Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip etsinBen az önce regl oldumhepinize hayırlı hamilelikler geçirmenizi dilerim. Rabbim güzel hayırlı günlerini göstersin evlatlarınızın.
Beta değerim 3 katı artmıştı benim 2 günde. Başka da bir belirtim yoktu hiçikiz olduğuna dair önceden bir belirti var mıydı beta değeri nasıl arttı sizde
Merhaba benim de bata 6 gün kala çok silik çıktı. Bata 3 gün kala ise direk net çıktı. Kan da bata 1 gün varken 130 çıktı. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyleMerhabalar sat 11 Mart bat 5 Nisan bugün test yaptım hafif silik çizgi çıktı inşallah vardırbenimle aynı olan var mı
Ayy ne güzel sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallahMerhaba benim de bata 6 gün kala çok silik çıktı. Bata 3 gün kala ise direk net çıktı. Kan da bata 1 gün varken 130 çıktı. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Beta değerim 3 katı artmıştı benim 2 günde. Başka da bir belirtim yoktu hiçsizin de mi ikiz ?
Çift embriyo transfer edildi. İnşallah ikisini de tutmuştur diye ümit ediyorumTebrik ederim çok sevindimben de tüp bebek sonucu pozitif alanlardanım. Değerleriniz çok güzel ilerlemiş. Tek embriyo mu çift embriyo muydu sizin ki ?
İnşallah ikizdirİkiz mi acaba maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim de sat 3 mart
Ya benim de 8 Mart sat, yarın gidip kan vericem asm’de.Merhaba kızlar benimde son adet tarihi 8 Mart bugün adet gecikmemin 5 günü test yaptım çift çizgi çıktı yarın gidip kan testi yapicam
İnşallahİnşallah ikizdir
Cumartesi günü kontrole gideceğiz görünür inşallah.
Siz kese görmeye gittiniz mi?
Sizin tüp bebek mi yani çift embriyo mu transfer edilmişti yoksa doğal mıydıBeta değerim 3 katı artmıştı benim 2 günde. Başka da bir belirtim yoktu hiçsizin de mi ikiz ?
Gayet güzel iki katından fazla artmış üstelik perşembe ya da cuma günü randevu alırsanız kese görebilirsinizKızlar merhabalar
2 nisan 111
4 nisan 258
6 nisan yani bugün 871 geldi beta sizce nasıl
Evet benim de tüp bebek ve çift embriyoS
Sizin tüp bebek mi yani çift embriyo mu transfer edilmişti yoksa doğal mıydı
İnşallah sağlıcaklaÇift embriyo transfer edildi. İnşallah ikisini de tutmuştur diye ümit ediyorum![]()
Değer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorumbizi bayramdan sonra keseyi görmek için çağırmıştı yarın gideceğiz . Benim de beta testlerim 3 kat artıyordu önce 16 sonra 58 sonra 305 oldu en son bir daha vermedim kan. 2 kattan fazla artınca acaba ikiz mi diye düşündüm![]()
Ben adetimden 2 gün önce 1600 betayla öğrendim 48 saat olmadan 3940 olmustu. Hala ikinci kese sürpriz çıkar mı diye şüpheleniyorumDeğer artışının yüksek olması ikiz gebelik şüphesi diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorumbenimki 3 katı artmıştı ikiz olduğunu öğrendik
![]()
bizi bayramdan sonra keseyi görmek için çağırmıştı yarın gideceğiz . Benim de beta testlerim 3 kat artıyordu önce 16 sonra 58 sonra 305 oldu en son bir daha vermedim kan. 2 kattan fazla artınca acaba ikiz mi diye düşündüm![]()
Lekelenmeler normal sayiliyor kanama gibi olmadigi surece. Dis gebelikte de belirtiler oluyor diye biliyorum agri vs. Degerlerde artis bazen az olup sonra duzelebiliyor. Umarim saglikli bir gebeliktir164 ten 3 gün sonra Bugün değerim 349 çıktı. 6 nisanda lekelenmem de var. Dış gebelik olmasın bir kürtajım var 1 sene önce.