2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kolay gelsin canimm:))
Sağlık ocağında ebe mi var :olamaz: Sağlık ocağına gebeliği bildirmek gibi birşey duydum ama benim hiç bilgim yok bilen bilgilendirirse seviniriz:anneadayı::KK200::nazar:
Bende bugün gidicem tahlillerime betaya bakarken baktı ama vardır belki ekleyeceği ilaç vericek ilk kontrolümü felan yapar boy kilo vs yarında tekrar betaya bakar

Günaydın kızlar:KK200:
Bugün beklenen adet günümdü iki gun once beta 30 idi bugun cok şükür 112 olmus biraz daha rahatladim cok şükür..
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım tup bebek sonucu bu ay Rabbim dogal yollarla nasip etti inşallah devamida gelir:halay:
Ay ne güzel bide ben rahatlasam yükseldiğini görüp maşallah canım inşallah darısı başıma

Kızlar ben daha kadın doğuma gitmedim hiç beta yi takip ediyorum aile hekimliğinde o kadar. Folik asit kullanıyorum dr başka ilaçlar verdi mi size

Kızlar ben daha kadın doğuma gitmedim hiç beta yi takip ediyorum aile hekimliğinde o kadar. Folik asit kullanıyorum dr başka ilaçlar verdi mi size
Bende iki defa beta baktırdım bugün doktora gideceğim folik asitten başka birşey kullanmıyorum bakalım 4te randevum var eğer farklı birşey verir işe yazarım sizlere

Kizlar gebelikte telefon ve bilgisayar kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Malum ilk haftalar organ gelisimi icin kritik donemler. Ben isim geregi surekli pc basindayinm tel de sık sık elimde. Bu yuzden tedirgin oluyorum ama elimden de bit sey gelmiyor :/

C
Kizlar gebelikte telefon ve bilgisayar kullanimi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Malum ilk haftalar organ gelisimi icin kritik donemler. Ben isim geregi surekli pc basindayinm tel de sık sık elimde. Bu yuzden tedirgin oluyorum ama elimden de bit sey gelmiyor :/
Canım ben evdeyim ona rağmen tefon sürekli elimde. Bende merak ediyorum zararı olur mu diye

Kolay gelsin canimm:))
Sağlık ocağında ebe mi var :olamaz: Sağlık ocağına gebeliği bildirmek gibi birşey duydum ama benim hiç bilgim yok bilen bilgilendirirse seviniriz:anneadayı::KK200::nazar:
Sağlık ocağında görevli hemşire ama ebelik mezunu :) sekizinci haftaya kadar bağlı olduğunuz sağlık ocağına bildirmek gerekiyo diye biliyorum onlar aşıları falan takip ediyorlar kayıt tutuyorlar

Bugün sağ kasığımda batma başladı aslında sürekli ayakta çocuklarla uğraşılan bir işim olduğu için kendimi dinleme fırsatım olmuyor psikolojik mi acaba desem. Birdenbire bıçak saplanıp çıkıyor gibi oluyor. Akıntım yok henüz. Bat a 9 gün var. Böyle beklemek çok sıkıcı. Başka göze batan bir belirtim yok ya da daha erken bilmiyorum. Göğüslerimle ilgili bir belirti de yok mesela

Bende bunu merak ediyordum sabah baktım da bilinen bir zararı yokmuş, okul döneminde cocuklard7î
Sağlık ocağında görevli hemşire ama ebelik mezunu :) sekizinci haftaya kadar bağlı olduğunuz sağlık ocağına bildirmek gerekiyo diye biliyorum onlar aşıları falan takip ediyorlar kayıt tutuyorlar
:) Tamamdır canım teşekkürler :)

Kızlar ya bende çok hazımsızlık şişkinlik var böyle çok aşırı yemişim gibi midem bi tuhaf. Sizlerde de var mı böyle şikayetler? 4+2 deyim bugün

Kızlar ya bende çok hazımsızlık şişkinlik var böyle çok aşırı yemişim gibi midem bi tuhaf. Sizlerde de var mı böyle şikayetler? 4+2 deyim bugün
Bende de tokluk hissi var canım, isteğim kapandı eskiden surekli atistirirdim ağzım boş durmazdi, birde hazmedemiyorum gibi yediklerimi de

X