- 4 Temmuz 2014
- 1.790
- 1.428
Çok iyi beklemişsin canimm bakalım ben ne kadar bekleyebilecemİlk gebeliğimde annem dahil 10.haftada söyledim:)
Şimdi de kendimi iyi hissedip saklayabilirsem 12.haftada söyleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi beklemişsin canimm bakalım ben ne kadar bekleyebilecemİlk gebeliğimde annem dahil 10.haftada söyledim:)
Şimdi de kendimi iyi hissedip saklayabilirsem 12.haftada söyleyeceğim
Günaydın kızlarGünaydın canım
Bilemedim ki bu işlerin yabancisiyim Birde dört senedir bekliyorlar sevinsinler istedim hadi hayırlısıKizzzz kimse kalmamiski annelerde babalara söylese tamamdir
Kizlarrr gunaydiiiinnnnnnnn
Günaydın kızlar
Günaydın canım benim sadece eşim biliyor kimseye söylemedim ve sabredebilirsem 3.aYa kadarda söylemeyi düşünmüyorumGünaydın herkese
Ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum dün orda bi ebe var samimi olduğum ona söyledim yarın sabah aç karına gel bütün tahlillerine bakalım dedi. Sonuçlar pazartesi çıkarmış ama acelem yok zaten
Bu arada ben de kimseye söylemedim iş yerindeki yakın iki arkadaşım dışında. Düşükle sonlanan hamileliğimi de hiç kimseye söylememiştim kürtaj olduğumu bile bilmiyo annemler falan
Ama bu sefer keseyi görünce söylemek istiyorum bakalım kısmet..
Bizde de vaziyet aynı bakalım ne zaman söyleyecez:)Bilemedim ki bu işlerin yabancisiyim Birde dört senedir bekliyorlar sevinsinler istedim hadi hayırlısı
Aynen canım kese falan görüldükten sonra soyleGünaydın herkese
Ben şimdi sağlık ocağına gidiyorum dün orda bi ebe var samimi olduğum ona söyledim yarın sabah aç karına gel bütün tahlillerine bakalım dedi. Sonuçlar pazartesi çıkarmış ama acelem yok zaten
Bu arada ben de kimseye söylemedim iş yerindeki yakın iki arkadaşım dışında. Düşükle sonlanan hamileliğimi de hiç kimseye söylememiştim kürtaj olduğumu bile bilmiyo annemler falan
Gece bulantidan mahvoldum yaa aciktigimdan mi ya da hamilelikten mu anlamadm gecenin üçünde insan acikmaz herhalde:)Günaydın herkese.. gününüz güzel geçsin
Hadi gözün aydın balım darısı keseye ve kalp atisinaGünaydın kızlar
Bugün beklenen adet günümdü iki gun once beta 30 idi bugun cok şükür 112 olmus biraz daha rahatladim cok şükür..
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım tup bebek sonucu bu ay Rabbim dogal yollarla nasip etti inşallah devamida gelir
Günaydın sanırım sizinle Sat'ımız aynı.Insallah dogru sekilde cevaplayabildim forumda ve Kadinlar Klubunde yeniyim dun uye oldum daKizlarrr gunaydiiiinnnnnnnn
Gece bulantidan mahvoldum yaa aciktigimdan mi ya da hamilelikten mu anlamadm gecenin üçünde insan acikmaz herhalde:)
Çok şükür canım inşallah gelir sağlıkla bebiko :)Günaydın kızlar
Bugün beklenen adet günümdü iki gun once beta 30 idi bugun cok şükür 112 olmus biraz daha rahatladim cok şükür..
Geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım tup bebek sonucu bu ay Rabbim dogal yollarla nasip etti inşallah devamida gelir
Günaydın benim de adetten 2 gün once 30 çıkmıştı Beta hcg.Saglikla aliriz kucagimiza inşallahGünaydın kızlar
Kolay gelsin canimm:))Günaydın herkese