- 8 Nisan 2009
- 2.430
- 2.045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay cnm amin ıns yaa hepimiz beraber inş
canım dr gitsene keseni görürsün artık sanırımKizlar selam... ben de idrar testinde cift cizgi görenlerdenim... bat 17 mayis'ti... ben 11 i gördüm cift cizgiyi... yalniz hala doktora gitmedim, eşim hariç kimsenin de haberi yok...
Aslında soylemeye de çekiniyorum ama hayırlısı...
Valla bana soylemedi bende sormadım pekte merak etmiyorum yoksa araştır araştır bi hal oluyorum kafama takıyorumSana kese boyutu vs. söyledi mi dr? bana hiç bir şey söylemedi kafama takıldı kızlar kese boyutlarından bahsedince..
Valla bana soylemedi bende sormadım pekte merak etmiyorum yoksa araştır araştır bi hal oluyorum kafama takıyorum
Bence en iyisini yapmışBenim kayıptaki dr.um bu kesin bana da o yüzden söylemedi
Merhaba kızlar 5+6 hastamdaykm bugun sabah uyandığım da kahverengi lekelenme gördüm peçeteyle sildiğimde geliyor hemen doktora gittim kesede sıkıntı yok dedi daha bebeği göremedik progeston ilaç ve bir iğne yaptı parça gelirse bekleme gel dedi bi ara akıntım kesildi şimdi yine var peçeteyle sildiğimde belim ve karnım da ağrıyor.parça yok ama akıntım geliyor peçeteyle sildiğimde. Varmı bu durumla karşılaşan yada karşılaşan arkadaşlarınız neden böyle kanama olur çok korkuyorum
canım dr gitsene keseni görürsün artık sanırım
hayırlı olsun bizde kalp atışına kadar bekliyoruz söylemeyi
benim eşimde doğuştan sabırsız kese için sor beklettim 5+0a kadarEşim biraz daha bekleyelim diyor. Çünkü gitmeyi düşündüğüm doktor çok kalabalık oluyor.. hani sürekli git gel yapmayalim diye.. olmadı ben bu hafta devlet hastanesine çıkacağım. Hoş orasi çok daha kalabalık ya... bilemedim...
Duyarsiniz insallah canım.... biz hem sıra beklemeyelim sürekli hem de sık sık ultrasyona girmeyeyim diye gitmiyoruz.. ama haftaya bekleseydiniz kesin duyardınız...benim eşimde doğuştan sabırsız kese için sor beklettim 5+0a kadar
şimdi de kalp atışı için gidelim diyor 6+0 da gidiyoruz bakalım duyacakmıyız
Canım iki muayene arasini 2 hafta birak bence... yani ilk bebegini kaybetme sebebin ultrasyona sik sik gitmen degildir ama sik sik girmemeye çalış bence...Kizlar hem devlette hem ozelde doktorum var. Iki muayene arasi 1 hafta olacak. Devletteki de kalp atisi almak isteyecek. Bebis daha cok kucuk. Sik sik ultrasona girmek zararli gitmesem mi ne yapsam :/ ilk bebeğimde resmen 3 doktora gitmistim onu kaybettim. Sanki bu yüzdenmiş gibi huzursuzlaniyorum
canım birine gitme bence üst üste olacaksaKizlar hem devlette hem ozelde doktorum var. Iki muayene arasi 1 hafta olacak. Devletteki de kalp atisi almak isteyecek. Bebis daha cok kucuk. Sik sik ultrasona girmek zararli gitmesem mi ne yapsam :/ ilk bebeğimde resmen 3 doktora gitmistim onu kaybettim. Sanki bu yüzdenmiş gibi huzursuzlaniyorum
demir takviyesiz olur mu canim mutlaka konusmalisin vermeli cunku titreme baslamisYok canım vermedi ama birdahaki kontrolümde mutlaka konulacağım
evet dr gidecekti sen yazınca cevap verir dedim ama ikinci kez yazıyorsun gelmedi daha sanırım inşallah herşey yolundadır PembepanterrPembepanterr canım çok merak ettim seni ıns herşey yolundadır
insallah canjm bel agrisi hamilelik alakali olabilir genellikle ani hareketde yaptiysan fazlalasmistir dikkat etMerhaba arkadaşlar . bende bugun 6+0 ım . bugun gideceğim doktora ilk defa. inş kese ve inşş kalp atısını bıle duyarım .
ama su an cok fazla belim agrıyor acıyor. hamilelikle alakalı değildir diye düşünüyorum ama yinede bi size sorayım deıdm