- 15 Eylül 2012
- 8.271
- 6.777
674 en son değerim yarın tekrar vercem sizin ki kaçtıKaçtı beta canım
Benim pazartesi 419 du canm cuma tekrar aile hekimliğinde baktırcam sonra duruma göre dr a gidecem674 en son değerim yarın tekrar vercem sizin ki kaçtı
Hayırlı güzel sonuçlar alırız İnşâAllahBenim pazartesi 419 du canm cuma tekrar aile hekimliğinde baktırcam sonra duruma göre dr a gidecem
Amin canım en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsinYaaa çok güzel haberler okurken heyecanlandım ne güzel yeni yeni hamişler var:))) Sağlıkla kucağınıza alın hepiniz inşallah tez vakitte bize de nasip etsin Allah
Amin canım dua edin bize hamilelerin duası kabul olurmuşAmin canım en kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsinVe bütün isteyenlere...
Canım ben de çok dua ediyorum inşallah Allah hayırlısını versin gönlüne göre versin 2018 Ağustos anneleri totemimiz tutsun sen de burda bizimle ol inşallahAmin canım dua edin bize hamilelerin duası kabul olurmuş
Sağol canim amin inşallah sağlıklı hayırlı gebelikler yaşarız.Canim ben de ilk bebegini 12 haftaliklen kaybetmiş biri olarak seni cok.iyi anliyorum. Kilo fazlam da var, ailede preeklampsi oykusu var. Endiselerim var haliyle ancak hamilelik haberini aldigimdan beri ağırlıklı olarak hissettigim sey umut ve mutluluk. Allahin izniyle her seyin iyi.olacagina inaniyorum. Senin icin de en iyisi olsun insallah.
Kuzucuğum yasamayan bilemiyor inşallahda bilmezler hersey güzel olacak atkadasım sende sağlıkla kucagına alacaksın bebeğini
Sağol canim amin inşallah güzell sağlıklı gebelikler yasayalım hep birlikte. Gerçi benim kasık ağrılarım var adet olucakmisim gibi ama ocak annesi olanları şimdiden tebrik ediyorum ocak annesi olmak güzel benim oğlum ocak doğumlu 6 yaşında ordan biliyorum. Gene ocak annesi olmak isterdim.Kuzucuğum yasamayan bilemiyor inşallahda bilmezler hersey güzel olacak atkadasım sende sağlıkla kucagına alacaksın bebeğini
Inş canimHayırlı güzel sonuçlar alırız İnşâAllah
Her zaman canım bizde dualarla bu günleri görebildik Rabbim çok büyük hayırlı zamanı bekliyor İnşâAllah en kısa zamanda nasip eder ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızAmin canım dua edin bize hamilelerin duası kabul olurmuş
Amin kuzuum inşallahCanım ben de çok dua ediyorum inşallah Allah hayırlısını versin gönlüne göre versin 2018 Ağustos anneleri totemimiz tutsun sen de burda bizimle ol inşallah
Gözün aydın canım benim:)Kızlarrr barkod la sonucuma bakayım dedim cikmiss 33 çıkmış adete daha 3 gün var
Kızlarrr barkod la sonucuma bakayım dedim cikmiss 33 çıkmış adete daha 3 gün var
Canım bende senin ismi anlamlandırmaya çalışıyorum neyseki buldum:))Hayirli olsun gözün aydın :)
Canım bende senin ismi anlamlandırmaya çalışıyorum neyseki buldum:))