Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Canım ilk gebelikten biliyorum, bazen geri bazen ileride söylüyorlardı ama sonunda gerçek tarihi yakalıyordu herkesinki. Takma kafana, her şey yoluna girecek 🙏
Ay canim benim gerçekten bazi seyleri sizlerden duymak beni rahatlatiyor. Yoksa dr.lara kalsak neler neler konusuyorlar...
Insallah yolunda ilerleyecek hersey bende buna sonsuz inanıyorum 🙏🙏

İnşallah dualarımız bir kalplerimiz bir 💚 en stressiz şekilde mıtlulukla geçsin inşallah. Kadınlar kulübü benim için günlük gibi bazen açıp ilk gebeliğime dönüyorum okuyorum geçmişi :)) üç aşağı beş yukarı hep aynı endişeler aynı şeyler sonra doğurdum kavuştum demeler o günleri de göreceğiz inşallah :KK200:
Amiiin insallahh saglikla gecsin hamileligimiz saglikla kavusalim bebeklerimize 🙏🥰 yaa gerçekten oyle ama hep yasadigimiz seyleri unutsak bile burada kaliyor.
Saglikla bebislerimize kavusalim vakti zamani geldiginde inşallah 🙏🌸

Benimde oluyor sol tarafimda genelde. Arada batiyor gibi dikenleniyor gibi falan oluyor. Benim genelde de komple agri oluyor bir anda kasık ağrısı.. bende ondan korkuyorum. Belime falan vuruyor bir anda.

Cok gecmis olsun canim. Dikkat et dinlen bolca. Uzan hersey yolunda gitsin inşallah. Bende hep dua ediyorum vallahi🙏 herseyimiz saglikli olsun. O stresi korkuyu iyi biliyorum ne yazik ki.. dikkat et
Benim belimde ağrıyo bi tek bulantım başlamadı

Benim belimde ağrıyo bi tek bulantım başlamadı
Bulanti herkeste olmuyor canim. Ben mesela kahvalti ederken zor ediyorum agzimda büyüyor ama kusma hic yasamadim. Bide cok acikinca midem karışıyor. Kokulara karşı hassasim. Her koku bana geliyor sanki😅😅

Ya kızlar konuşuldu mu kaçırdım mi bilmiyorum ama akıntı durumlariniz nasil ?

Kızlar 3-4 gündür uzanırken ani bi hareket yaptığımda karnımdaki kas çekiliyo gibi birden ve aşırı bi acı oluyo bunu yaşayan var mı hiç hergün en az 1 kere yaşar oldum

Kızlar 3-4 gündür uzanırken ani bi hareket yaptığımda karnımdaki kas çekiliyo gibi birden ve aşırı bi acı oluyo bunu yaşayan var mı hiç hergün en az 1 kere yaşar oldum
Nefesini bi anlik kesecek kadar oluyor mu ? Benim tam tarif ettigin gibi oluyor. Ve ödüm kopuyor bir anda olunca.
Benm akıntım oluyo baya ya😪
Ya benimde oluyor. Hatta wc gidiyorum bu ne akti simdi diye. Hissedilecek seviyede bir akıntı. Iyi bari yalniz degiliz 🥲

Nefesini bi anlik kesecek kadar oluyor mu ? Benim tam tarif ettigin gibi oluyor. Ve ödüm kopuyor bir anda olunca.

Ya benimde oluyor. Hatta wc gidiyorum bu ne akti simdi diye. Hissedilecek seviyede bir akıntı. Iyi bari yalniz degiliz 🥲
Evet nefesimi kesiyo birden acı oluşuyo korkuyorm da bişi oluyodur diye ya

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta bende oğlumdan sonra yoğun bir bağırsak enfeksiyonu geçirdim ishal bulantı halsizlik ateş vs gibi ve mecbur gece hastaneye gittik. Kadın doğumu olan özel bif hastaneye.gittik acilden. Orda doktor baktı 6+2 haftalıktim keseyi gördük kesenin içinde sol tarafa doğru küçücük bir embriyo vardı ve çok az kalp atışını dinletti ama net duyamadik kalp atışını aslında sorduğumuz sorulara da net cevap alamadık sadece kendi doktorunuza gidin dedi. Ama bebek var dedi. Sonra serum taktilar şükür iyiyim. Sadece depremin olduğu gün inanılmaz stres ve panik yaptım umarım bir şey olmamıştır. Oğlumla arasında 2 yaş olcsk bebeğimin ve her duyan da aaa ne kadar erken aaa napcaksin aaa Allah yardım etsin ne bu acele demelerine artık sinir oluyorum. Hayırlı olsun diyip tebrik eden kimse olmadı. Bakan büyüten biz olacağız kime ne anlamıyorum yani

