Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Bize de haber ver canım. Farklı bir doktor görüşü duymuş oluruz ☺️
Ben iki doktorumu da aradım ya ama şöyle oldu. Eskisi kadındı daha rahat sorarım dedim. O muhtemelen ilişkiden kaynaklı, problem olacak bir durum yok, tedbiren sonraki kontrole kadar ilişki yasak olsun dedi. Sonra dedim ki yanlış doktoru aradım dün kontrolüne gittiğimi arasaydım sonuçta usgde gördü. O doktor da yorulduğun için olmuştur dinlen, sıkıntılı bir durum olsa görürdük dedi. Hatta canım ne olacak o kadarcık lekeden rahat ol falan dedi utandım😆 ilişkiden sonra oldu bırakalım mı dedim bir iki hafta ara verin dedi.

Benim kimseyi geride bırakamayış, ne zamana kadar iki dr devam edeceğim acaba.

Ya benim de aklıma şey takıldı ilk kez kalp atışını duymaya gittiğimizde 8+3 iken doktor kalp atışını dinletti sonra ben kafamı kaldırınca yat dedi tekrar dinletti baya dinletti. Eşim duyamayınca tekrar dinletti. Şimdi düşününce bebeğe bir şey olmamıştır değil mi. Isı falan demişler korktum 🥺
Hayır bişey olmaz 8 haftalık olmuş zaten :)
Ay kızlar çok komik bi şey olmuştu bende. İlk kalp atışını duyduğumda heyecandan ya da doktor espri mi yapmıştı ne ben kahkaha attım sonra kendi sesimi usgde duydum kalp atışıyla beraber çok korkunçtu😂. Sonra doktor tekrar duyalım dedi bu kez denk gelmedi kalp atışına. Ama zorlamadı çok küçük diye. Sonra ben bir dahaki kontrole kadar çocuğum kahkahamdan korktuysa ya bi şey olduysa diye içim içimi yedi ama kimseye de söyleyemiyorum buraya falan yazamadım🤣 Ama eşim o kahkahamla dalga geçiyor falan hep. Neyse bir dahaki kontrolde doktor o esnada konuşuyor ben şey konuşabilir miyim acaba dedim. Niye dedi tabii konuş. Geçen böyle oldu ya korktum ben dedim. Yok şimdi o kadar küçük değil bir şey olmaz dedi rahatladım🥲😂

Kızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım var🤣🤣 normalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından😞 bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen🤣

Ay kızlar çok komik bi şey olmuştu bende. İlk kalp atışını duyduğumda heyecandan ya da doktor espri mi yapmıştı ne ben kahkaha attım sonra kendi sesimi usgde duydum kalp atışıyla beraber çok korkunçtu😂. Sonra doktor tekrar duyalım dedi bu kez denk gelmedi kalp atışına. Ama zorlamadı çok küçük diye. Sonra ben bir dahaki kontrole kadar çocuğum kahkahamdan korktuysa ya bi şey olduysa diye içim içimi yedi ama kimseye de söyleyemiyorum buraya falan yazamadım🤣 Ama eşim o kahkahamla dalga geçiyor falan hep. Neyse bir dahaki kontrolde doktor o esnada konuşuyor ben şey konuşabilir miyim acaba dedim. Niye dedi tabii konuş. Geçen böyle oldu ya korktum ben dedim. Yok şimdi o kadar küçük değil bir şey olmaz dedi rahatladım🥲😂
Nasıl kız kendi sesin usg den nasıl geldi

Kızlar günler hatta haftalar sonra eşimle temizliğe giriştik sabah beri temizlik yapıyoruz artık ev yaşanamayacak seviyeye gelince dhdhsh herkesin evi mis çiçekk mi ya bu ara öyle olmadığını söyleyin lütfen çok ihtiyacım var🤣🤣 normalde sürekli temiz tutarım mis gibidir evim ama artık elim kolum kalkmıyor, prenseslik dönemine de geçemedik bi türlü mide bulantılarından😞 bi kadın yardımcı mı tutsam napsam eve yanlışlıkla misafir gelecek diye ödüm kopuyor bazen🤣
Aslaaaaa evim çiçek falan değil anca derle topla işlerini yapabiliyoruz onu da nadirennnn😂😂😂

