2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım istabulda olan varmı diye sormuşsun orda doğup büyüdüm ama ben baska şehirde yaşıyorum suan hamileler kime gidiyor bilmyorum:) ama orda olsaydım bülent tıraş a giderdim en iyi doktor o bence
daha öncede birkça bişey sormustum gebelik takvimi vs,hoşgeldin diyen bile olmadı cnm,teşekkürler cevap verdiğin için

Merhaba arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz.sat14 Nisan şu an 4-5 haftalık hamile sayılıyorum bir hafta kadar geriden geliyorum sanırım yumurtlamam geç oldu.2. Gebeliğim. 4 yaşına girecek bir kızım var.Bu hamileliğim biraz sıkıntılı başladı.Hamileliğimi kanamayla öğrendim.idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm ama acaba derken kanama yaşadım.Kan testim ilk 89 çıktı doktorlar düşükle sonuçlanabilir dediler o yüzden ümitlenmedik.Ayrıca inanılmaz karın ağrısı,kasık ağrısı yaşadım şimdi hala var.Geçen hafta rapor alıp evde dinlendim.Progestan verdi doktor bir daha kanamam olmadı değerlerimi 2 güne bir ölçtürdüm.Artış olunca bugün doktorum çağırdı ve minicik kesemizi gördük.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Tebrik ederim canım çok sevindim

kızlar kaç kere yazdım cevap vermediniz,ayrımcılık var sanırım,iyi sohbetler hepinize.
canım ben kendi adıma özür dilerim her yeni gelen arkadaşa hoşgeldin demeye özen gösteririm kusuruma bakma atlamışım
cetveli nasıl yapıldığına gelince profilden yapılıyor diye biliyorum son adet tarihini yazıyorsun bir yere ama tam olarak bilmiyorum.
ben istanbulda oturmadığım için dr konusundaki soruna cevap veremeyeceğim

canım ben kendi adıma özür dilerim her yeni gelen arkadaşa hoşgeldin demeye özen gösteririm kusuruma bakma atlamışım
cetveli nasıl yapıldığına gelince profilden yapılıyor diye biliyorum son adet tarihini yazıyorsun bir yere ama tam olarak bilmiyorum.
ben istanbulda oturmadığım için dr konusundaki soruna cevap veremeyeceğim
:KK66: yaptım cnm takvimi sağol yinede

X