- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 35
Canım önemli olan iki günde ikiye katlaması bugün tekrar ver bakalım ikiye katlamış mı ?Kızlar günaydın..
Benim sat 3 nisandı ocak ayındaki kürtajdan sonra döngüm düzensizleşti 3 mayısta verdiğim kan sonucu 170 çıkmış çok düşk geldi bana moralim çok bozuldubugün tekrar mı yaptırsam?
Böyle düşünme bugün imkanın var ise özelde kan ver bak bakalım artmış mı pozitif olKızlar günaydın..
Benim sat 3 nisandı ocak ayındaki kürtajdan sonra döngüm düzensizleşti 3 mayısta verdiğim kan sonucu 170 çıkmış çok düşk geldi bana moralim çok bozuldubugün tekrar mı yaptırsam?
Bugün bi kan ver bakalım artmış mı hem için rahatlasınGünaydın kızlar benim Bata 1 gün kaldı, dün çok kötü olmustum doktor muayene etmedi ama bol su iç dinlen geçer vücudun hamileliğe alışmaya çalışıyor dedi, o ateş basmasi,başimdaki ates ağrı, üşüme çok şükür geçti, şuan çok terliyorum sadece
Ama hamilelik belirtilerim gitti sanki ya adet sancısı gibi arada hafif giden agri, goguslerimde elleyince alt taraflarında ağrı ve hafif batmalarim yok şuan, iştahım çok kapanmıştı o da açıldı gibi
Bir fikriniz var mı ya, gün geçmeyecek bana yine
Canım en büyük belirtiler 6. haftadan sonra başlıyor :) bir de belirtiler arada gelip arada gidebiliyor :) yani birgün yatak döşekken bir gün hiç hamile değilmişsin gibi olabiliyor :) onun için endişe etme :)Günaydın kızlar benim Bata 1 gün kaldı, dün çok kötü olmustum doktor muayene etmedi ama bol su iç dinlen geçer vücudun hamileliğe alışmaya çalışıyor dedi, o ateş basmasi,başimdaki ates ağrı, üşüme çok şükür geçti, şuan çok terliyorum sadece
Ama hamilelik belirtilerim gitti sanki ya adet sancısı gibi arada hafif giden agri, goguslerimde elleyince alt taraflarında ağrı ve hafif batmalarim yok şuan, iştahım çok kapanmıştı o da açıldı gibi
Bir fikriniz var mı ya, gün geçmeyecek bana yine
Onemli olan artış ki ilk değer çok önemli değil :) çünkü hormon her insanda farklı salınıyor :) hatta her hamilelikte farklı saliniyor :) bı tekrarla artmişsa yeteri kadar endişe etmene gerek kalmaz kese görmeye gidersin artık :)Kızlar günaydın..
Canım önemli olan iki günde ikiye katlaması bugün tekrar ver bakalım ikiye katlamış mı ?
Böyle düşünme bugün imkanın var ise özelde kan ver bak bakalım artmış mı pozitif ol
Onemli olan artış ki ilk değer çok önemli değil :) çünkü hormon her insanda farklı salınıyor :) hatta her hamilelikte farklı saliniyor :) bı tekrarla artmişsa yeteri kadar endişe etmene gerek kalmaz kese görmeye gidersin artık :)
Ben hostesim ve bu ayın sonuna kadar uçacağım bir aksilik çıkmazsa.Ay böyle söyleyince cok heyecanlandım:) insallah hayırlısı ile gorelim keseciklerimizi
Bu arada ben size birsey soracagim uçak yolculuğu yapmak ilk haftalarda risk yaratmaz dimi doktoruma sordum ama git yada gitme demedi
Canım yerleşme kanaması adetten kaç gün önce ve nasıl geldi rengi? Benim adete 4 gün var kahverengi lekelenme oldu az önce Allahım inşallah yerleşme kanaması olsun bugün tekrar test yapıcam.Çok sağolun kızlar. Pozitif olmaya çalışıyorum geçen hafta cuma günü yerleşme kanaması gelmişti o günden itibaren hormon salınmaya başlasa altı gün sonra test yapmış oldum dün idrar testini tekrarladım koyulaşma vardı bir de göğüslerim çok hassas sürekli bi uyku hali var o yüzden kötü düşünmek istemiyorum ama ocak ayında bi kaybım olunca korkuyo insan ister istemez. Dua edin herşey iyi olsun..