Şuan sana çok özendim, benim evim öyle bir duruma geldi ki girişmeye korkuyorum. Asgari şeyleri yaptım sadece. Dün biraz bir şeyler yapmaya kalkınca hemen ağrım oldu, kanama geçmişim de olunca cesaretim yok fazlasına.
3-4 haftada bir gelen bir yardımcım vardı, o da bayramda memleketine gitti. Yollarını gözlüyorum valla, gelsin de koltuk moltuk her şeyi sildireceğim evimden tiksiniyorum 🥲🥲🥲

Bu hafta doktorum burun ve ense kalınlığı icin detaylı kontrol edip öyle yönlendirme yapacağını söyledi. Hatta bu hafta da gittik ölçülmesi için pozisyondan ötürü burun kemiğini göremedik salı gününe tekrar çağırdı. Fetal dna diyati da 425dolarmis. Bakalım artık ne yapicaz.
Bende perinatoloji doktorumla görüştüm aynı şekilde önce detaylı ultrason önerdi sonra duruma göre Fetal DNA önerdi. 13. Hafta mı ultrason için uygun ?

Şuan sana çok özendim, benim evim öyle bir duruma geldi ki girişmeye korkuyorum. Asgari şeyleri yaptım sadece. Dün biraz bir şeyler yapmaya kalkınca hemen ağrım oldu, kanama geçmişim de olunca cesaretim yok fazlasına.
3-4 haftada bir gelen bir yardımcım vardı, o da bayramda memleketine gitti. Yollarını gözlüyorum valla, gelsin de koltuk moltuk her şeyi sildireceğim evimden tiksiniyorum 🥲🥲🥲
Valla çok iyi anlıyorum seni inan hem mide bulantım ayrı hemde bel ağrım ayrı elim kolum kalkmıyor kendime yetebilecek kadar yaşıyorum evde. Biraz iş yapınca da akıntı geliyor hemen ay diyorum ben mi çok nazlıyım🤣 eşimle ya Allah bismillah diyip bi giriştik bakalım bi süre bizi idare eder, şimdi yayıldım yatıyorum ağrıdan ay ne zor hamilelik🫢

Kızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?

Kızlar az önce bir şey fark ettim. Doktor dün muayene ettikten sonra dosyama SAT’a göre 9+3 USG’ye göre 9+1 yazmış. Bebek 2 gün geriden geliyor yani. Sağlıklı dedi ama burada hep bebek önden gidiyor mesajları okudum genelde. Tedirgin oldum biraz. Yavaş mı büyüyor acaba?
Canım bebeğin 3 gün 4 gün neyse önden gitmesi ne kadar normalse geriden gelmesi de normal. Arada çok uç durumlar yoksa normal kabul edilir zaten doktorun da gayet sağlıklı demiş. Her bebeğin gelişimi aynı hızda bir olmaz mesela 2 3 hafta sonra bakmışsın gününü yakalar yada geçedebilir. Çok bir fark yok zaten 2 gün sadece gaaayet normal hiç endişelenme ☺️

Canım benimde dün 9+1 di aynıyız :))
Endişe etme bazen geride kalıyor bazen öne geçiyor. Rahat tut içini :)))

yok canim 2 gunden bisey olmaz😀 1 haftaya bile normal bakiyorlar. icin rahat olsun benimde oyleydi 7hafta 5 gunde gitdiyimde sonra 12 haftada duzeldi haftasina uyumlu oldu senin ki de zamanla haftasini yakalayacakdir 2 gun geride olsa bisey olmaz. olsa doktor soylerdi

Canım ben de dün akşam seni merak ettim hiç sesin soluğun cıkmadı
Valla biraz devrederim canım şükür bebeğim iyi lekem de kesildi paniği de azaltmaya çalışıyoruz işte olduğu kadar

kızlar bugün kontrolüm vardı ikili test yapıldı ense kalınlığı 1.2 çıktı burun kemiğide görüldü çok şükür ve oğlum oluyor💙🤭🤍
Puxhu Puxhu
Ayy canım tebrik ediyorum sağlıkla gelsin oğluşun 🧿🧿

Canım çok normal önden yada geriden gelebilir 2-3 günün lafı olmaz 😀 endişelenme

Back
X