- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
merak ettim kalp atışını görebilecek veya duyacakmısınız bende 6+0 çarşamba günü olacak o gün dr gideceğimMerhaba arkadaşlar . bende bugun 6+0 ım . bugun gideceğim doktora ilk defa. inş kese ve inşş kalp atısını bıle duyarım .
ama su an cok fazla belim agrıyor acıyor. hamilelikle alakalı değildir diye düşünüyorum ama yinede bi size sorayım deıdm
insallah canim rabbim bebegini ve seni korusun sana bagislasin yasadiklarindan dolayidirdua edin birde bana . ilk gebeliğimde kese de sıkıntı vardı ve alınmıştı. oyuzden su an cok tedırgın heyecanlı korkak bı suru duygu yasıyorum anlıycagınız
Bel agrin gebeliktendir benik 3 hafta cok agridi simdi gecti şükür is yerinde cok zorlaniyordum isim ayakta surekli oturmak istiyordum. Insallah sıkıntısız gorursunuz keseyi kalp atisi icinde karindan görülmeyebilir vajinal olursa oda görülür diye dusunuyorum hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar . bende bugun 6+0 ım . bugun gideceğim doktora ilk defa. inş kese ve inşş kalp atısını bıle duyarım .
ama su an cok fazla belim agrıyor acıyor. hamilelikle alakalı değildir diye düşünüyorum ama yinede bi size sorayım deıdm
rabbim koktuğunla sınamasın bende bir dış gebelik bir kimyasal gebelikten dolayı kese göremedim hic geçtiğimiz çarşamba kese göründüğünde ağlamıştım drda masadadua edin birde bana . ilk gebeliğimde kese de sıkıntı vardı ve alınmıştı. oyuzden su an cok tedırgın heyecanlı korkak bı suru duygu yasıyorum anlıycagınız
benimde sat 17 nisan ben 10 mayısta çift çizgiyi gördüm bugün de kan testi yaptırdım miniğim benimle. inşallah sende aramıza katılıp sağlıklı şekilde miniğine kavuşursun
Insallah birsey yiyemedigim gibi bi de ustune uyuyorumBen de 5+3 teyim 3 gündür aynı dediğin gibiyim. Aklima yemek gelince bile midem bulaniyor. Yuruyus yapayim desem iki adimda nefes nefeseyim. Ama bulantimi bi saatligine fln Ekşi yeşil erik biraz dindiriyor belki sende de ise yarar;(
gözünüz aydınSagol cnmm
Kizlar selam... ben de idrar testinde cift cizgi görenlerdenim... bat 17 mayis'ti... ben 11 i gördüm cift cizgiyi... yalniz hala doktora gitmedim, eşim hariç kimsenin de haberi yok...
Aslında soylemeye de çekiniyorum ama hayırlısı...
Neden 2 doktora birden gidiyorsunuz? Sadece merak ettim yanlis anlamanizi istemem. Hani ben de mi oyle yapsam diye düşündüm de :)Kizlar hem devlette hem ozelde doktorum var. Iki muayene arasi 1 hafta olacak. Devletteki de kalp atisi almak isteyecek. Bebis daha cok kucuk. Sik sik ultrasona girmek zararli gitmesem mi ne yapsam :/ ilk bebeğimde resmen 3 doktora gitmistim onu kaybettim. Sanki bu yüzdenmiş gibi huzursuzlaniyorum
benimde sat 17 nisan bende henüz gitmedim dr ye hafta sonu gideyim diye düşünüyorum
canım göğüslerim acıyor ama mide bulantım ve ağrım benimde yok.yer yer insan endişeleniyor ancak belkide gereksiz stres yapıyoruz.Kızlar benimde bugün 5+4 hiç ağrım falan kalmadı sanki göğüslerim eskisi kadar ağrılı değil midem hiç bulanmadı zaten kaşık ağrımda çok çok nadir oluyor bisey mi öldü çok merak ediyorum. S yarın kalp atışı için gidecektik çok korkuyorum bisey oldu diye
Inşallah öyledir canım ya önceki gebeligim bugünlerde bitmiş kalp atımı olmadığı için kürtaj olmuştum.yone aynısı olacak diye çok korkuyorumcanım göğüslerim acıyor ama mide bulantım ve ağrım benimde yok.yer yer insan endişeleniyor ancak belkide gereksiz stres yapıyoruz.
Canım her insan aynı belirtileri hissetmez zaten. Hatta bir insanin hamilelikleri bile birbirinden farkli olabilir. Bence içiniz rahat olsun... birşey olmamıştır korkmayın..Kızlar benimde bugün 5+4 hiç ağrım falan kalmadı sanki göğüslerim eskisi kadar ağrılı değil midem hiç bulanmadı zaten kaşık ağrımda çok çok nadir oluyor bisey mi öldü çok merak ediyorum. S yarın kalp atışı için gidecektik çok korkuyorum bisey oldu diye
Korkma canım arada bütün belirtiler yok olabiliyo hiç stres yapma bende yarın kalp atışı için gidecemKızlar benimde bugün 5+4 hiç ağrım falan kalmadı sanki göğüslerim eskisi kadar ağrılı değil midem hiç bulanmadı zaten kaşık ağrımda çok çok nadir oluyor bisey mi öldü çok merak ediyorum. S yarın kalp atışı için gidecektik çok korkuyorum bisey oldu diye
Malesef benimde aynı şekilde ilk hamileliğimde kalp atışları olmadığı için kürtaj olmuştum.aynı korkular bende de var .yarın inşallah görürsün canımInşallah öyledir canım ya önceki gebeligim bugünlerde bitmiş kalp atımı olmadığı için kürtaj olmuştum.yone aynısı olacak diye çok korkuyorum
Doğru diyosun canım .sürekli kendimizi takip etmekten rahat bi hamilelik geçiremiyorz bile.Canım her insan aynı belirtileri hissetmez zaten. Hatta bir insanin hamilelikleri bile birbirinden farkli olabilir. Bence içiniz rahat olsun... birşey olmamıştır korkmayın..
Ilk defa mi gidiyosun canım baya beklemişsin senKorkma canım arada bütün belirtiler yok olabiliyo hiç stres yapma bende yarın kalp atışı için gidecem