2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu ikinci gebeliğiniz mi mâşâAllah amin ne zor bi süreçmiş bu ilk üç ay stresle geçeceğe benziyor Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
Amin insaalah 23 ümde 2 çocuk sahibi olmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun amin inşallah canim

Kızlar dün siddetli mide bulantısı yüzünden acile gittim 2 gün hiç bişey yiyememistim bhcg bakildi sadece 12.98 çıktı acildeki dooktobu değere bu durum normal değil dedi normalde bat 27 Nisan. Bence de çok düşük bu değer. Cumartesi tekrarliycam ama size de sormak istedim, duydunuz gördünüz mü böyle bişey olabilir mi

Canım ilk değerin kaçtı?
Kadın doğum doktoruna danışman gerek.

ben de beklemedeyim senin gibi tatlım :) bat 5 mayis test yapıp canımı sıkmak istemiyorum Allah im yüzümüze baksın dualarımız kabul olsun insallah

Açıkçası hiç gitmedim henuz doktoruma cumartesi için almıştım randevumu ilk o zman gidecektim, hamile olduğumu evde yapılan testle öğrenmiştim
Anladım canım hayırlısı olsun istersen değeri doktoruna söyle rakamsal olarak sağlıklı yorumun yapacaktır

Kızlar bebisin geleceğini ailenize ve çevrenize ne zaman söylemeyi dusunuyorsunuz:)
Ya tam bir aylık bile değil ama ben çoğu kişiye söyledim bile en yakınım anneme, kaynanama, halama , teyzelerime ve iki arkadaşıma Bilmeyen bir babamlar, eltim gorumcem ve bazı arkadaşlarım kaldı herhalde Akrabalara zaten demem hem çok gorusmuyoz da Ben bu gidişle bayram da harçlık bile toplarim ilk göz ağrım bebişime

Kizzzz kimse kalmamiski annelerde babalara söylese tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…