- 27 Şubat 2018
- 261
- 155
- 35
Kuzumm evet seninle o zamanlarda konuşurken diyorduk ya inşallah aynı ayın annesi oluruz tekrar diye :) inşallah hayırlısıyla çok güzel olsun herşeyEvet
Kızlar ya inanın sürekli dualarındasınız ordayken umudumuz kırıldı ama inşallah daha güzel bir umudumuz olucak ve sonuna kadar yine beraber gidicez
Doktoruma sordum bana bıraktı bende gidecegim sanırım biraz daha icim rahat oslun diye araştırıyordum sagolunBenim bir çok arkadaşım bir süre uçup kalp sesini duyunca bıraktılar. Hepsinin de gayet sağlıklı bebisleri var. Yine de siz doktorunuza tekrar danışın isterseniz
Benim doktorum dışarıdaki baz istasyonlarında ucaktakinden daha fazla radyasyon var demisti. Ayrica canta koydugumuz xray cihazinin icine girmediginiz sürece altından geçtiğimiz xray cihazının da zararı yok diye biliyorum ben
Inşallah için biraz olasın rahatlamistir
9ben ikinci cizgiyi göremedim. Idraru biraz fazla damlatmis olabilir misinizKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Hayirlisiyla insaallahKızlar iyi akşamlar
Önümüzdeki hafta cogumuz keseleri görmüş oluruz sanırım
İyi akşamlar kozlar adetime bi hafta kala idrar testi yaptım çok silik çift çizgi çıktı ... bende kan verdim bhcg 3.30 çıktı sağlık ocağındaki eebe bi hafta sonra tekrarlayalım dedi bu ay bulantım ve halsizliğim de var sizce gebe olma ihtimalim var mı bat 9 Mayıs ?
Kanda bu kadar dusuk cikan beta hcg nin idrarda cikmasi pek mumkun gelmedi bana. Bulanti ve halsizlik icin de erken gibi. Biraz daha beklemekte fayda var benceİyi akşamlar kozlar adetime bi hafta kala idrar testi yaptım çok silik çift çizgi çıktı ... bende kan verdim bhcg 3.30 çıktı sağlık ocağındaki eebe bi hafta sonra tekrarlayalım dedi bu ay bulantım ve halsizliğim de var sizce gebe olma ihtimalim var mı bat 9 Mayıs ?
Haklisin cidden simdiden basladi haller:) Benim ilk olacak inşallah aliscam zamanla Allah sağlık ve rahatlık versin bize de bebislere de:)Canım anneliğin anlamı zaten kaygı :) o çok normal bi duygu dogduktan sonra da devam edicek ki :) yeterki hayatını etkileyecek boyutta kaygı duyma :)
Buyur bide sen bak canımKanda bu kadar dusuk cikan beta hcg nin idrarda cikmasi pek mumkun gelmedi bana. Bulanti ve halsizlik icin de erken gibi. Biraz daha beklemekte fayda var bence
Seni üzmek istemem olumsuz konusmayıda istemiyorum ama kimyasal yaşamış olabilirmisin bu testin böyle çıkması demek en az idrarda 20 mlu hcg saptamıştır demek ama suan 3.30 çıkması beni düşündürdü açıkçası değerin düşmüş olabilirmiBuyur bide sen bak canım
Aminnn :)Haklisin cidden simdiden basladi haller:) Benim ilk olacak inşallah aliscam zamanla Allah sağlık ve rahatlık versin bize de bebislere de:)
Önce test sonra yaptım ertesi gün kan verdim bat 9 Mayıs adet olmadım henüz olursam olabilir cnm .. bebiş varsa 2. Bebişim Olacak hayırlısı olsun belki de test bozuktu bilemiyorumSeni üzmek istemem olumsuz konusmayıda istemiyorum ama kimyasal yaşamış olabilirmisin bu testin böyle çıkması demek en az idrarda 20 mlu hcg saptamıştır demek ama suan 3.30 çıkması beni düşündürdü açıkçası değerin düşmüş olabilirmi
Gerçi daha batada varmış kuzum peşin konuşmuşum şimdi sabredip beklemek lazım inşallah bebişin seninledirÖnce test sonra yaptım ertesi gün kan verdim bat 9 Mayıs adet olmadım henüz olursam olabilir cnm .. bebiş varsa 2. Bebişim Olacak hayırlısı olsun belki de test bozuktu bilemiyorum
İnşallah cnm sağolGe
Gerçi daha batada varmış kuzum peşin konuşmuşum şimdi sabredip beklemek lazım inşallah bebişin seninledir
İnşallah canım benim inşallahAyyyy hadiii inşallah canıım Ağustos anneleri totemimiz tutuyo galibaaa
Gözün aydın canım benim ıns sağlıkla kalp atisinida duyarsnzKızlar iyi akşamlar benim bugün doktor randevum vardı ve keseyi gördük çok şükür Kese gebelik haftamla uyumlu çıktı. 1 hafta 10 gün icinde kalp atışı için gideceğim. Darısı başınıza inşallah.Saglikla gelsin minik yavrular
Çok teşekkür ederim amin inşallah cümlemiz güzel haberler alalımGözün aydın canım benim ıns sağlıkla kalp atisinida duyarsnz
İt nin aloe vera serisi kimyasal içermez hem uygun hemde güzeldir için rahat kullanabilirsin canımKızlar bise danışmak istiyorum, güneş kremi lr nın aloe vera özlü olanı kullanıyordum. Sizce bi zararı olur mu? Ya a başka bi marka mi alayım?