- 5 Mart 2016
- 1.063
- 1.281
- 30
Amin insaalah 23 ümde 2 çocuk sahibi olmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun amin inşallah canimBu ikinci gebeliğiniz mi mâşâAllah amin ne zor bi süreçmiş bu ilk üç ay stresle geçeceğe benziyor Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Bende bugün birde mide yanması basladi ilk kez yaşadım bunu ama sağ kasigim feci agriyorBende ilk gebeligimdeki belirtileri yaşıyorum bel ağrısı çok fazla...
MâşâAllah canımAmin insaalah 23 ümde 2 çocuk sahibi olmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun amin inşallah canim
deli hamsii gülmekten öldürdün beni :) çok hoş adın bayıldımmDeğişik bi isim di mi :))
Canım ilk değerin kaçtı?Kızlar dün siddetli mide bulantısı yüzünden acile gittim 2 gün hiç bişey yiyememistim bhcg bakildi sadece 12.98 çıktı acildeki dooktobu değere bu durum normal değil dedi normalde bat 27 Nisan. Bence de çok düşük bu değer. Cumartesi tekrarliycam ama size de sormak istedim, duydunuz gördünüz mü böyle bişey olabilir mi
İnşallah canım birde benim kızım var dr kucaklama dedi nasıl olacak bilmiyorumBenimde karnıma ağrı giriyor ara ara ama normalmiş İnşâAllah bi sıkıntı olmaz
Kızım da hiç belirti yoktu. Bu ağrılar değişik geldiBenim sağ kasigim ağrıyor canım oğluma hamileykende aynı ağrı vardı sağ tarafımda
Her gebelik farklı oluyormuş cnm ben oglumdayken sirt karın kasik agrisi göğüs hassasiyeti sivilceler şimdikinde ise bugun kasik ağrısı ve mide yanmasi basladiKızım da hiç belirti yoktu. Bu ağrılar değişik geldi
kızınız kaç yaşında Allah bağışlasın evet çocuk yani anneye muhtaç Rabbim korusun bişey olmaz İnşâAllahİnşallah canım birde benim kızım var dr kucaklama dedi nasıl olacak bilmiyorum
Açıkçası hiç gitmedim henuz doktoruma cumartesi için almıştım randevumu ilk o zman gidecektim, hamile olduğumu evde yapılan testle öğrenmiştimCanım ilk değerin kaçtı?
Kadın doğum doktoruna danışman gerek.
deli hamsii gülmekten öldürdün beni :) çok hoş adın bayıldımm
ben de beklemedeyim senin gibi tatlım :) bat 5 mayis test yapıp canımı sıkmak istemiyorum Allah im yüzümüze baksın dualarımız kabul olsun insallahBen de burada olmayı çok istiyorum bat 12 Mayıs beklemek o kadar zor geliyor ki... şimdilik sizleri uzaktan takip ediyorum hamile olan arkadaşlar sağlıkla kavuşurlar inşallah bebişlerine. Ben de inşallah hayırlıysa ocak annesi olayım
Sağol hepimizinkinikızınız kaç yaşında Allah bağışlasın evet çocuk yani anneye muhtaç Rabbim korusun bişey olmaz İnşâAllah
Anladım canım hayırlısı olsun istersen değeri doktoruna söyle rakamsal olarak sağlıklı yorumun yapacaktırAçıkçası hiç gitmedim henuz doktoruma cumartesi için almıştım randevumu ilk o zman gidecektim, hamile olduğumu evde yapılan testle öğrenmiştim
Ya tam bir aylık bile değil ama ben çoğu kişiye söyledim bile en yakınım anneme, kaynanama, halama , teyzelerime ve iki arkadaşımaKızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Kizzzz kimse kalmamiski annelerde babalara söylese tamamdirYa tam bir aylık bile değil ama ben çoğu kişiye söyledim bile en yakınım anneme, kaynanama, halama , teyzelerime ve iki arkadaşımaBilmeyen bir babamlar, eltim gorumcem ve bazı arkadaşlarım kaldı herhalde Akrabalara zaten demem hem çok gorusmuyoz da Ben bu gidişle bayram da harçlık bile toplarim ilk göz ağrım bebişime
İlk gebeliğimde annem dahil 10.haftada söyledim:)Kızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Günaydın canımKızlar günaydın sağlıklı günler