Benim de oluyor her gün bazen günde iki kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Bazen şeffaf beyaz renkte oluyor bazen de açık sarı. Enfeksiyon mu acaba diye doktora soracağım idrar testi yapar belki.
Aynen benimde oyle hatta dün gebelikte yumurtlama akintisi yasanir mi diye bile arastirdim ona benziyordu ayni. Gercekten baya bende yasiyorum akinti. Bende ufak bi enfeksiyon da cikti ama tahlili yapan hastaneye henüz gidemedim. Orasi yorumlayacakmis oyle dediler.
Ama akinti hep oluyor sanki enfeksiyon olmasa ds

Arkadaşlar merhaba, geçen hafta bende oğlumdan sonra yoğun bir bağırsak enfeksiyonu geçirdim ishal bulantı halsizlik ateş vs gibi ve mecbur gece hastaneye gittik. Kadın doğumu olan özel bif hastaneye.gittik acilden. Orda doktor baktı 6+2 haftalıktim keseyi gördük kesenin içinde sol tarafa doğru küçücük bir embriyo vardı ve çok az kalp atışını dinletti ama net duyamadik kalp atışını aslında sorduğumuz sorulara da net cevap alamadık sadece kendi doktorunuza gidin dedi. Ama bebek var dedi. Sonra serum taktilar şükür iyiyim. Sadece depremin olduğu gün inanılmaz stres ve panik yaptım umarım bir şey olmamıştır. Oğlumla arasında 2 yaş olcsk bebeğimin ve her duyan da aaa ne kadar erken aaa napcaksin aaa Allah yardım etsin ne bu acele demelerine artık sinir oluyorum. Hayırlı olsun diyip tebrik eden kimse olmadı. Bakan büyüten biz olacağız kime ne anlamıyorum yani
Bizim insanimiz saglikla kolaylikla kucagina al demekten aciz.. o yüzden erken haftalarda kimse ile paylasmamak lazim aslinda. Allah evladinizi size bagislasin saglikla gelsin inşallah..
Bende daha once yasadim buna benzer seyler şok olanlar aaaaaa diyip kalip devaminda bir hayirli olsun diyemeyenler... simdi Allahım saglikla nasip etsin insallah evladimzi kucagimiza almayi karnim cikana kadar kimseye demeyi düşünmüyoruz ailelerimiz dışında.

Bulanti herkeste olmuyor canim. Ben mesela kahvalti ederken zor ediyorum agzimda büyüyor ama kusma hic yasamadim. Bide cok acikinca midem karışıyor. Kokulara karşı hassasim. Her koku bana geliyor sanki😅😅

Ya kızlar konuşuldu mu kaçırdım mi bilmiyorum ama akıntı durumlariniz nasil ?
Mide arada bulantı var ama şu koku hassasiyeti hayatımı maf etti akıntı bendede var galiba renk ve koku enfeksiyon belirti si veriyor
Canım o agrı bende günde 5 6 kez olur keskin bir agrı bıçak saplanır gibi onlar büyüyen rahim bagları sadece uzun süren bir sancı kanama tehlike ki

Mide arada bulantı var ama şu koku hassasiyeti hayatımı maf etti akıntı bendede var galiba renk ve koku enfeksiyon belirti si veriyor

Canım o agrı bende günde 5 6 kez olur keskin bir agrı bıçak saplanır gibi onlar büyüyen rahim bagları sadece uzun süren bir sancı kanama tehlike ki
Hersey kokuyor gercekten. Mide bulantisi bende de karışıyor gibi oluyor ama kusma olmadi simdiye kadar. Benim akinti beyaz renk bazen hafif sarı gibi ama kokusuz. Bide krem gibi yogun oluyor bazen, bazende yumurtlama akintisi gibi. Umarim olumsuz birseyler yoktur

Back
X