2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var

Anladim canim. Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
Amin canım İnşâAllah
Aslinda vajinal ultrason cok korkulacak bir sey degil. Dr larin cogu da onemli bir durum yoksa karindan kalp atisini dinlemeyi tercih ediyor. Insaallah hepimiz saglikla duyariz kalp atislarini

Amin İnşâAllah duyarız o minnak kalp atışlarını hepimiz bu arada takvimlerimiz aynı gidiyor :)

Kızlar iyi akşamlar
Önümüzdeki hafta cogumuz keseleri görmüş oluruz sanırım
Ay böyle söyleyince cok heyecanlandım:) insallah hayırlısı ile gorelim keseciklerimizi
Bu arada ben size birsey soracagim uçak yolculuğu yapmak ilk haftalarda risk yaratmaz dimi doktoruma sordum ama git yada gitme demedi

Testte cok fazla idrar damlatma ve hareket ettirme sabit bir yerde kalsin bir daha yap eger evde varsa simdi bunda ne var ne yok diyemeyecegim tamda t cizgisinin orada bugulanma olmus
Evet sanırım fazla damlatmışım yarın tekrarlıcam testi canım

Ay böyle söyleyince cok heyecanlandım:) insallah hayırlısı ile gorelim keseciklerimizi
Bu arada ben size birsey soracagim uçak yolculuğu yapmak ilk haftalarda risk yaratmaz dimi doktoruma sordum ama git yada gitme demedi
Ben oğluma 7 haftalık hamile iken doktorum önermemişti basınç dan sebep

İyi akşamlar kozlar adetime bi hafta kala idrar testi yaptım çok silik çift çizgi çıktı ... bende kan verdim bhcg 3.30 çıktı sağlık ocağındaki eebe bi hafta sonra tekrarlayalım dedi bu ay bulantım ve halsizliğim de var sizce gebe olma ihtimalim var mı bat 9 Mayıs ?

Yükselmeye meyilli tekrarlamakta fayda var canım inşallah hamilesindir.

Inşallah canım iğne ile inşallah bebisine kavuşursun.

Günaydın kızlar benim Bata 1 gün kaldı, dün çok kötü olmustum doktor muayene etmedi ama bol su iç dinlen geçer vücudun hamileliğe alışmaya çalışıyor dedi, o ateş basmasi,başimdaki ates ağrı, üşüme çok şükür geçti, şuan çok terliyorum sadece
Ama hamilelik belirtilerim gitti sanki ya adet sancısı gibi arada hafif giden agri, goguslerimde elleyince alt taraflarında ağrı ve hafif batmalarim yok şuan, iştahım çok kapanmıştı o da açıldı gibi
Bir fikriniz var mı ya, gün geçmeyecek bana yine

Kızlar günaydın..
Benim sat 3 nisandı ocak ayındaki kürtajdan sonra döngüm düzensizleşti 3 mayısta verdiğim kan sonucu 170 çıkmış çok düşk geldi bana moralim çok bozuldu bugün tekrar mı yaptırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…