Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    3
IMG-20250406-WA0005.webp

Merhabalar sat 11 Mart bat 5 Nisan bugün test yaptım hafif silik çizgi çıktı inşallah vardır 😁 benimle aynı olan var mı
Merhaba benim de bata 6 gün kala çok silik çıktı. Bata 3 gün kala ise direk net çıktı. Kan da bata 1 gün varken 130 çıktı. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Merhaba benim de bata 6 gün kala çok silik çıktı. Bata 3 gün kala ise direk net çıktı. Kan da bata 1 gün varken 130 çıktı. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Ayy ne güzel sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah 🥰 biz bir senedir istiyorduk çatlatma iğnesi denedik kaç kere olmadı doktor tüp bebekten başka olmaz dedi bende hiç tedavisiz deneyeceğim dedim inşallah güzel haberi alırım

Beta değerim 3 katı artmıştı benim 2 günde. Başka da bir belirtim yoktu hiç 🥰 sizin de mi ikiz ?

bizi bayramdan sonra keseyi görmek için çağırmıştı yarın gideceğiz . Benim de beta testlerim 3 kat artıyordu önce 16 sonra 58 sonra 305 oldu en son bir daha vermedim kan. 2 kattan fazla artınca acaba ikiz mi diye düşündüm 😊

bizi bayramdan sonra keseyi görmek için çağırmıştı yarın gideceğiz . Benim de beta testlerim 3 kat artıyordu önce 16 sonra 58 sonra 305 oldu en son bir daha vermedim kan. 2 kattan fazla artınca acaba ikiz mi diye düşündüm 😊
Değer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum 🥰 benimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik 🥰

Değer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum 🥰 benimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik 🥰
Ben adetimden 2 gün önce 1600 betayla öğrendim 48 saat olmadan 3940 olmustu. Hala ikinci kese sürpriz çıkar mı diye şüpheleniyorum 😅🫢

164 ten 3 gün sonra Bugün değerim 349 çıktı. 6 nisanda lekelenmem de var. Dış gebelik olmasın bir kürtajım var 1 sene önce.

Eklentiler

• IMG_9375.webp
    IMG_9375.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 11
164 ten 3 gün sonra Bugün değerim 349 çıktı. 6 nisanda lekelenmem de var. Dış gebelik olmasın bir kürtajım var 1 sene önce.
Lekelenmeler normal sayiliyor kanama gibi olmadigi surece. Dis gebelikte de belirtiler oluyor diye biliyorum agri vs. Degerlerde artis bazen az olup sonra duzelebiliyor. Umarim saglikli bir gebeliktir 🙏

Back
X