Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
Benim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya
Kaç haftalik sizin kese gördünüz mü bende de hiç belirti yok endişe ediyorum bazen yanlış giden bişey mi var diye 😊

Benim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya
Ayy çok güzel maşallah 🥰 inşallah böyle devam eder

Kese göründü çok şükür 🥰

Gorebildim evet ama kadın doğum acili olduğu için hiç ilgilenmedi santimine falan bakmadı randevu alıp gelmen lazım dedi rica minnet zorla açtırdım ultrasonu 😂
Ayy çok sevindimm 🥰 inşallah darısı birlikte kalp atışlarını duymaya 🥰

Merhaba arkadaşlar 🌸
Sat 3 Mart.
Ben de tüp bebek ile gebe olduğumu öğrendim.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
6 Nisan 4177 beta hCG değerlerimi öğrendim.
Haftaya kese için kontrole gideceğiz.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Tebrik ederim çok sevindim 🥰 ben de tüp bebek sonucu pozitif alanlardanım. Değerleriniz çok güzel ilerlemiş. Tek embriyo mu çift embriyo muydu sizin ki ?

Merhaba arkadaşlar 🌸
Sat 3 Mart.
Ben de tüp bebek ile gebe olduğumu öğrendim.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
6 Nisan 4177 beta hCG değerlerimi öğrendim.
Haftaya kese için kontrole gideceğiz.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
İkiz mi acaba maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de sat 3 mart

Merhabalar çok geçmiş olsun. Dün ben de aynısını yaşadım acele bir şekilde doktora gittim. Kendini çok yorma dedi. Keseyi gördük çok şükür. Hatta ikiz olduğunu öğrendim 🥰 yerleşme kanaması olabilir dedi. Yoğun bir kanama yaşamadıktan sonra ara sıra bu şekilde lekelenmeler normal dedi. Bu arada ben progestan ve Estrofem tablet de kullanıyorum

ikiz olduğuna dair önceden bir belirti var mıydı beta değeri nasıl arttı sizde

Merhabalar sat 11 Mart bat 5 Nisan bugün test yaptım hafif silik çizgi çıktı inşallah vardır 😁 benimle aynı olan var mı

Back
X