pamukları topaklanmaya başladı son zamanında hoşuma gitmedi çoçuğun bezi yamuk yumuk duruyordu ben de bi daha almadım

merhalar herkese.benim oglan iyice zıvanadan çıktı.bayadır okula gidiyorduk.orda kucaktan kucaga gidiyo hiç ses yok eve gelince sürekli cıglık atıp aglıyor uykuya direniyor sabah 4 5 gibi uyaniyor çok yorgun hissediyorum kendimi.lohusalıkta girmedigim depresyona şimdi giriyorum galiba

Ben O şekilde yaptım sızmadı, değiştirirken pamuğun ucunda hafif bir ıslaklık vardı. Birde bebek temizleme pamukları oluyorya onlardan da koyuyordum bazen.

Anacim kendileri yaparlar ama kizlari yapmasin isterler hepsi ayni 😂😂 bizimkide beni yirmigunde antalya fethiye marmaris mugla tatil tatil gezdik kizi olsa abowwww evlerden ırak cunku bi benim esimnamuslu diger erkekler degil 😂😂
Buralari bekarken mi gezdiniz. Eger oyleyse hiicc yaramazlik yapmadiniz mi 😂😂😂
Canım zeytinyağı ile karnına masaj yaptığımız zamanlar oldu. Hiç sorun olmamıştı. Zeytinyağını içince böyle oluyor :KK43:
Benim 3 4 sene önce deneyimledigim birsey oldu.
Kahve icerim arada, hicbir bana zarari yok. Peeling yapiyim diye yuzume surdum ki goz altina bile sürülebiliyormuş benim bir yuzum kabardı bir sisti inanamadim.
Aradan 20 gun falan gecti teyit etmek icin az birsey yine yaptim, yine kabardi.
Diyecegim ic dis alerji icin farkediyormus.
Senin bebeginde surunce birsey olmadi ama icincr olur belki

Tamam canım senin dediğin gibi yapayım bu sefer. İlk mayaladığımı 12 saat unuttum da dişarda 😮 rezil ben. Çok teşekkür ediyorum

Normalmiş canım. Yumuşak damağa değdiği için öğürüyorlar çünkü alışkın değiller zamanla alışacaklardır. Ama benim kızım elma kayısı ve muhallebi yedi şimdiye kadar ve öğürmedi 😂
Afiyet olsun kuzucuga.
Muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz kizlar S sgokcen

Benim sutumde cok azalmisti cocuga artik yetmiyordu cunku pekmezli su icmiyordum ucgundur iciyorum 400-500cc olan sutum bugun 900 oldu dusun kuzum birde sagdigim halde bu seninki dolar taşar su tatlanacak kadar pekmez koy birbucuk iki nekadar miden alirsa ic bana ıce tea gibi hafif geliyor inanmiyorsan bile bi dene birsey kaybetmezsin ucgun iki litre ic verim alamazsan bırakirsin
Ben de yapacağım dediğini tanem.

Kizlar bir de sorum olacak size.
Sütununun azaldığını nasil anlıyorsunuz? Sadece emzirenler. Çocuk daha mı çok emiyor yoksa emmek mi istemiyor nereden nasıl anlıyorsunuz?

Back