Yarın adet günüm ya yarın mi versem acaba dün verdiğim iyiydi kan sonucu ,şu bir kaç hafta gecsede artıkBugün bi kan ver bakalım artmış mı hem için rahatlasın
28 günde bir adet olduğumu varsayarsam adetten 4 gün önceydi benim de. İki gün sonra tekrar geldi. Sonra bi daha gelmedi canım inşallah öyledir senin de :)Canım yerleşme kanaması adetten kaç gün önce ve nasıl geldi rengi? Benim adete 4 gün var kahverengi lekelenme oldu az önce Allahım inşallah yerleşme kanaması olsun bugün tekrar test yapıcam.
İnşallah canım ya :) bende çok takıntılıym işte bebeği görene kadar üretip durcam birde, iyi mi nasıl diye :)Onemli olan artış ki ilk değer çok önemli değil :) çünkü hormon her insanda farklı salınıyor :) hatta her hamilelikte farklı saliniyor :) bı tekrarla artmişsa yeteri kadar endişe etmene gerek kalmaz kese görmeye gidersin artık :)
Rengi pembeyi ilk geldiğinde. İki sonrakinde pembe kahve karışıktı.Canım yerleşme kanaması adetten kaç gün önce ve nasıl geldi rengi? Benim adete 4 gün var kahverengi lekelenme oldu az önce Allahım inşallah yerleşme kanaması olsun bugün tekrar test yapıcam.
Canım nette bugün okuduguma gore 5. Haftada 20-7.300 arası normalmis beta değeri, sende bir bakabilirsin o değerlereKızlar günaydın..
Ayyyy hadiii inşallah canıım Ağustos anneleri totemimiz tutuyo galibaaa28 günde bir adet olduğumu varsayarsam adetten 4 gün önceydi benim de. İki gün sonra tekrar geldi. Sonra bi daha gelmedi canım inşallah öyledir senin de :)
Şansıma bak yaa cekilin ben doktorum der gibi olmuş Allah razi olsun icim biraz daha rahatladi. Bende persembe gidip pazar donecegim yani 5. Haftanin icinde olacak hepsi bi sorun olmaz Insallah. Cok sagol cevabin icinBen hostesim ve bu ayın sonuna kadar uçacağım bir aksilik çıkmazsa.
Doktoruma sordum uç bi şey olmaz dedi
Evet canım ben de baktım ama ne bileyim burda yazılan değerlere göre çok düşük geldi. Kızıma hamileyken adetten dört gün sonra 1500 le öğrenmiştim bu adetten iki gün sonra 170 çıkınca. Gerçi ne zaman döllenme ne zaman yerleşti bilemeyiz. Bugün tekrar test yaptırmak istiyorum bakalım artış ne boyutta.Canım nette bugün okuduguma gore 5. Haftada 20-7.300 arası normalmis beta değeri, sende bir bakabilirsin o değerlere
Canım anneliğin anlamı zaten kaygı :) o çok normal bi duygu dogduktan sonra da devam edicek ki :) yeterki hayatını etkileyecek boyutta kaygı duyma :)İnşallah canım ya :) bende çok takıntılıym işte bebeği görene kadar üretip durcam birde, iyi mi nasıl diye :)
Şansıma bak yaa cekilin ben doktorum der gibi olmuş Allah razi olsun icim biraz daha rahatladi. Bende persembe gidip pazar donecegim yani 5. Haftanin icinde olacak hepsi bi sorun olmaz Insallah. Cok sagol cevabin icin
İnsallah bu kez sağlıkla kucağına alirsin canım :)Çok sağolun kızlar. Pozitif olmaya çalışıyorum geçen hafta cuma günü yerleşme kanaması gelmişti o günden itibaren hormon salınmaya başlasa altı gün sonra test yapmış oldum dün idrar testini tekrarladım koyulaşma vardı bir de göğüslerim çok hassas sürekli bi uyku hali var o yüzden kötü düşünmek istemiyorum ama ocak ayında bi kaybım olunca korkuyo insan ister istemez. Dua edin herşey iyi olsun..
Kızlar ya inanın sürekli dualarındasınız ordayken umudumuz kırıldı ama inşallah daha güzel bir umudumuz olucak ve sonuna kadar yine beraber gidicezAyyyy hadiii inşallah canıım Ağustos anneleri totemimiz tutuyo galibaaa