- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Tm canım çok saollDr unuza danisin bence o size gunluk almaniz gereken miktar hakkinda daha guzel cevap verecektir. Sahsi fikrimse yeterli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm canım çok saollDr unuza danisin bence o size gunluk almaniz gereken miktar hakkinda daha guzel cevap verecektir. Sahsi fikrimse yeterli olur
Amin canım İnşâAllahAnladim canim. Allah saglikla kucaklamayi nasip etsin
Aslinda vajinal ultrason cok korkulacak bir sey degil. Dr larin cogu da onemli bir durum yoksa karindan kalp atisini dinlemeyi tercih ediyor. Insaallah hepimiz saglikla duyariz kalp atislarini
Bozuk canm bence tekrar yap istersenKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Hemen bi tane daha yap bu bozuk gibiKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Ay böyle söyleyince cok heyecanlandım:) insallah hayırlısı ile gorelim keseciklerimiziKızlar iyi akşamlar
Önümüzdeki hafta cogumuz keseleri görmüş oluruz sanırım
Testte cok fazla idrar damlatma ve hareket ettirme sabit bir yerde kalsin bir daha yap eger evde varsa simdi bunda ne var ne yok diyemeyecegim tamda t cizgisinin orada bugulanma olmusKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Evet sanırım fazla damlatmışım yarın tekrarlıcam testi canımTestte cok fazla idrar damlatma ve hareket ettirme sabit bir yerde kalsin bir daha yap eger evde varsa simdi bunda ne var ne yok diyemeyecegim tamda t cizgisinin orada bugulanma olmus
Bozuk gibi canım yarın bi kan ver istersenKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Amin İnşâAllah canımKızlar iyi akşamlar
Ins canım yaaa heyecanla bekliyorzKızlar iyi akşamlar
Canım sanırım testi yapıp oynatmışsın idrar içine akıp dağılmış sabah ilk idrar ile yaptıgın testi heyecan ile bekliyoruzKızlar burda ikinci çizgi mi var test mi bozuk hiçbişey anlamadım adete 4-5 gün var
Eki Görüntüle 2143498
Ben oğluma 7 haftalık hamile iken doktorum önermemişti basınç dan sebepAy böyle söyleyince cok heyecanlandım:) insallah hayırlısı ile gorelim keseciklerimizi
Bu arada ben size birsey soracagim uçak yolculuğu yapmak ilk haftalarda risk yaratmaz dimi doktoruma sordum ama git yada gitme demedi
Yükselmeye meyilli tekrarlamakta fayda var canım inşallah hamilesindir.İyi akşamlar kozlar adetime bi hafta kala idrar testi yaptım çok silik çift çizgi çıktı ... bende kan verdim bhcg 3.30 çıktı sağlık ocağındaki eebe bi hafta sonra tekrarlayalım dedi bu ay bulantım ve halsizliğim de var sizce gebe olma ihtimalim var mı bat 9 Mayıs ?
Inşallah canım iğne ile inşallah bebisine kavuşursun.Sağol canım benim benim 2 genim homozigot ama doktorum tedbirli olmak istiyor kimi doktor bu genler tek başına düşük sebebi değil diyor kimi doktorda sebep budur diyor bende anlam veremedim ama doktoruma güveniyorum cleaxsan 04lük verdi canım benimde oğlumda bişey yoktu 3 düşük olunca bu testler yapıldı ve sonuc bu inşallah bu defa hüsrana ugramayız
İnşallah cnm çok sağolYükselmeye meyilli tekrarlamakta fayda var canım inşallah hamilesindir.