Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalik sizin kese gördünüz mü bende de hiç belirti yok endişe ediyorum bazen yanlış giden bişey mi var diyeBenim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya
Benim 5+4 civarında geçen hafta keseyi gördük :)Kaç haftalik sizin kese gördünüz mü bende de hiç belirti yok endişe ediyorum bazen yanlış giden bişey mi var diye![]()
Bugün benimde 5+4 gidicem birazdan bakalım inşallah görünürBenim 5+4 civarında geçen hafta keseyi gördük :)
Ayy çok güzel maşallahBenim hiçbir belirtim yok şu an çok rahat geçiyor :) inşallah böyle devam eder sadece arada karın ağrısı oluyo özellikle bebek oluşurken çok oluyordu şu an geçti baya
Görünür muhtemelen rahat olunBugün benimde 5+4 gidicem birazdan bakalım inşallah görünür
Ay insallahhhGörünür muhtemelen rahat olun![]()
Gorebildinmi keseyi? inşAllah görebilmissindir.Ay insallahhh![]()
Rabbim hayırlı eylesinMerhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
Ben de tüp bebek ile gebe olduğumu öğrendim.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
6 Nisan 4177 beta hCG değerlerimi öğrendim.
Haftaya kese için kontrole gideceğiz.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah![]()
Kese göründü çok şükürGörünür muhtemelen rahat olun![]()
Gorebildim evet ama kadın doğum acili olduğu için hiç ilgilenmedi santimine falan bakmadı randevu alıp gelmen lazım dedi rica minnet zorla açtırdım ultrasonuGorebildinmi keseyi? inşAllah görebilmissindir.
Ayy çok sevindimmKese göründü çok şükür
Gorebildim evet ama kadın doğum acili olduğu için hiç ilgilenmedi santimine falan bakmadı randevu alıp gelmen lazım dedi rica minnet zorla açtırdım ultrasonu![]()
Tebrik ederim çok sevindimMerhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
İkiz mi acaba maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de sat 3 martMerhaba arkadaşlar
Sat 3 Mart.
2 Nisan 458
4 Nisan 1293
Ne zaman sizin randevunuz ben tam 7. haftaya aldımAyy çok sevindimminşallah darısı birlikte kalp atışlarını duymaya
![]()
6+5 e denk geliyor benim de randevumNe zaman sizin randevunuz ben tam 7. haftaya aldım![]()
İnşallah sizin için en güzel zamanda alırsınız hamilelik haberiniziBen az önce regl oldumhepinize hayırlı hamilelikler geçirmenizi dilerim. Rabbim güzel hayırlı günlerini göstersin evlatlarınızın.
Merhabalar çok geçmiş olsun. Dün ben de aynısını yaşadım acele bir şekilde doktora gittim. Kendini çok yorma dedi. Keseyi gördük çok şükür. Hatta ikiz olduğunu öğrendimyerleşme kanaması olabilir dedi. Yoğun bir kanama yaşamadıktan sonra ara sıra bu şekilde lekelenmeler normal dedi. Bu arada ben progestan ve Estrofem tablet de kullanıyorum