Hayırlı olsunnnn sağlıkla gelsin bebikKızlarrr barkod la sonucuma bakayım dedim cikmiss 33 çıkmış adete daha 3 gün var
İnşallah inşallah bebiklere bal gunlerımız gelsin hemen :)) Bakalım esim doktordan da duysun istiyorum hamileliği hala şokta çünkü :) Bana kalsa iki hafta daha beklerim şuan üçüncü haftada henüz , inşallah sağlıkla gelir bebiklerimiz herkesin hayatinda yeni güzel sayfalar başlangıçlar olsun :)5.hafta ideal aslında ama bence tedbirli ol kan testi yaptır iki günde bir değer ikiye katlıyormu diye en azından kimyasal veya dış gebelik şüphesinden kurtulursun hayırlı olsun bu arada allah tamamına erdirsin
Canım kansızlık var ferritin demir deposudur.Buda sonuçlarım biseyler düşük gibi yarın doktor söyler heralde
Bitisik ya başta ayırt edemedim ama tarz olmusDeğişik bi isim di mi :))
Hayırlı olsun canım seninde inşallah sağlıklı sıhatlı gebelik geçiririz hepberaberHayırlı olsunnnn sağlıkla gelsin bebikbenim de bugün 4 gün kaldı Bata, dün 26 ydi Beta Hcg :)))
Ay canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için vardı diğer testlerde kesmek zorunda kaldım yüksek geldi yükleyemedimCanım kansızlık var ferritin demir deposudur.
Üre kreatinin böbrek ile ilgili testler biraz eksik.
Vitamin b12 eksik çıkmış.
Tsh değeri aralıkta olsa da gebelik için yüksek muhtemelen ilaç kullanacaksın:)
Sağlıklı günler dilerim
Bitisik ya başta ayırt edemedim ama tarz olmusbi manası var mi
Demir depoların azalmış. Bende yarın gidip sağlık ocağında ölçtürcemBuda sonuçlarım biseyler düşük gibi yarın doktor söyler heralde
Evet öyleymiş hap verir heralde artıkDemir depoların azalmış. Bende yarın gidip sağlık ocağında ölçtürcem
Evet canım verir benimde senelerdir hep düşük en son doktorum yediklerine dikkat et sağlıklı beslen dedi ama hamilelik olunca kan değerleri daha önem taşıyorEvet öyleymiş hap verir heralde artık
Evet benimde öyle malesef o yüzden ilk hamileligimde çok halsizlestim şimdiden bunda bile halsiz hissediyorum bekarkende vardı sağlık beslenmiyodum şimdide çok yediğim söylenemez inşallah Rabbim korusun bebeklerimiziEvet canım verir benimde senelerdir hep düşük en son doktorum yediklerine dikkat et sağlıklı beslen dedi ama hamilelik olunca kan değerleri daha önem taşıyor
Canım sat nedir?Heyoooooo ben de geldim. Geçen sene bu zamanlar kimyasal gebeliği tecrübe ettim. 11 nisanda rahim filmi cektirdim, şükürler olsun ki ilk ayında bebeğim bizi seçti. İnşallah ben de 9 ocakta tadacagim anneliği... bu gün beta HCG değerim 2236 çıktı. Pazartesi de keseyi görmeye gideceğiz. Rabbim hepimize meleklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
Bu ikinci gebeliğiniz mi mâşâAllah amin ne zor bi süreçmiş bu ilk üç ay stresle geçeceğe benziyor Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklaEvet benimde öyle malesef o yüzden ilk hamileligimde çok halsizlestim şimdiden bunda bile halsiz hissediyorum bekarkende vardı sağlık beslenmiyodum şimdide çok yediğim söylenemez inşallah Rabbim korusun bebeklerimizi
Benimde karnıma ağrı giriyor ara ara ama normalmiş İnşâAllah bi sıkıntı olmazİlk çocuğumda hiç belirtim yoktu şimdi kasık ve karın ağrısı var. Doktoruma sordum tek taraflı ağrırsa sıkıntı dedi. Gene de tedirgin oluyor insan
Sizler de ağrı var mı
Benim sağ kasigim ağrıyor canım oğluma hamileykende aynı ağrı vardı sağ tarafımdaİlk çocuğumda hiç belirtim yoktu şimdi kasık ve karın ağrısı var. Doktoruma sordum tek taraflı ağrırsa sıkıntı dedi. Gene de tedirgin oluyor insan
Sizler de ağrı var mı
:)Yok bi manası :) isyankar ruhumu yansıtıyor sadece :))
Benim sağ kasigim ağrıyor canım oğluma hamileykende aynı ağrı vardı sağ tarafımda